هر چی باشه، 5 مگاپیکسل که نیست!حالا N73 همچین دوربینه بدی هم نداره که میگید قید دوربینو باید بزنی
هر چی باشه، 5 مگاپیکسل که نیست!حالا N73 همچین دوربینه بدی هم نداره که میگید قید دوربینو باید بزنی
دوست من قبول دارم در حد N95 نیست اما یادت باشه که کیفیت عکس هیچ ربطی به رزولوشن نداره ....
مثلا عکس W800 یا W810 خیلی بهتر از N70 هست با اینکه هر 2تاشون هم 2 مگاپیکسل هستن .....
کاملا تایید میشه
دیگه برای من نه...( چون خودم از Canon EOS 1D MARK3 استفاده می کنم که 11 مگا هست)
به این دلیل بهتره:
1-لنز Tesser
2-کانون یابی 2 لامپی
3-سنسور 5 مگا(در حد بالایی ها مهم نیست.)
4-استفاده از رم جداگانه برای کانون یابی
1- دوست من زیاد دنبال اسامی و مارکهای دوربین نباش ....
یه زحمت بکش درباره این دو مورد یه توضیح بده و بگو استفاده از رم جداگانه چه فرقی با بدون رم داره و چه گوشیهایی این قابلیت رو دارن ..؟
4- وقتی لنز جابجا میشه، حسگر دوربین نمونه برداری میکنه. بعدا پردازشگر بهترین عکس رو انتخاب میکنه و لنز به اون نقطه میره و اصطلاحا فوکوس میشه. هر چه این نمونه برداری با سرعت بیشتری انجام بشه، کیفیت فوکوس بالاتر میره. پس میان از یه رم کوچولو (مال دوربین من که حرفه ای هست، 64 مگه) ولی پر سرعت استفاده می کنن. این حافظه داخلیه و نمیشه ازش استفاده دیگه ای کرد. تو خیلی از گوشی ها، از همون رم گوشی برای این کار استفاده میشه2-کانون یابی 2 لامپی
4-استفاده از رم جداگانه برای کانون یابی
2- برای نمونه برداری برای فوکوس، از وسیله ای به نام لامپ فوکوس استفاده میشه. این وسیله معموله یه دونه میشه، ولی تو دوربین های حرفه ای به 5 تا هم میرسه(مثل مال من!). تنها گوشی که دو تا لامپ داره، N95 هست. شاید N82هم باشه ولی مطمئن نیستم.
حرف دوستان تایید می شه.ببین ، اگه وایرلس و جی پی اس و دوربین خیلی بالا واست ملاک نیست همون 73 رو بگیر چون کیفیت دوربینش خیلی خوبه گرچه اصلا به پای 95 نمی رسه.ولی قیمتش خیلی خیلی مناسب تره
واقعا عالی بود
ما اصلا دوربین بالای 6 مگایی نداریم.اون که شما عرض می کنی 11 مگایی 11 مگایی با نرم افزار می شه
دوربین سخت افزاریش 5 مگاست 6 مگاش رو بریز تو کاسه آبشو بخو (بر نخوره ها دوست من )تو بازارم همین جوریه می بینی یه دوربین گذاشته 12 مگا قیمت 260 تومان که ارزش 3 مگایی هم نداره.ولی مگای واقعی رو می شه رو گوشی مثل 810 یا 95 یا 73 دید البته من دوربین شما عکسشو ندیدم شما یه عکس از طبیعت بگیری ظرفیت عکست چقدر میشه؟؟و چند خریدی دادش؟
ببخشی ها دوست من قصدم اصلا چیز دیگه ای نیست
2.5 میلیون...ما اصلا دوربین بالای 6 مگایی نداریم.اون که شما عرض می کنی 11 مگایی 11 مگایی با نرم افزار می شه
دوربین سخت افزاریش 5 مگاست 6 مگاش رو بریز تو کاسه آبشو بخو (بر نخوره ها دوست من )تو بازارم همین جوریه می بینی یه دوربین گذاشته 12 مگا قیمت 260 تومان که ارزش 3 مگایی هم نداره.ولی مگای واقعی رو می شه رو گوشی مثل 810 یا 95 یا 73 دید البته من دوربین شما عکسشو ندیدم شما یه عکس از طبیعت بگیری ظرفیت عکست چقدر میشه؟؟و چند خریدی دادش؟
هر عکسش3.5 مگابایت هست...
اینم عکساش:پردازنده این گوشی دوآل هست، به همین خاطر میتونه در هر ثانیه در فرمت JPEG ، تعداد 32 فریم عکس بگیره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)