شمیم خانوم به زبون مار نمی گن نیش
به دندوناش می گن
شمیم خانوم به زبون مار نمی گن نیش
به دندوناش می گن
احسنت
خیلی قشنگه
عالیه
خیلی قیافه قشنگی داره
دیت و پا و دمشم خیلی قشنگ شده
فقط زبونش یک جوریه. فکر می کنم اگه نوک تیز نبور خیلی بهتر می شد.نازک پخش ولی با نوک گرد
فکر می کنم روی متریالش هم هنوز باید کار کنی. به نظر من اگه بدنش یک مقدار زرد تر باشه بهتر می شه
فکر می کنم بهتره متریال لاکش یک مقدار Displace داشته باشه یا خودت یک مقدار زمخت ترش بکنی . یه چیزی توی این مایه ها:
در کل خیلی قبولت دارم
در مورد Bone هم یک مقدار کار کردم. اگه سوالی داشتی خوشحال می شم بتونم کمکی بکنم
منتظر بقیه کاراتم هستم
موفق باشی
چاکر mr rostamiani ...
تا الان یکی از فرقایی که کرده اینه که زبونش حذف شده !!
من حدس میزنم Bipe و Bone تا حدودی بشه از اینترنت گیر اورد . البته یه حدسه . از اونجایی که max فقط یه Bipe یعنی انسان و داره این فکر به نظرم رسید که ممکنه اگه برای اکثر حیوونا نداشته باشه حداقل 4پا باید داشته باشه !! کسی میدونه یه همچین چیزی هست یا نه ؟؟!!
من به این کاراکتر بایپ دادم ولی نمیدونم چه مرگشه . وققتی مثلا دستشو حرکت میدم یه دفه کل کار میپره اونور تر و یه سری از ورفساشو سرجاش میمونن !! کسی میدونه این مشکلش چیه ؟؟
یه سوال دیگه هم اینکه تو بایپ انگشتا از دست کاملا جداست و میشه خرخوندو مثه بقیه بدن کوچیک و بزرگش کرد و حتی جابجاش کرد . در صورت جابه جاییش مشکلی واسه بایپ پیش نمیاد ؟؟
اگه یه سری از Bipe ها رو مثلا انگشتارو به poly تبدیل کنم و درست سر جای مناسبش کار بذارم این کار درستیه ؟؟ و مشکلی براش پیش نمیاد ؟؟
سپاس سپاس سپاس ...
سلام
جالبه منتظر کار بعدی هم هستیم
آفرین خیلی قشنگ و بامزه شده
ولی یکم قسمت زیر شکمش ( لاکش ) بد شده مشه بهترش کنی
سلام
جالبه منتظر کار بعدی هم هستیم
بینهایت متشکرم ...
مشغولشم . بهتر شده ، یه کاراکتر دیگه هم بهش اضافه شده . بدون Bone و Biped خیلی سخته ولی دارم روش کار میکنم !!
متشکرم ...فرین خیلی قشنگ و بامزه شده
ولی یکم قسمت زیر شکمش ( لاکش ) بد شده مشه بهترش کنی
حق با شماست خیلی بد شده . درستش میکنم !!
به به جناب تیری ..... کجا بودی بابا ... خبر می دادی یه گاوی گوسفندی چیزی سر می بریدیم
این ورا نمیای![]()
عالی شده
نمی دونم من چرا از کاراکتر سازی زیاد خشم نمیاد !
الآن هم مشغول کار 3d یه بازی هستم ولی طراحی محیط بنظرم جذاب تر از طراحی کاراکتره !
ولی کارت واقعا باحال شده
اینم یکی از کارای منه
![]()
ازت ممنونم
من بیشتر از همه از کاراکتر سازی و چرهسازی خوشم میاد . چون خیلی کار ضریفیه و تجربه تصویرسازی هم میخاد و همه نمیتونن انجامش بدن !!
هر کس از عهده این کار بر بیاد کارای دیگه رو به خوبی میتونه انجام بده چون با سخت ترین مدل ها کنار اومده ...
اگه عاملی جلومو نگیره (( که یحتمل می گیره )) کاراکترهای زیادیو قصد دارم بسازم که همگی حیوونن و کارتونی و با مزه و در نهایت هم یه جنگل که توش اینا رو با هم استفاده کنم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)