نه اقا ما خودمون گروه ساختيم
حالا اين بزرگترين گروه چند تا عضو داره
نه اقا ما خودمون گروه ساختيم
حالا اين بزرگترين گروه چند تا عضو داره
hdk 'v,i قصدش بازي ساختن تنها نيست و كارهاي آموزشيو ساخت آپديت و نرم افزار جانبي براي اف پي اس كريتوره.جديدا هم داريم اولين آپديت اين نرم افزار رو درست ميكنيم.
اين گروه قصدش بازي ساختن تنها نيست و كارهاي آموزشيو ساخت آپديت و نرم افزار جانبي براي اف پي اس كريتوره.جديدا هم داريم اولين آپديت اين نرم افزار رو درست ميكنيم.
مرسي من براتون ميفرستم!!ما خودمون يه گروه راه انداختيم حالا شايد اگه كارمون زود تموم شد تو مسابقه ي زمستاني گامبين شركت كنيم!!مرسي از اين كه به فكر ما هستين!!به نظر من اين گروه رو راه ندازين يا اگرم راه ميندازين يه مكاني رو براي كاربر ها انتخاب كنيد كه تو اونجا جمع شن چون تو Fpsc نميشه آنلاين كار كرد چون اگه اينجوري باشه هركس يه نظري داره و هركس يه محيطي رو ميسازه مگر اين كه هر كس يه كاري رو بر عهده بگيره مثلاً يكي كارش با تكسچر ها باشه! يكي مدل بسازه و ... كه به اينم نميگن گروه Fpsc چون تو اين برنامه فقط شما بايد محيط طراحي كنين به اين ميگن گروه بازي سازي چون فقط يك نفر محيط رو طراحي ميكنه كه بيشتر Fpsc باز ها حال و حوصله ي مدل سازيو اين حرفا رو ندارن!
Last edited by Gamer_Man; 16-11-2007 at 14:22.
اولا كه ما مي خواهيم هر كسي مسئوليتي رو بر عهده بگيره.يعني يكي مسئول تكسچر و ديگري مسئول مدل و به اين صورت تا آخر.دوما در حين آموزش و با توجه به علايق مسئوليت ها رو مشخص ميكنيم.در مورد مكان هم اگه از جاهاي ديگه ايران هم باشن خودشون يه مركزيت رو با هماهنگي من فراهم ميكنن.وقتي ما يه قسمتي از مدل سازي كار رو مثلا به كرمانشاهي ها ميديم بهشون ميگيم هر روز از محيطشون يه شات برام بزارن و ديگر اعضا و خودم از راه دور نظر ميديم و اگه مشكلي يا سوالي و يا هر موضوع ديگه اي پيش بياد خودم شخصا حضوري به كرمانشاه ميرم و جوابگوي افراد ميشم.براي من هم هيچ مشكلي نيست.
چه حوصله اي داري بابا دمت گرم!![]()
آقا پس اين مدل پك چي شد.اگه نمي فرستي بگو تا من يه فكري بكنم.خيلي احتياج به اون سه تا دارم.
کسی نمیتونه این Fps Creator X10 رایگان رو پیدا کنه.![]()
امید خان چی شده ؟ شما با fpsc می خئاهید کار کنید؟ هنوز که فولش پیدا نشده . ئقتی پیدا شد لینکش سریع میاد همینجا ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)