فونت default ویندوز sans serif هست.
امتحان کردی؟
فونت default ویندوز sans serif هست.
امتحان کردی؟
با سلام
فونت پیش فرض ویندوز Tahoma است (;
از کمپوننت های مخصوص Unicode استفاده کن ببین مشکلت حل میشه.
یک پوشه به اسم ( گپچیر چکاژی ) بسازید.
یک عکس با اسم ( ژلگچ پیژاگ ) در داخل این پوشه قرار دهید .
یک OpenPictureDialog روی فرم قرار بدهید .
یک Image1 روی فرم قرار بدهید .
یک Button روی فرم قرار داده و کد زیر را OnClick قرار دهید .
حال اگر عکس مورد نظر در برنامه لود شود که برنامه هیچ مشکلی ندارد و اشکال از ویندوز و یا شاید هم از سیستم من باشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما
اگر با پیغام خطا مواجه شدید دنبال یک راه حل درست حسابی می گردیم.
در ضمن این را هم بگم که وقتی این عکس را با برنامه نقاشی ویندوز Open می کنم عکس را باز می کنه و هیچ پیغام خطایی ندارد
Last edited by as13851365; 01-11-2007 at 14:50. دليل: تغییر متن
با سلام
as13851365 جان روش تست خوبی بود امیدوارم دوست عزیزمان به نتیجه برسه چون دیگه منو شبا خوابم نمیگیره.
یعنی شما هم در مسیر زیر به مشکل برخورد کردید ؟
یعنی این گونه مسیرها در سیستم شما هم کار نمی کنه ؟
با سلام
نه من همچین مشکلی ندارم. منظورم این بود که روشی که شما گفتین روش خوبی است واسه اینکه بشه فهمید ایراد از دلفی است یا ویندوز.
خوب دوستان بلخره این مشکل هم راه حل داشت و به کمک دوستان دیگر این راه حل را پیدا کردیم و نتیجه را در زیر می بینید:
برای این که برنامه شما هیچ مشکلی با فونت های فارسی نداشته باشه استفاده از یک سری کامپوننت است که به راحتی می توانید دانلود کرده و ازش استفاده کنید
شما می توانید این فایل را از اینترنت دانلود کنید و روی سیستم خود که دلفی 7 دارد نصبش کنید
اندازه فایل 550 کیلوبایت می باشد
بعد از نصب یک سری کامپوننت هایی در دلفی اضافه می شه که می توانید از آنها استفاده کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا به جای استفاده از Edit باید از TntEdit1 استفاده کنید
در عکس زیر یک نما از کامپوننت ها نشان داده شده است
![]()
ok. من از تکنولوژی به دورم و بعضی وقتها win 98 رو مثال میزنم
xp: tahoma
98: ms sans serif
با سلام
اولا قربون farhad_g1 جان
ثانیا as13851365 جان درسته حالا مشکلت حل شد ولی من جای تو باشم ایراد رو حل میکنم و بهتون توصیه میکنم تا ممکنه از کمپوننت های خود دلفی استفاده کنین.
موفق باشین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)