تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: CANON A570is یا panasonic FX10

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پاناسونیک اف ایکس 10 عالیه فیلمبرداریشم فوق العادس عکسشم عالی مجموعا بیست .

قیمت اصل ژاپن 265000

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

پاناسونیک اف ایکس 10 عالیه فیلمبرداریشم فوق العادس عکسشم عالی مجموعا بیست .

قیمت اصل ژاپن 265000
    دوست من شما چه چیز اف ایکس 10 رو برتر از ا 570 می دونید 1 مگاپیکسل رزلوشن پایین تر و محدده لنز کمتر و ایزو پایین تر و زوم پایین تر و استفاده کردن از یک پردازش گر معمولی ولی آ570 پردازش گر سری 3 داراست و تنها برتری اف ایکس داشتن سیستم ضد محو شدگی تصویر هستش فقط همین و این قیمتی که شما دادی باهاش میشه اف ایکس 12 رو خرید ژاپنیش و سونی دابلیو 80و کداک وی 803 و کانون اکسیوس 70 که خیلی امکانات بالاتری دارند دوست من موندم شما از چه لحاظی اف ایکس 10 رو برتر میدونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من شما چه چیز اف ایکس 10 رو برتر از ا 570 می دونید 1 مگاپیکسل رزلوشن پایین تر و محدده لنز کمتر و ایزو پایین تر و زوم پایین تر و استفاده کردن از یک پردازش گر معمولی ولی آ570 پردازش گر سری 3 داراست و تنها برتری اف ایکس داشتن سیستم ضد محو شدگی تصویر هستش فقط همین و این قیمتی که شما دادی باهاش میشه اف ایکس 12 رو خرید ژاپنیش و سونی دابلیو 80و کداک وی 803 و کانون اکسیوس 70 که خیلی امکانات بالاتری دارند دوست من موندم شما از چه لحاظی اف ایکس 10 رو برتر میدونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست من شما اگه به پست من توجه میکردی هیچوقت این حرف رو نمیزدی

من نگفتم این مدل کانون بهتر یا خوب نیست من گفتم در حد خودش خیلی خوبه البته fx12 انتخاب خوبیه 1 مگاپیسکل بالاتره ولی جدا از نظر کیفیت عکس از سری دابلیو بهتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام. اگر هنوز دوربین DMC-FX10 رو نخریدی ، به یک گزینه دیگر هم توجه کن.

اگر اولویت انتخابت ، دوربینی با وضوح بالاست ، یک گزینه بسیار عالی داری :

DMC-FX100 با 12.2 مگا پیکسل رزولوشن ، 3.6 برابر زوم اپتیکال ، 4 برابر زوم دیجیتال ، فاصله کانونی 28-100 میلی متر ، محدوده دیافراگم بین f2.8-f9.0 در حالت واید و f5.6-f18 در محدوده تله ، 9 نقطه فوکوس یابی ، لنز لایکای آلمان ، حساسیت بین 100 تا 1600 در حالت انتخابی و در حالت اتوماتیک بین 1600 تا 6400 ، لامپ کمکی af ، امکان انتخاب حالتهای بسیار متنوع تراز سفیدی و تنظیم دستی (10پله) ، تنظیم دستی میزان نور دهی و برنامه ae ، حدود 25 گزینه برای scene mode ، سرعت شاتر از 8 ثانیه تا 2000/1 ثانیه ، امکان انتخاب نسبت تصویر 4:3-16:9-3:2 با وضوح متفاوت ، حالت عکاسی پشت سر هم از 2 فریم در ثانیه تا 8 فریم در ثانیه ( تعدد فریم ها با افزایش یا کاهش وضوح و تغییر نسبت تصویر متفاوت می شود) ، حالت ضبط عکس با صدای محیطی به مدت 5 ثانیه ، 27 مگا بایت حافظه داخلی ، جایگاه کارت حافظه MMC/SD/SDHC ، مانیتور 2.5 اینچی با 207 کیلو پیکسل وضوح ، محدوده موثر فلاش بین 0.6 تا 5.0 متر در حالت واید و 0.3 تا 2.5 متر در حالت تله ، OSD فارسی ، امکان فیلمبرداری با 10، 15 و 30 فریم در ثانیه و ... .

لازم به یادآوری است که اندازه این دوربین با DMC-FX10 فرق بسیار ناچیزی دارد.

بنابراین اگر میتونی با قیمت حدود 000'400 تومان خرید کنی ، این دوربین فوق العاده است .

موفق باشی...

AFARIDEGAAR
    Last edited by AFARIDEGAAR; 24-11-2007 at 01:21.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •