این کار اصلا درست نیست. ولی اگه خیلی وسواسی و میخوای حتما این کارو بکنی میتونی یکیشونو کامل نصب کنی و اگه خواستی با یکی دیگه اسکن کنی از نسخه پرتابل اون استفاده کن
این کار اصلا درست نیست. ولی اگه خیلی وسواسی و میخوای حتما این کارو بکنی میتونی یکیشونو کامل نصب کنی و اگه خواستی با یکی دیگه اسکن کنی از نسخه پرتابل اون استفاده کن
به نظرم كسی شاید دیگه این پست رو نگاه نكنه
ولی اگه به طور جدی دنبال نصب دو تا آنتی ویروس هستین مثل من به این صورت عمل كنین:
1-یكی از آنتی ویروسهای نود32 یاكاسپرسكی رو نصب كنین
2-نسخه رایگان بین دفندر رو میتونین از این ادرس بگیرین و نصب كنین
این نسخه فقط on demand scanner داره و اصلا در حافظه مقیم نمیشه
نسخه رایگان بیت دفنر به راحتی آپدیت میشه و میدونین دیتابیسش هم از همه قویتره و تو هیورستیك هم خیلی فعاله
نسخه رایگان بین دفندر رو چند وقت یكبار واسه اسكن كل سیستم استفاده كنین تا هم مطمئن باشین و هم سرعت سیستم رو نگیره
این هم لینك نسخه رایگان بیت دفندر (هیچ تبلیغات و یا پنجره مزاحم هم نداره خیلی توپه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم.
اطلاعات مفیدی بود در مورد نسخه رایگان این آنتی ویروس.
![]()
ممنونم.
اطلاعات مفیدی بود در مورد نسخه رایگان این آنتی ویروس.
![]()
دوستان من امتحان کردم کاسپر وناد باهم باعث کندی بسیار زیاد سیستم و در خیلی از مواقع هنگ کردن میشوند
نسخه 3 محصول NOD32 اصلا با كاسپر سازگاري نداره و باعث هنگ شدن و كندي شديد سيستم ميشه و اصلا توصيه به انجام اينكار نميشه.
دوستان گرامى بابت توجه شما خیلى ممنونم
نتیجه بحث این شد که نمیشه دو آنتى ویروس رو همزمان بر روى سیستم نصب کرد
حالا یه سوال جالب برام پیش اومده :
اما میشه از ترکیب فایروال کاسپرکى با آنتى ویروس نود 32 استفاده کرد ؟
یا اینکه هنگام نصب Kaspersky Internet Security گزینه آنتى ویروس رو نصب نکرد و از آنتى ویروس نود 32 در این زمینه بهره برد؟
کاسپرسکى واقعا فوق العاده است اما در سیستمهاى ضعیف بر روى سرعت سیستم تاثیر منفى میذاره ناچارا باید از نود 32 بهره برد
بهمراه نود32 باید فایروال خوبى هم نصب کرد....محصول Smart Security نود32 ، فایروال قدرتمندى مثل کاسپر یا زون آلارم نداره (رک و راست بگم اصلا از عملکرد فایروال نود32 خوشم نیومد و پاکش کردم)
حالا چه خوب میشد به از فایروال کاسپر در کنار نود 32 استفاده کرد (فایروال زون الارم خوبه ولى بنظرم کاسپرسکى یه چیز دیگه است)
راستش من از 2 سيستم عامل استفاده ميکنم، در سيستم عامل XP محصول اينترنت سکوريتی کسپر رو استفاده ميکنم... ولی در سيستم عامل Vista از محصول اسمارت سکوريتی شرکت ESET به همراه آنتی ويروس کسپر استفاده ميکنم، ولی اين نکته رو بايد بگم که آنتی ويروس کسپر من بصورت غير فعال هست البته در بعضی مواقع هر دو رو فعال ميکنم مثلاً برای اسکن فايلي ولی هيچ وقت ، موقع ارتباط به اينترنت 2 تا رو با هم فعال نميکنم چون اگه فعال باشن ارتباط برقرار نميشه
با سلام
باید بگم من با نظر خیلی از دوستان و نتیجه گیری ای که در این تاپیک مبنی بر اینکه هرگز نباید دو تا آنتی ویروس رو با هم نصب کرد موافق نیستم.
البته نصب بیش از یک آنتی ویروس تابع قوانینی است و هر دو آنتی ویروس دلخواهی رو نمی شه با هم نصب کرد
مثلا من هیچوقت توصیه نمی کنم ورژن های جدید (ورژن های 3) آنتی ویروس NOD32 رو با آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی کسپرسکی نصب کنید ( نصب دو تا اینتر نت سکیوریتی یا دو تا فایروال که در هر صورت اشتباه است )
چون این دو با هم تداخل دارند و اگه شما سیستمی از لحاظ سخت افزاری خوب ( Core2duo or athlon64X2 + 2GB RAM) داشته باشید سیستم گاهی قفل می کنه و دوباره باز راه می افته اما اگه سیستم شما ضعیف تر باشه سیستم کاملا هنگ می کنه و شما هیچ کاری رو نمی تونید انجام بدید
پس ابتدا من موضوع رو روشن کنم که بحث نصب بیش از یک آنتی ویروس برای سیستم های قوی است و گرنه سیستم های متوسط و ضعیف که با نصب یه آنتی ویروس به مشکل کمبود سرعت بر می خوردن نصب دو آنتی ویروس محلی از اعراب نخواهد داشت.
اما چه آنتی ویروس هایی رو می شه با هم نصب کرد من تعدادی از این آنتی ویروس ها رو در این چند سال امتحان کردم
( سیستم من به این قراره CORE2DUO E6400+3GBRAM) چون بحث بیشتر بر سر NOD32 و کسپرسکی است باید بگم من سال هاست از اینترنت سکیوریتی کسپر در کنار ورژن های 2 آنتی ویروس NOD32 استفاده می کنم (مدت زیادی است که از آخرین ورژن شماره NOD32 2 یعنی 2.70.39 استفاده می کنم و خیال استفاده از ورژن 3 رو حالا حالا ها ندارم - اما کسپر سکی رو با ارائه نسخه های جدید به روز می کنم) در تمام این سال ها من هیچ گونه اختلالی در عملکرد این دو ندیدم و حتی بحث کم شدن سرعت سیستم رو هم نداشتم در زیر مقدار مصرف سی پی یو و رم رو در حالی که این دو فعال هستند رو می بینید
در صورت غیر فعال کردن نود 32 وضعیت تنها کمی تغییر می کنه
به این صورت
(مصرف رم به علت ویندوز ویستا است و ربط چندانی به آنتی ویروس ها ندارد. ببینید)
من نزدیک به 2 یا 3 سال است که از این ترکیب استفاده می کنم ( البته نسخه ها تغییر پیدا کردند) و باید بگم در تمام این سال ها سیستم من کوچکترین ویروسی نگرفته است و هیچگونه اختلالی به علت فایل آلوده در سیستم من ایجاد نشده است.
آنتی ویروس دیگه ای که باز با این دو اختلالی نداره آنتی ویروس Avira antivir است که شما می تونید اونو در کنار کسپر سکی نصب کنید. حتی نصب 3 آنتی ویروس فوق در صورت داشتن سیستم مناسب تغییر محسوسی در سرعت ایجاد نمی کند ( ورژن جدید 8 آنتی ویر رو هنوز امتحان نکردم و صحبتم روی ورژ های 7 این انتی ویروس دوست داشتنی است)
اما می شه نصب دو آنتی ویروس رو به صورت فعال - غیر فعال هم تجربه کرد به این صورت که یک آنتی ویروس رو با گارد فعال نصب کنید و بگذارید با سیستم بالا بیاید و همواره فعال باشد و آنتی ویروس دوم رو با گارد غیر فعال نصب کنید و اونو از استارت اپ بردارید و برای اسکن های دستی و دوره ای استفاده کنید ( در حالت من نود32 و آنتی ویر رو به عنوان آنتی ویروس های غیر فعال و کسپرسکی رو به عنوان آنتی ویروس فعال توصیه می کنم )
اما گاهی اختلال بین آنتی ویروس و فایروال و آنتی ویروس و آنتی اسپای هم پیش می آد که می تونه در کم کرن سرعت سیستم تاثیر گذار باشه
مثلا فایروال زون آلارم با آنتی ویروس کسپرسکی مچ نیست و در صورت نصب سرعت سیستم رو به شدت کم می کنند طوری که من این کم شدن سرعت رو در سیستمم به وضوح می دیدم
همچنین spy sweeper در کنار کسپرسکی در ویندوز ویستا چندان با هم سازگار نیستند ( در xp بهتر با هم کنار می اومدن) برای همین برای انتخاب آنتی اسپای مناسب هم باشد به آنتی ویروس و حتی فایروالتون توجه کنید
در بین آنتی اسپا هایی که من در این مدت استفاده کردم AVG antispywrae یا همون ewido رو سازگارترین آنتی اسپای ور دیدم
می شه ااین آنتی اسپای رو نصب کرد و بعد از تموم شدن دوره آزمایشی اش ( غیر فعال شدن گاردش و تبدیل شدن به نسخه رایگان) برای اسکن دوره ای یا دستی استفاده کرد چون حتی بعد از اتمام دور آزمایشیش قابلیت آپدیت رو داره
در این بین هم آنتی اسپای SPYWARE DOCTOR رو در بسیاری موارد باعث تداخل در کسپر سکی دیدم (اصولا SPYWRAE DOCTOR گر چه از لحاظ شناسایی و پاک سازی جز بهترین هاست اما دارای ایراداتی است که سال هاست که رفع نشه مثلا سرعت لود شدنش بسیار کمه - با خیلی از آنتی ویروس ها تداخل داره - گزینه برای اسکن کلیک راست نداره و ... یه مدتی است که ازش استفاده نمی کنم و نمی دونم هنوز هم این ایرادات رو داره یا بر طرف شده)
به هر حال این چیزایی بود که من بهشون احتیاج داشتم ممکنه شما برنامه های امنیتی دیگه ای رو مد نظر داشته باشید که خوب خودتون باید دست به تجربه بزنید ممکنه سیستم شما اصلا اجازه چنین تجربه ای رو به شما نده
ممکنه برای بعضی ها سرعت سیستم خیلی مهم باشه حتی چند صدم ثانیه و برای بعضی ها نه خلاصه نمی شه یه نسخه رو برای همه پیچید فقط می شه راه رو نشون داد رفتنش با شماست
ممنون
من هم صحبت های دوست عزیز Nine رو تایید میکنم.
من هم قبلا از ترکیب آنتی ویروس کسپرسکی بصورت فعال و ناد32 بصورت غیر فعال استفاده میکردم و ترکیب خیلی
خوبی است. البته از این ترکیب بر روی پی سی استفاده میکردم.
اما الان بر روی لپ تاپ سالهاست که از ترکیب ناد32 نسخه 2 به همراه نسخه مجانی Avira Antivir استفاده میکنم.
چون در هنگام نصب Avira بر خلاف ناد32 میشه قسمت هایی از آنتی ویروس رو که لزومی ندارند نصب بشند را نصب
نکنیم. مانند گارد آنتی ویروس.
البته ترکیب ناد32 در کنار کسپرسکی احتیاج به تنظیمات مناسبی داره و کسی که ناد32 رو بصورت غیرفعال نصب میکنه
باید بدونه که کدام قسمت ها رو از کار بندازه و با چه پروسه هایی کاری نداشته باشه.
اما نصبشون بصورت فعال در کنار همدیگه باعث شناسایی نادرست و عملکرد نادرست در پاکسازی ویروسهای فعال
میشود. این هم تجربه من بود.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)