تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 56

نام تاپيک: نظرتون راجع به این کارت گرافیک

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه ی بازی ها با آخرین تنظیمات .
    سلام.

lost planet و TC:Vegasرو هم یه تست بزن!!!بازی هایی که گفتی نمیتونه گرافیک رو اذیت کنه!!

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به درد بازی میخوره ولی برای بازی ATI خیلی خوب عمل نکرده و مثل nVIDIA حرفه ای عمل نکرده .انویدیا با کمپانی های بازی خیلی بیشتر در ارتباطه و معمولا ارور هایی رو که برای اجرا نشدن بازی گاهی مثلا پیش میاد یا یه چیزای اجیب غریب تو بازی میشه مال ای تی آی هست در صورتی که کارت تواناییی اجرای اون رو داره مثلا بازی الکی بالا نمیاد اصلا ای تی آی توی نرم افزار مشکل داره نمیدونم چرا.همین بازی جی تی ای سن اندریاس میبینی که اولش نشون میده NVIDIA THE WAY MEANT TO BE PLAYED یعنی خیلی برای انویدیا مهمه که لوگوش تو اون بازی نمایش داده بشه و به کمپانی سازنده GTA پول داده و بازی رو روی سخت افزار هایی که میخاد بده بیرون هزار جور امتحان میکنه و مشکلات درایور و سخت افزاری رو حل میکنه و در کل انویدیا توی بازی فعال تر بوده.یه کی از این مشکل های اجیب و غریب رو من 2 سال پیش توی NFS 8 دیدم که بازی بالا میومد و اصلا اون کارت گرافیک رو به زحمت نمینداخت ولی بیشتره قسمتای بازی بنفش شده بود و منوها یه جوری بود البته کم کم خود ای ام دی ATI رو میاره بالا اینو مطمئنم چون الان هم تکنولوژی خودشو داره هم ای تی آی رو ولی همسان با انویدیا.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

به درد بازی میخوره ولی برای بازی ATI خیلی خوب عمل نکرده و مثل nVIDIA حرفه ای عمل نکرده .انویدیا با کمپانی های بازی خیلی بیشتر در ارتباطه و معمولا ارور هایی رو که برای اجرا نشدن بازی گاهی مثلا پیش میاد یا یه چیزای اجیب غریب تو بازی میشه مال ای تی آی هست در صورتی که کارت تواناییی اجرای اون رو داره مثلا بازی الکی بالا نمیاد اصلا ای تی آی توی نرم افزار مشکل داره نمیدونم چرا.همین بازی جی تی ای سن اندریاس میبینی که اولش نشون میده NVIDIA THE WAY MEANT TO BE PLAYED یعنی خیلی برای انویدیا مهمه که لوگوش تو اون بازی نمایش داده بشه و به کمپانی سازنده GTA پول داده و بازی رو روی سخت افزار هایی که میخاد بده بیرون هزار جور امتحان میکنه و مشکلات درایور و سخت افزاری رو حل میکنه و در کل انویدیا توی بازی فعال تر بوده.یه کی از این مشکل های اجیب و غریب رو من 2 سال پیش توی NFS 8 دیدم که بازی بالا میومد و اصلا اون کارت گرافیک رو به زحمت نمینداخت ولی بیشتره قسمتای بازی بنفش شده بود و منوها یه جوری بود البته کم کم خود ای ام دی ATI رو میاره بالا اینو مطمئنم چون الان هم تکنولوژی خودشو داره هم ای تی آی رو ولی همسان با انویدیا.
    موافق نیستم.
    اون Error ها ربطی به ATI و nVIDIA ندارند. ATI اینقدر آماتور نیست که همچین اتفاق هایی بیفته. تا پارسال فروش کارتهای ATI بالاتر از nVIDIA بود. بعد از خرید ATI توسط AMD این شرکت ضعیفتر شد.
    سری Radeon 9800 و Radeon 9600 نسبت به همرده هاشون توی nVIDIA واقعا برتر بودند. X1950 که دیگه جای بحث نداره ...
    اون لوگوی nVIDIA هم داستانهایی داره برای خودش که توی این بحث جاش نیست.
    وقتی یکی میاد و میگه ATI اصلا به درد بازی نمیخوره و این حرفها دلم میخواد سرم رو بکوبم به دیوار !!

موضوع بحث نظرمون راجب اون کارتهای PowerColor بود مثلا ...

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نمیدونم چرامن هر وقت توی این قسمت یه تاپیک میزنم برا خریدن چیزی به حاشیه میره
    اخر نگفتید چی بخرم وقیمتش چنده؟؟
    اونی که اول خودم گفتم با اون قیمت ارزش خرید داره؟

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

محمد جون پولدار شدی بیا یه اکانت راپید برا ما بخر کارت گراففیک میخوای چیکار؟
    بستگی داره برا چه کاری بخوای اگه برا بازی میخوای که من میگم هیچکدوم رو نگیر چون داری پولتو تو جوب میریزی
    اگه میخوای نو بخری دیگه زیر سری 8 نمی ارزه
    دست دوم به قول اون رفیقمون 7600 بخری بد نیست
    تا بتونی حد اقل این بازی هایه جدیدو اجرا کنی

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

سلام.

lost planet و TC:Vegasرو هم یه تست بزن!!!بازی هایی که گفتی نمیتونه گرافیک رو اذیت کنه!!
    عزیز من Lost Planet رو هم با DirectX 10 هم آوردم خیلی جالب و خوب و روون اجراش کرد . (‌ اسمش رو یادم نبود بزارم )‌ ولی Vegas رو ندارم که تست کنم . هروقت تست کردم بهت خبر میدم .

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

حالا میگید کدوم رو بخرم راستی کارت خودم اینه Ati X550 ایا ارزش داره عوض کنم منظورم اینه که این کارته Hd2400 خیلی سر تر از اونی که دارم هست یا نه؟
    Last edited by mrmmnb; 25-10-2007 at 11:24.

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز من Lost Planet رو هم با DirectX 10 هم آوردم خیلی جالب و خوب و روون اجراش کرد
    من با 8600fatal و 2 گیگ رم باس 800 و cpu 4.8 باز موقع انفجار ها یکم بازی ناروون میشد.البته تو حالت عادی فوق

العاده بود وای گفتم وقتی یه موشک میخورد جلو پام یکی دو ثانیه بازی ارووم میشد.تازه رو دایرکس9

از ویرژیل بپرس اون با سیستم بالاتر هم اجرا کرده و همین نتیجه رو گرفته.

حالا شما داری میگی.........

بیخیال.جواب این دوستمون رو بدین

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.

به نظر من lost planet زیاد گرافیک سنگینی نداره اما bioshock پدر کارت رو در میاره اینو میتونید از بچه های فروم بازیها بپرسید.
    در مورد vegas هم باهات موافقم.

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من همین lost planet رو بازی میکنم با نهایت تنظیمات گرافیکی و در هیچ شرایطی حتی موقع انفجارها کوچکترین افت فریم ندارم.
    سیستم من:
    CPU:AMD 64 X2 4400
    MB:M2N E HEATPIPE nFORCE 570 ULTRA
    RAM:PATRIOT 1GIG 800
    VGA: EN8600 GTS SILENT 256 DDR3

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •