سلام.
با اجازه ی دوستان.
این حرف رو نزنین که اندازه مهم نیست.من NIKON D200 رو نیاورم اینجا و الان موندم!چون حساس هست و دلم نمیخواد
بدن به پست تا برام بیاره چون فقط کافیه یکی از کارکنان پرتش کنه(حتی با کیف و بسته بندی شده).اونقت میبینی یه ترک کوچیک رو لنز افتاده و کلی باید پول لنز بدی.
در ثانی شما میتونین عکس های با کیفیتی هم با دوربین های کامپکت نظیر اونچه که دوستمون معرفی کردن
داشته باشی.قسمت عمده ی کار بر دوش خود عکاس و استفاده از حداکثر تنظیمات هست.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجارو یه نگاهی بندازین.همه مدل دوربین به همراه مشخصات کامل و همچنین نمونه ی عکس هر کدوم.
من تو دوربین های کامپکت SONY DSC-W200 رو معرفی میکنم که هم کم حجم هست هم واقعا قوی.
تو دوربین های SLR هم
NIKON D40X رو توصیه میکنم.قیمت خوبی داره و نسخه ی تکمیل شده ی یکی از
پر فروش ترین دوربین های نیکون(D40) هست.
کلا نیکون و کانن چون تخصصی کار میکنن تو دوربین های SLR رقیب ندارن.خود من نیکون رو میپسندم و از اول با نیکون کار کردم.
در دوربین های کامپکت هم چون به اونصورت حرفه ای بودن مد نظر نیست شرکت های زیادی هستن اما SONY
دوربین های کوچک و خوبی میزنه.
من این دو برند رو معرفی کردم منظورم این نیست که بقیه بدن فقط اینا خوبن!!!!من اینارو پیشنهاد کردم.
راستی قیمت D40X=650.000
W200=380.000
در ضمن شما اینم بدونین که یه دوربین کامپکت میخرین کافیه اما یه دوربین SLR کیف میخواد-محافظ لنز میخواد-مموری
بالا میخواد(البته کامپکت هم میخواد) و کلی موارد دیگه هم میخواد.کم کم 100 تومن هم برای اینا حساب کنین.
سرعت شاتر در این دوربین ها (SLR)حداکثر 1.4000 ثانیه هست.ولی نیازی به این سرعت نیست!!!اندازه لنز هم باید طوری باشه که بیشترین نور رو از محیط بگیره
و کمتر روی نور فلاش تکیه کنه.اندازه ی لنز SLR ها کافی که هیچی زیادم هست!!!تازه یه سری لنز هایی هم هست که میتونین جدا بگیرین و نصب کنین رو دوربین.مثل این
عکاس هایی که کنار زمین فوتبال عکس میگیرن.این لنز ها وزن زیادی دارن و از وزنشون زیادتر قیمتشون هست که بعضا ممکنه چند بربر پول دوربینتون بشه!!!
موفق باشید