ولی حال میده گروهشون منحل بشه.حداقل یکم میخندیم.
چون کلا باهاشون (حتی قیافشون) حال نمیکنم.
fan هاش ناراحت نشنا.!![]()
ولی حال میده گروهشون منحل بشه.حداقل یکم میخندیم.
چون کلا باهاشون (حتی قیافشون) حال نمیکنم.
fan هاش ناراحت نشنا.!![]()
دوسته عزیز منم جهت اطلاع عرض کردم ولی من کلا از این گروه خوشم نمیاد![]()
البته بنده اساسا با بعضی از این گروهای راک و آلترناتیو جدید مخالفم...راهی که نیروانا و کرت کوبین میرفتن کجا..اینا کجا...
system of a down = life
![]()
Last edited by spz; 06-11-2007 at 16:32.
ممنون از این همه اطلاعات!
من شنیدم که سرج و شاوو با هم اختلاف نظر داشتن ، و تصمیمی گرفتن که گروه رو سِپِرِیت کنن...
اگه تو سایت های مربوط به سیستم برید متوجه می شید که هر سه دارن جدا کار می کنن البته از جان دلمایان خبری ندارم...
لطف داری شما!
نیروانا وکرت کوبین؟!!!!!!!!!
خوب کرت کوبین همون نیرواناس دیگه!!![]()
بنده هم تو سایتهای مربوط به سیستم رفتم و تو ویکیپدیا هم رفتم و فهمیدم که on Hiatus شدن.نه SpiltUp یعنی یه جورایی on hold هستن..وفعلا فعالیتی به نام سیستم آف ا داون خاموشهو این به معنی این نیست که بازنشسته کردن خودشونو از دنیایه موزیک
عزیز ممکنه بعضی ها رو این گروه تعصب داشته باشن!!!
شما هم راه به راه بیا توهین کن...![]()
این دیگه چه نوع تایید کردنی بود که شما کردین![]()
شما راست میگیدو.ببخشید.من هم تمام fan های این گروه معذرن میخوام.عزیز ممکنه بعضی ها رو این گروه تعصب داشته باشن!!!
شما هم راه به راه بیا توهین کن...![]()
ولی خدایی از حقیقت نمیشه گذشت.
بله. اشتباه شد. باید دو بحث رو جدا میکردم.(ربطی به هم نداشتند.)این دیگه چه نوع تایید کردنی بود که شما کردین![]()
-------------------
آقا تاپیک داره جون میگیره ها !!!![]()
moein_drj عزیز، سلام. متاسفانه لحن شما زیاد دوستانه نیست. در انجمن موسیقی توهین یا بی احترامی به هر خواننده ای ممنوع هست. ممنون میشم توجه کنید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)