تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: پليرميخوام با قيمت 300هزارتومن!!

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نطر من خودت بايد برِی پايتخت و از مغازه های مختلف نظرهاشون رو بشنوی....خوب به هر حال اون ها هم نظراتی دارند چون تو دو تا سه تا دستگاه مورد نظرته بيشتر ميتونی اطلاعات بدست بياری....علاوه بر اين خودت دستگاهارو از نزديك ميبينی و اونی رو كه دوست دارِی رو میخری...
    والا قصد مخالفت الکی ندارم ... ولی من شدیدا مخالف پرسیدن نظر فروشنده هستم ... (یا بهتره بگم : مخالف این هستم که نظر فروشنده رو در تصمیم گیری نهایی دخیل کنیم )

چندین باری که برای همین کار مراجعه کردم (بیشتر از 10-12 بار) ، همیشه برای امتحان این قضیه (= بدبینی نسبت به فروشنده)، یه سری سوال ازشون می پرسم ... بی اغراق جوابهای گمراه کننده ای که میدن زیاده ... که البته طبیعیه و حتی شاید حق داشته باشن ، اونا می خوان جنسشون رو بفروشن و واسه شون فقط همون مساله مهمه ...

داره خودمونی میشه karoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زير نور ماه

پيش فرض

سيمور جان شما خودتو ناراحت نكن..من هم به نظرات فروشنده ها زياد توجهي نميكنم..اگه غير اين بود كه اين همه به شما و ديگران زحمت نميدادم...اما Ashy جوووووووون ..آخه من اگه تهران بودم كه حتما چنين كاري ميكردم!!!ميرفتم توي بازار و ميگشتم اما...بگذريم..سايت وتلفن پارسوني رو هم از سايتش گرفتم..تا فردا ببينم چي ميشه؟
    باهم ممنونم از همه..مزاحم ميشم دوباره..نگران نباشين!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زير نور ماه

پيش فرض

عجب شانسي داريم ما!! 10روزه كه دربدر بين نمايندگي اهواز و تهران شركت پارسوني پاسكاري ميشم..اما ظاهرا A2 Cowon مدل 30 گيگ قحط اومده..شما اگه جايي سراغ دارين لطفا بهم معرفي كنين..سپاس!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

والا من نمی دونم اون مغازه ای که شماره اش رو توی صفحه قبل گفتم همین گارانتی هستش یا چیز دیگه ای هستش ... می تونی زنگ بزنی بپرسی ...

پروفشنال reza fontana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

عجب شانسي داريم ما!! 10روزه كه دربدر بين نمايندگي اهواز و تهران شركت پارسوني پاسكاري ميشم..اما ظاهرا A2 Cowon مدل 30 گيگ قحط اومده..شما اگه جايي سراغ دارين لطفا بهم معرفي كنين..سپاس!!!
    چرا creativ نمیگیری؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

صفحه قبل کلی درباره creative ها هم بحث شده .. ایشون داشتن انتخاب میکردند بین creative و cowon ...

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زير نور ماه

پيش فرض آخرش شد Zen Vision M

سلام..قسمت اين بود كه Zen Vision M مدل 60گيگ بگيرم A2 كه پيدا نشد..Zv مدل w رو هم بي خيال شدم..بگذريم..حالا طبق معمول سوال دارم از مدل Zen Vision M 60 :
    1-ظاهرا اين مدل دكمه ايي نداره كه عمل ضبط رو انجام بده(مثل Zv Plus)!! و فقط بايد با گزينه مربوطه عمل ضبط رو انجام داد.درسته؟
    2- Line in هم نداره!! يعني صدا رو فقط از خروجي A/V ميشه ضبط كرد؟از ميكروفون نميشه؟
    3- خروجي A/V با چه فرمتي ذخيره ميكنه؟كابلش همراه دستگاه نبود.ميشه شكلش رو نشونم بدين؟قيمتش چنده؟
    4- يه شارژر خوب ميخوام براش.مدل؟قيمت؟
    5-مدلي كه خريدم ساخت مالزيه.از چينيش كه بهتره نه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

zvm مدل بسیار موفقیه .. خیلی هم ضرر نکردی ...

1. دکمه shortcut (دکمه بالا - سمت چپ) واسه همینه که بتونی بهش وظایف مختلف نسبت بدی ... یکی شون هم stop/start recording ه ... یعنی خودت باید setting این تنظیم رو انجام بدی ...

2. صدا رو فقط از میکروفون میشه ضبط کرد ... تنها ورودی سیگنال همونه ...

3. فکر کنم اشتباهی شده ... خروجی AV همونطور که از اسمش معلومه فقط سیگنال رو خارج می کنه .. در نتیچه چیزی رو ذخیره نمی کنه ... شاید من متوجه منظورت نشدم ...

کابلش هم ارزون و معمولیه ... بهش میگن RCA ... خیلی از دوربین های فیلمبرداری و دیجیتال از این کابل استفاده می کنن ... قیمتش هم باید 1500 تا 200 تومن باشه ..

4. طبیعتا شارژر خود creative ... قیمتش باید 15-20 تومن باشه ...

5. گذشت اون دورانی که همه بحث میکردن این چینیه ؟ ... نه ژاپنی اصله ... نه مال فلان کشوره ... الان مهم اعتبار کارخونه اس ... وگرنه خود ipod که واسه امریکای شمالی محصول می زنه هم تولیداتش رو توی چین انجام میده ... نگران نباش

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زير نور ماه

پيش فرض ضدحال شد!!!

zvm مدل بسیار موفقیه .. خیلی هم ضرر نکردی ...

2. صدا رو فقط از میکروفون میشه ضبط کرد ... تنها ورودی سیگنال همونه ...
    اي بابا..سيدجان!!!! اينجوري كه من حسابي ضرر ميكنم..حالا اگه بخوام از تلويزيون يا اسپيكرهاي كامپيوتر چيزي بگيرم بايد چيكار كنم؟

و سوال ديگه:
    1- من يه پلير ديگه بهش وصل كردم و فكر ميكردم مثل يه هندي كم يا دوربين بتونه شناساييش كنه(Usb Host) اما نشد..راه حل خاصي داره يا واقعا اين امكان رو نداره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زير نور ماه

پيش فرض

سيمورجان..چندروزه منتظر جوابم):خبري نيست ازت!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •