اگر رنگ بنفشش نبود بهتر میشد (زنونست)
اگر رنگ بنفشش نبود بهتر میشد (زنونست)
تایید میشه ولی بعضی ها میخوان گوشیهای جدید و زیبا بگیرن. بالاخره باید توی یه کمپانی تنوع باشه مثل گوشیهای سامسونگ که به نظرم بیشترین تنوع رو داره .
تا چند سال پیش به نظرم بی ریخت ترین گوشیها رو سونی اریکسون داشت ولی الان از نظر زیبایی سونی حرف اول رو میزنه واقعا گوشیهای شیکی میزنه.
اما ای کاش میشد یه گوشی سری کا اونم سیمباین و کشویی میزد![]()
قراره سونی اریکسون 2یا شاید 3تا گوشی هوشمند تا ده روز دیگه معرفی کنه که احتمالا یکیش p5 با دوربین 5مگا و gpsداخلی موبایل ریویو عکسشم انداخته بود خیلی هم شبیه آیفونه قراره دبلیو980 هم هفته دیگه معرفی بشه که می گن آیفون له میکنه
iphone killer is coming.......
تا 15 نوامبر صبر کنید.
پرشین بوی جان شما این موضوع رو هم مد نظر داشته باش که این سیاستی که شما فرمودین تمام شرکتها دنبال میکنن.
مطمئنی ؟ انقدر زود؟ اگه میشه لینک بده منم نگاه کنم
در موزد دبليو 380 و 890 كاملآ مطمئنم كه ميان (البته دبليو 890 رو كه 100 % مطمئنم ولي 380 رو يكم شك دارم)
اينم يه چندتا عكس از 890 (احتمالآ ) :
در مورد پي 5 و دبليو 980 هم شنيدم ولي عكسي ازش نديدم (يه عكس از پي 5 ديدم كه خيلي مسخره طراحي شده) :
![]()
Last edited by R@R#M@N; 06-11-2007 at 15:54.
دبلیو 890 که گوشی زیبایی هستش . عکس از پی5 و دبلوی 980 کسی نداره؟
ميشه لينك موبايل ريويوو رو بذاري !!!!قراره سونی اریکسون 2یا شاید 3تا گوشی هوشمند تا ده روز دیگه معرفی کنه که احتمالا یکیش p5 با دوربین 5مگا و gpsداخلی موبایل ریویو عکسشم انداخته بود خیلی هم شبیه آیفونه قراره دبلیو980 هم هفته دیگه معرفی بشه که می گن آیفون له میکنه
آره 890 خوشكله . دوربينش هم 3.2 هستدبلیو 890 که گوشی زیبایی هستش . عکس از پی5 و دبلوی 980 کسی نداره؟
از پ5 و 980 هم فعلآ چيزي در دسترس نيست
killer iphone
موبایل ریویو این اسم به گوشی هوشمند سونی اریکسون داده که p3 معرفی کرده و دوربینش 5مگا هست و قیافش هم خیلی شبیه آیفونه و قراره 15نوامبر به همراه دبلیو980 معرفی بشن فکر کنم 8روز دیگه بیاد تو سایت
Last edited by corey; 06-11-2007 at 17:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)