دوست عزيز اگه ممكنه زحمت ترجمه ي متن را بكش
دوست عزيز اگه ممكنه زحمت ترجمه ي متن را بكش
سایبر شات به گروه دوربینهایی گفته میشود که توسط شرکت سونی ساخته میشن . سایبرشاتها با باطریهای لیتیوم لنز کارل زایس و طراحی اونها شناخته میشن . همچنین تمام سایبرشاتها از مموری های مموری استیک و مدلهای سطح بالاتر از فلش کامپکت استفاده میکنن. همچنین تمام سایبر شاتها دارای سرنام DSC هستند که سرنام "Digital Still Camera
الته میبخشید اگه ترجمه دست و پا شکسته بود .
در اصل cyber-shot اسمی هست که مختص سونی است . مثل Walkman
بهراد کشته مرده این تفسیرتم
در مورد کوشیا درسته ولی سایبرشات که فقط برای گوشی نیست.
تائید میشه اصولا سونی برای هر قسمت از محصولاتش یه اسم گذاشته
دوربین عکاسی
دوربین فیلمبرداری
واکمن
تلویزیون
و مهمترینشون و عزیزتزینشون برای منپلی استیشن
![]()
ببینم این ترجمه متن دکتر افضلیه؟
دکتر این متن و از کجا اوردی؟این متن مشکل داره
به خط قرمز توجه کن...کارل زایس فقط در انحصار نوکیاست برای موبایل..پس اینکه لنز سایبر شات ها از این مارکه کاملا غلطه...مثل اینه بگیم نوکیا سیستم عامل گوشیش سیمبین uiq 3 زده![]()
سعید جان حالا اگه بدونی اهانگارد سخنگوی سونی اریکسون گفت چند وقت پیش که :
در تلاش هستیم پلی استیشن فون بزنیم.....اونوقت عشقت چیه؟
حقا که هیچی سونی اریسکون نمیشه...فکر کنم نهایت نهایتش تا 2 سال دیگه می یاد تو بازار...طرح هاشم دارم اگه خواستین بگین براتون بگذارم تا ببینید طرح اولیش چه شکلیه
اين حرفا نيست
من خودم يه سايبر شات W50 دارم (دوربين ديجيتال) دور لنزش نوشته كارل زايس. يعني سوني هم از اين لنز استفاده كرده. الان موتورولا يه گوشي داره كه سيستم سيمبين با رابط كاربري UIQ3 . پس اين سيستم عامل در انحصار سوني اريكسون نيست.
شاد باشي
مصطفی سونی هم از لنز کارل زیس استفاده میکنه.
منتظریم تا بیادو K800 رد کنیم playstation phone بگیریم![]()
یعنی واقعا هیچ کدوم نمیدونین که cybershot به دوربینهایی میگن که امکان لرزش گیری دارن حتی تو مقایسه عکسهای ان 95 و k850 دو تا گوشیرو گذاشته بودن روی دستگاه لرزشی همگام با لرزش عکس گرفته بودن و مال کا850 مثل اینه بود ولی ماله ان 95 تار بود
حتی تو یکی از کانالهای روسی کا800 رو تبلیغ میکنه یار با اسکیت از بالای کوه می پره ازش یه عکس میگیره یه نفر که مثل ایینه میفته
چند روز پیش این تاپیکو دیدم گفتم الان یه نفر جوابو میده و تموم ولی امروز اومدم دیدم تا صفحه ی دوم اومده
تا حالا فکر کردین اون همه تشکیلات تو لنز کا800 چیه
پس چرا عکس های کا 750 از کا 550 که سایبرشاته خیلی قشنگتر و واضح تره؟
بابا چي داري ميگي ... شركت كارل زايس يك شركت آلماني هستش كه 150 ساله كه عدسي توليد مي كنه و سوني سالهاست كه توي دوربين هاي ديجيتالش از اون لنزها استفاده مي كنه .. در ضمن لنزهاي كارل زايس در چند درجه كيفيت توليد مي شوند شامل معمولي ..Vario Sonar و Vario tesar كه در سوني بهترين هاي اين لنز استفاده ميشه اما در نوكيا پست ترين مدل اون استفاده ميشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)