دوست عزیز شما بهتره برای ساخت دی وی دی با منو از Adobe DVD encore 2 استفاده کنی که به مراتب از دی وی دی لب قویتره و فایلهای Avi رو هم ساپورت میکنه و بعد از ساخت دی وی دی سایز تصویر رو از استاندارد بیشتر نمیکنه
دوست عزیز شما بهتره برای ساخت دی وی دی با منو از Adobe DVD encore 2 استفاده کنی که به مراتب از دی وی دی لب قویتره و فایلهای Avi رو هم ساپورت میکنه و بعد از ساخت دی وی دی سایز تصویر رو از استاندارد بیشتر نمیکنه
با اين برنامه ميشه منو زد و زيرنويس فارسي بهش داد؟
اين برنامرو امتهان كن اگه نشد VSO_ConvertXtoDVD
خودشم ميتوني واسشون زير نويس بزاري
4 تا فيلمم ميشه تو سيدي رايت كرد
دوست عزيز دقت مي كردي صفحه ي قبل پيشنهاد شده بود كه من گفتم چون خودش به دلخواه منو ميزنه نمي خوام.
به هر حال ممنون.
من Adobe Encore DVD 2.0 رو دانلود كردم.
مي خوام فايل avi بدم اين پيغام رو ميده.
چي كار كنم؟
من اين Codec رو نصب : XviD-1.1.3
مربوط ميشه به اينه؟
دوست عزیز ،
اگر می خواهی فایل های خود رو بدون درد سر کانورت کنی ، من به شما TMPGEnc 4.0 XPress رو پیشنهاد می کنم . برنامه بدون دردسری هست و در ضمن عمل هارد ساب رو در حین کانورت انجام میده ...
من که خودم از این برنامه استفاده می کنم .
قابلیت بچ کانورت رو هم داره !
کرک :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي.
قبلاً بهم پيشنهاد شده بود ولي زيرنويس فارسي رو پشتيباني نمي كنه.![]()
دوست عزیز چرا پشتیبانی نمی کنه ؟
من خودم همه فیلم هام رو با همین نرم افزار تبدیل می کنم و روی DVD رایت می کنم و هیچ گونه مشکلی باهاش ندارم شما اول این برنامه رو نصب کن و بعد از نصب اون جدیدترین ورژن K-lite Mega Codec Pack رو نصب کن ...
این کار ها رو بکن بعدش اگر مشکلی داشتی بگو تا همینجا حلش کنیم .
برای تاکید می گم که زیر نویس فارسی رو پشتیبانی می کنه !
من قبلا از TMPGEnc 4.0 XPress براي اينکود زيرنويس رو فيلم يا همون Hard Sub استفاده ميکردم ولي االان از JetAudio 7 براي اين کار استفاده ميکنم چون خيلي راحت تر و بدون درد سر تره.
TMPGEnc 4.0 XPress هم خیلی بی درد سره !
کافیه که فایل مورد نظر رو انتخاب کرده و بعد فرمت را روی DVD استاندارد قرار بدیم همین ...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)