گوشی قشنگ و با کلاسی هست.اما دکمه های k850 خیلی کوچیک هست . اصلا به درد sms نمیخوره.
به نظر من.
قبول دارید؟
گوشی قشنگ و با کلاسی هست.اما دکمه های k850 خیلی کوچیک هست . اصلا به درد sms نمیخوره.
به نظر من.
قبول دارید؟
نظر شما در رابطه با w960 چیه به نظر شما ارزش داره وایسم تا بیاد یا همین کا850 بخرم؟
من فقط گوشی شیک و باکلاس میخوام امکانات زیاد برام مهم نیست.
Last edited by corey; 03-11-2007 at 17:22.
دوستان عزیز این مقایسه اصلا منطقی نمیتونه باشه خود شرکت این دو گوشی رو کاملا از هم مجزا کرده ما هم باید بدنیم که این دو گوشی قابل مقایسه با هم نیستند یعنی چطور؟
سری k ساخته شده برای عکاسی و اصولا مصارف خاص دیگری نداره که باید یاد آور بشم که K850 گوشی نسبتا خوبی است اما در دوربین این بار کمی ضعیف تر از رقیب دیرینه خودش عمل کرده یعنی نوکیا و گوشی N95
البته این رو بنده نمیگم بلکه سایت رسمی gsmarena با مقایسه دیدنیش میگه
اما در مورد سری W که برای پخش موزیک ساخته شده و اصولا طرفداران موزیک اون رو دوست دارند باید گفته بشه که W910 یکی از بهترین گوشی های این سری شناخته شده که ما بی تاب ورود این گوشی جالب و استثنایی از شرکت سونی اریکسون هستیم
امیدوارم تونسته باشم به دوستانم کمکی نه چندان بزرگ کرده باشم
با تشکر
Alex
کاملا درسته ! منم در کل از دوربین K850 انتظار بیشتری داشتم !دوستان عزیز این مقایسه اصلا منطقی نمیتونه باشه خود شرکت این دو گوشی رو کاملا از هم مجزا کرده ما هم باید بدنیم که این دو گوشی قابل مقایسه با هم نیستند یعنی چطور؟
سری k ساخته شده برای عکاسی و اصولا مصارف خاص دیگری نداره که باید یاد آور بشم که K850 گوشی نسبتا خوبی است اما در دوربین این بار کمی ضعیف تر از رقیب دیرینه خودش عمل کرده یعنی نوکیا و گوشی N95
البته این رو بنده نمیگم بلکه سایت رسمی gsmarena با مقایسه دیدنیش میگه
اما در مورد سری W که برای پخش موزیک ساخته شده و اصولا طرفداران موزیک اون رو دوست دارند باید گفته بشه که W910 یکی از بهترین گوشی های این سری شناخته شده که ما بی تاب ورود این گوشی جالب و استثنایی از شرکت سونی اریکسون هستیم
شما تا نگی کدوم امکانات گوشی واست مهمه نمیتونیم کمک چندانی بهت بکنیم !نظر شما در رابطه با w960 چیه به نظر شما ارزش داره وایسم تا بیاد یا همین کا850 بخرم؟
دوست عزیز اگر برای شما پخش موزیک خوب در کنار سیستم عامل خوب بهمراه یک دوربین خوب 3.2 و lcd تاچ اسکرین و یک فضا کاملا مناسب برای پک کامل Mp3 های هاردتون ارضا کننده نیست میتونید بازهم صبر کنیدنظر شما در رابطه با w960 چیه به نظر شما ارزش داره وایسم تا بیاد یا همین کا850 بخرم؟
اون عکس ها با ورژن بتای دوربین گرفته شده.هنوز نسخه نهایی نیست که بشه روش قضاوت کرد.عکسایه گرفته شده با K850 رو تو Phonearena دیدم کیفیتش اصلا خوب نبود
آخرین قیمت K850 توی شیراز :620.000
اصلا درست نيست.اول كه توي اون تست ورژن بتا بوده ثانيا اونجا فقط بخاطر فيلمبرداري 3 امتياز كمتر گرفت وگرنه اگر فيلمبرداري رو جدا كنيم با 1 امتياز بيشتر برنده عكاسي بود.حالا اين جدا از نحوه غلط امتياز دهيش بود.بنظر من تا خودتون باهاش عكس نگرفتيد قضاوت نكنيد.بعضي سايتها دستكاري كردن عكسها از بعضي برندها براشون مزيتهائي داره.
درسته دکتر جان ... هر چند واقعیتش من عکسایی که از K850 دیدم به نظرم انتظارا رو براورده نکرد... ولی به قول شما باید بیاد تو بازار و بعد عکسایه گرفته باهاش رو سنجید !اصلا درست نيست.اول كه توي اون تست ورژن بتا بوده ثانيا اونجا فقط بخاطر فيلمبرداري 3 امتياز كمتر گرفت وگرنه اگر فيلمبرداري رو جدا كنيم با 1 امتياز بيشتر برنده عكاسي بود.حالا اين جدا از نحوه غلط امتياز دهيش بود.بنظر من تا خودتون باهاش عكس نگرفتيد قضاوت نكنيد.بعضي سايتها دستكاري كردن عكسها از بعضي برندها براشون مزيتهائي داره.
ببینید من الان کا800 دارم از همه نظر حرف نداره فقط تنها ایرادش اینه که صداش تو هندزفری کمه من یک گوشی می خوام که امکاناتش در حد کا800 باشه و کیفیت پخش صداش خوب باشه و البته مثل کا800 خز نباشه
البته اینجا جاش نیست ولی یه گوشی از سریه واکمن بگیر.مثل W580
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)