تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: ثبت اطلاعات در دلفی

داره خودمونی میشه sp1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

راستی من جدولم رو با استفاده از Form Wrzed طراحی کردم مشکلی که به وجود نمیاد نه ؟

داره خودمونی میشه Mavix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام

نه مشکلی به وجود نمیاره ولی سعی کن خودت طراحی کنی حتما حتما حتما . . .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

باسلام خدمت Mavix جان

خودم طراحی کرده ام ( این کارو دیگه بلدم)
    حالا ...
    امروز دیگه چند تا سوال دارم ؟

1. اول تا یادم نرفته بگم اون کدی که شما دادی واسه راندمی با اینکه از خاصیت Randomize کردید ولی با زهم تکرار میشه مثلا میشه 1-5-4-2-5 الان 5 دو بار تکرا شد (5 همون ردیف هستش ) درحالیکه ردیف هام 10 تاست هنوز بقیه عددها رو نشون نداده (اصلا میشه دستور داد که مثلا ار ردیف هایی که خودم میگم راندومی انتخاب کنه مثلا بهش بگم از بین ردیف های 5 تا 15 برام بدون تکرار انتخاب کن)

2 . اون کدی که دادی که بره توی جدول نگاه کنه که چنین کاربری هست یا نه اگه بود ثبت نکنه و اگه نبود ثبت کنه میشه یه کم بیشتر توضیح بدی ( طریقه کارش رو لطفا)

3 . برنامه در حالت عادی جدول رو از ردیف 1 شروع میکنه حالا...
    من میخوام از هرجا که خودم خواستم شروع بشه ( یعنی کاربر بتونه آغاز و پایان سوالات رو مشخص کنه مثلا آغاز : ردیف 8 و پایان ردیف 25) و همین طور برنامه ردیف هایی رو که کاربر انتخاب کنه نشون بده مثلا ( ردیف 1 و 4 و 9 و 10 ) اگه هر دو این روش بشه خیلی توپ میشه

4 . من هنگام طراحی جدول رو جدولم پسورد امنیتی قرار میدم ولی هنگام شروع برنامه اول کادر پسورد ظاهر میشه و تا پسورد رو وارد نکردی وارد برنامه نمیشه برای از بین بردن این کادر پسورد راهی وجود نداره؟

5 . آیا از یک جدول میشه همزمان چند User استفاده کنند یعنی اینکه چند نفر جایی که کامپیوترها شبکه باشند و بخوان از برنامه استفاده کنند آیا برنامه امکان این رو میده که بتونند همگی ازش استفاده کنند ( فکر نکنم منطقی باشه) اگه اینجوریه پس من باید برای هر User یک جدول طراحی کنم

6 . توی دلفی میشه وقتی کاربری ثبت نام کرد همون موقع براش یک جدول در کنار فایل Exe خود طراحی کنه

ببین دوست عزیز

من الان یک جدول طراحی کردم که کارش ثبت کردن کاربر ها و پسوردها ست وقتی کاربری وارد شد سپس جدولی طراحی کردم که موضوع ها روانتخاب کنند (وقتی که موضوع مثلا 1) رو انتخاب کرد حالا بهش گفتم که بره مثلا جدولی با نام T1M1 ( یعنی جدول 1 موضوع 1) را که مخصوص این کاربر و این موضعش هستش لود کنه

حالا حساب کتاب کردم که اگه بخوام مثلا به برنامه ام امکان فقط ثبت 20 کاربر وبرای هر کاربر 20 موضوع رو بدم

باید 400 تا جدول (Table) از قبل طراحی کنم چون دلفی بعدا که نمیتونه خودش طراحی کنه فکر کنم خطا میده پس مجبورم از قبل طراحی کنم( آیا واقعا منطقیه با عقل جور در نمیاد) یعنی راهی ساده تر و آسانتر از این نیست
    که هر کاربر با 20 موضوعش توی یک جدول جا بشن ؟؟؟
    اگه باشه که خیلی عالیه اگر هم نشد هیچی دیگه مجبوریم همون 400 تا رو بزنیم تو رگ وای .........

