تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: تحريم سايت ياهو با برنامه نويسي

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2145's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همین دور و بر

پيش فرض

1-گوگل و موگل و ... هم مثل یاهو اند و غیر قابل اعتماد(گوگل فقط سرچ و جی میلش برا ایران مونده)
    2-این کار برا یاهو اهمیتی نداره چون یاهو کم کم (x) میلیون کار بر داره(ضمنا همه کاربران ایرانی کاربر یاهو نیستند!)
    3-این کار کار یکی دو نفر اونم از طریق یه فروم نیست بلکه کار یه تیم مهندسی و افراد کار کشته است(مثلا یاهو چند تا ورژن مسنجر داده تا شده این و یا سایتش)
    4-قدرت و امنیت این کار زبر سواله!!

اما در کل کار خوبی می تونه باشه برای شروع پیشرفت و نه برای مبارزه و مقابله!! ان شا الله...
    موفق باشید...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

چت و اين جور مسائل در اولويت هاي بعدي هستند به نظر من مهمترين مسئله واسه ما ايميله كه بايد يه سرور داخلي و يه تيم قوي برنامه نويسي يه سرويس محكم و قوي و رايگان (با مقدار معقولي تبليغات) براي ايميل بسازه تا همه ي ايراني ها از اون استفاده كنن و از سر اين سايت هاي امريكيي دست بردارن اونا رو بعدش مي شه يه كاريش كرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

الان سرويس هاي وبلاگ ما به نظر من از بهترين سرويس دهنده هاي دنيا هستند اگر با بلاگر كار كرده باشيد مي فهميد سروس هاي داخلي چقدر عاليه
    يه تيم غيرتمند بايد پيدا بشه همچين چيزي رو واسه ايميل راه اندازي كنه

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

الان سرويس هاي وبلاگ ما به نظر من از بهترين سرويس دهنده هاي دنيا هستند اگر با بلاگر كار كرده باشيد مي فهميد سروس هاي داخلي چقدر عاليه
    يه تيم غيرتمند بايد پيدا بشه همچين چيزي رو واسه ايميل راه اندازي كنه
    در مورد قوی بودن سیستم های داخلی کاملا موافقم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sorset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این کار برا یاهو اهمیتی نداره چون یاهو کم کم (x) میلیون کار بر داره(ضمنا همه کاربران ایرانی کاربر یاهو نیستند!)!!
    سلام
    آمار سایت alexa که خیلی هم معتبره رو دیدین؟؟

به این دو لینک حتماً یک سری بزنید
    در حال حاضر 2.4 ترافیک سایت گوگل رو ایرانیا بوجود میارن (این عدد کمی نیست)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و همچنین 2.6 درصد ترافیک سایت یاهو رو هم ایرانیا بوجود میارن و اینم عدد کوچکی نیست.
    کد:
    در مورد تحریم های گوگل هم بد نیست یک سری به این لینک بزنین
    کد:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

بادرود
    دوستان من نمیخوام شما را ناامید کنم فکر کنم این حرفی که دوستان مطرح کردن خیلی دور از واقعیت هست اول شما بیایید این کار را آنالیز کنید ببینید به چه چیزی نیاز دارید
    از خیلی از نیازمندی هاش بگزریم یکی از مهترین هاش DATABASE هست سایت عزیمی مثل یاهو از Oracle استفاده می کنه که ما همین الان برای کارت های سوخت که یک دیتابیس عزیم نیاز داشتیم و مجبور شدیم از Oracle استفاده کنیم به همین دلیل از اندونزی دیتابیس را خریدیم وبرای آپدیتش به همون اندونزی VPN می زنیم این از این ،(نا امیدتون نمی کنم از Access هم می تونید استفاده کنید) از بودجه زیادی میخواهد حتما این بودجه هم مدیران سایت میخوان از فروش سی دی تقبل کنن(اندیشه بزرگ داشتن خیلی خوبه اما نه تا این حد بعد هم اینکه بیایم یه تاپیک تو فروم بزنیم کار ساز نیستد همین الان چند نفر می توند اعلام آمادگی کنن کی قرار بودجه بزاره بعد هم به ملت بگه بیاید رایگان استفاده کنید سایت مثل یاهو فقط کارش این نیست خیلی از کارهاش حتی در رابطه با وب هم نیست)
    Last edited by khaiyam; 13-11-2007 at 23:11.

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    من که به شخصه هیچ وقت از یاهو استفاده نمیکردم، فقط یک ایمیل خیلی قدیمی در یاهو دارم،که به عغلت عدم استفاده، چند ماهی است که حتی هرزنامه هم برایم نداشته!

ولی این کار زیاد ربطی به برنامه نویسان هم ندارد، یک چیز عمومی است، اگر واقعاً قصدش را دارید کافیست استفاده نکنید و بروید سراغ نمونه های مجانی دیگر که وجود دارند.

برنامه نویسی وقتی مهم میشود که بخواهیم خودمان یک سایت جدید ایرانی تاسیس کنیم، که سایتی که بخواهد حداقل صدها هزار کاربر آنلاین را ساپورت کند و یا صندوق ایمیل مجانی بدهد، سرورهای قوی و پرظرفیت و گرانی می خواهد و بدون پشتوانه مالی امکان پذیر نیست.

پس برای تحریمتان کافیست عزم ملی را جزم و همگی عضو سایت های دیگر (و تاحد امکان ایرانی) شوید.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •