سلام شما برید یه سیدی هست که برنامه های مورد نیاز برای هار دیسک رو داره اسمش فکر کند دیسک نجا هستش توی بازار می تونی گیر بیاری ختما به کارتن میاد و مطمئن باش کارت رو درست می کنه
سلام شما برید یه سیدی هست که برنامه های مورد نیاز برای هار دیسک رو داره اسمش فکر کند دیسک نجا هستش توی بازار می تونی گیر بیاری ختما به کارتن میاد و مطمئن باش کارت رو درست می کنه
سلام به شما دوست عزیز
شما با مراجعه به مراکز اطلاع رسانی ذخیره سازها میتوانید مشکلتان را حل کنید.
من به شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را معرفی میکنم .
امید وارم مشکل شما حل شود.
تا حالا كجا ديدي مشكل با پر كردن فرم حل بشه؟؟؟؟ بهتر بود بگين دو برابر قيمت هارد رو پول بدين بعدش هم اگه تونستيم هارد رو درست ميكنم اگر هم اطلاعاتتون از بين رفت كه هارد خراب بوده ديگه به ما ربطي ندارهنوشته شده توسط dgrc2007@gmail.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين سايت فقط از شما ميخواد كه يه فرم مشاوره پر كنيد مشكل حل نميكنه
دوست عزيز من همه راههايي كه شما و ديگر دوستان گفتند رو چك كردم هارد رو به دو تا سيستم ديگه هم وصل كردم ولي درست نشد پس نتيجه اينكه مادربرد هم اشكال ندارد و هارد خراب است حالا چطوري بايد هارد رو تعمير كنم؟؟ نرم افزار خاصي داره؟ اطلاعات مهمي هم روي هارد دارم نميخوام اطلاعات رو از دست بدم. از دوستاني هم كه فكر جيب خودشون يا دوستانشون هستن خواهش ميكنم نظر ندن چون اگه كارم به اونجا برسه كه بخوام هزينه كنم خودم يكي رو ميشناسم كه مطمئنم هم نسبت به جاهاي ديگه هزينه كمتري ميگيره و هم اگه اون نتونه درست كنه به احتمال 99درصد كس ديگهاي هم نميتونه درست كنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)