خوب دوست عزیز انگار زیادی حرف زدم

ممنون که کمکم میکنی

منتظرم
    بازم ممنون
    بای

داره خودمونی میشه Mavix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام sp1000 جان

1 : میتونی عدد تولیدی توسط random رو تو متغیری ذخیره کنی و بعد چک کنی مثلا 5 > x آنگاه بذاری تو حلقه.

2 : مثلا اگه نام فیلدهات اینجوری باشه Username , Password و نام جدولت Table1 آنگاه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3 : اینجا کمی کار سخت میشه و کارت با دستورات SQL حل میشه.

4 : خاصیت LoginPrompt رو برابر False قرار بده.

5 : آره بهتره واسه کاربران یه جدول خاص بسازی و اینکه شبکه بودن به دیتابیست هم بستگی داره.

6 : همه اطلاعات مربوط یه کاربران رو تو یه جدول ذخیره کن فقط تنها کاری که باید انجام بدی اینکه یه فیلد داشته باشی که توسط اون بتونی بفهمی این رکورد مال کدوم کاربره.

7 : یوخدی؟ یورولدوم ها

موفق باشین

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

با سلام

فقط در رابطه با 1 و 6 کمی مشکل دارم

1- منظورت از اینکه عدد تولیدی توسط random رو تو متغیری ذخیره کنی و بعد چک کنی مثلا 5 > x آنگاه بذاری تو حلقه چیه ؟
    اگه همراه بامثال برام بنویسی خیلی ممنون میشم

6- یه فیلد داشته باشی که توسط اون بتونی بفهمی این رکورد مال کدوم کاربره.
    اصلا این به چه دردم میخوره !!!
    مثل اینکه من همون برم 400 تا جدول رو بزنم تو رگ بهتره ؟

حالا یه سوال جدید

1-من وقتی کاربرها رو توی جدولی به نام Information ذخیره کرده ام حالا
    کاربر 1 وارد میشه در اینجا از جدول Information شده پس هنوز داره ازش استفاده میشه
    همون موقع اگه بخوام با کاربری 2 وارد اکانت خودم بشم برنامه خطا میده و میگه که جدول Information در حال استفاده است و امکان این رو نمیده به کاربر که وارد بشه
    یعنی من بازم برای هر کاربر جدول Information دیگه طراحی کنم ( وای) یا اینکه پس ورود هر کاربر فورا جدول Information را ببندم و دوباره از نو لود کنم ؟

2- من میخوام فقط کاربر اول به عنوان مدیر برنامه ( مثلا معلم) باشه و فقط اون بتونه سوالات رو طراحی و یرایش بکنه و 20 نفر دیگر به عنوان اعضا ( مثلا دانش آموزان) فقط بتونند سوالات را ببینند و حل کنند من تا اینجا مشکلی ندارم

حالا معلم و قتی سوال طرحی میکنه توی یک جدول مثلا Tadmin ذخیره میشه
    حالا چطوری به جدول های اعضا بگم که سوالاتشون رو از جدول Tadmin بگیرند
    همه اعضا که نمیتونند از یک جدول استفاده کنند ( ای بابا واسه این هم باید برم 20 تا جدول دیگه بسازم عجب برنامه میشه همش شد جدول دارم حساب کتاب میکنم نزدیک 500 تا جدول باید ایجاد کنم باورد کن فایل های ویندوز هم ایتقدر نیستن !!! )

نرم افزار قفل دسکتاب >> خودمون ساختیمش با دلفی دانلود کنید و پیشنهاد و انتقاد بدهید

دانلود :
    کد:

وبلاگ ما :
    کد:
    Last edited by sp1000; 06-11-2007 at 07:52.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

سلام

آقا من گزینه LoginPrompt که شما گفتین رو پیدا نکردم

هنوز هم از من موقع اجرای برنامه پسورد میخواد
    لطفا کمک کنید

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

کد:
    دوست گرامی شما باید AdoConnection را انتخاب کنید بعد در قسمت Properties گزینه LoginPrompt را تغییر بدهید

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

ممنون دوست عزیز

موفق باشی

حالا دیگه کارم رو با بانک اکسس شروع کردم می بینم که خیلی بهترا از دیتا بیس

بای

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •