تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: چرا بعد از دیدن کلیپ های youtube نمی شه ذخیرشون کرد ؟

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

من که نفهمیدم شما چرا اصرار دارین این جوری به فایل دسترسی پیدا کنین

ولی خوب اگه خیلی براتون مهم هست می تونین از روش زیر استفاده کنین.

اول بزارید کلیپ کاملا لود بشه (بعدش می تونید دیسکانکت کنین)

حالا به پوشه Temporary Internet Files برید. این پوشه آدرسش بستگی به این داره که ویندوز تو چه درایوی باشه و اسم یوزر شما چی باشه مثلا تو سیستم من ویندوز رو درایو D هست و اسم یوزر هم mohsen که آدرس به صورت زیر می شه
    D:\Documents and Settings\Mohsen\Local Settings\Temporary Internet Files

حالا دنبال فایلی بگردید که اسمش با =get_video?video_id شروع می شه و از نوع com هست مثل این فایل:
    get_video?video_id=3G0FGWmjhiU&origin=sjc-v60.sjc.youtube.com

این فایل رو کپی کنید و ببرید یه جای دیگه و پسوند اون رو از com به flv تغییر بدید.
    سلام دوست عزيز.
    يه سوال؟؟
    فايلهايه تصويري ياهو رو چي؟؟ ميشه اينجوري بدست اوورد؟؟

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

من که نفهمیدم شما چرا اصرار دارین این جوری به فایل دسترسی پیدا کنین

ولی خوب اگه خیلی براتون مهم هست می تونین از روش زیر استفاده کنین.

اول بزارید کلیپ کاملا لود بشه (بعدش می تونید دیسکانکت کنین)

حالا به پوشه Temporary Internet Files برید. این پوشه آدرسش بستگی به این داره که ویندوز تو چه درایوی باشه و اسم یوزر شما چی باشه مثلا تو سیستم من ویندوز رو درایو D هست و اسم یوزر هم mohsen که آدرس به صورت زیر می شه
    D:\Documents and Settings\Mohsen\Local Settings\Temporary Internet Files

حالا دنبال فایلی بگردید که اسمش با =get_video?video_id شروع می شه و از نوع com هست مثل این فایل:
    get_video?video_id=3G0FGWmjhiU&origin=sjc-v60.sjc.youtube.com

این فایل رو کپی کنید و ببرید یه جای دیگه و پسوند اون رو از com به flv تغییر بدید.

شما پست اول منو خوندین دوست عزیز...
    من دقیقا این مطلب رو نوشته بودم که کجا ذخیره می شه و باید پسوندشو به flv تغییر داد.. اما سوال اینه.. نمی دونم شاید دارم درست نمی پرسم...
    می خوام صفحه ای که ذخیره کردم رو باز کنم و بعد با نرم افزار خودش کلیپ رو اجرا کنم نه با هیچ نر افزار دیگه ای..

خب فک کنم راهی نیست دیگه.. ولی من با چند تا آدرس دادنا و ویرایش پیج با نرم افزار EmEditor به یه نتایجی می رسم.. اما هنوز موفق نشدم..

آخر فروم باز RONN!E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    چار دیواری

پيش فرض

امکان دیدن ویدئوها از طریق ذخیره صفحه وجود ندارد.شما میخواهید ویدئو رو با کیفیت بسیار خوب ببینید!خب کاری نداره.برنامه gom player یه پلیر خوش دست و کم حجم که میتونید فایلهای flv رو با کیفیت عالی ببینید.

داره خودمونی میشه mohsennowruzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

شما پست اول منو خوندین دوست عزیز...
    من دقیقا این مطلب رو نوشته بودم که کجا ذخیره می شه و باید پسوندشو به flv تغییر داد.. اما سوال اینه.. نمی دونم شاید دارم درست نمی پرسم...
    می خوام صفحه ای که ذخیره کردم رو باز کنم و بعد با نرم افزار خودش کلیپ رو اجرا کنم نه با هیچ نر افزار دیگه ای..

خب فک کنم راهی نیست دیگه.. ولی من با چند تا آدرس دادنا و ویرایش پیج با نرم افزار EmEditor به یه نتایجی می رسم.. اما هنوز موفق نشدم..
    سلام
    ببخشید من پست اولتون رو نخوندم.
    الان متوجه شدم می خواهید چی کار کنید.
    همون طور که خودتون به نتیجه رسیدید، یه خورده سخته!
    من یه نگاهی به سورس صفحه انداختم،‌ولی خیلی شلوغ تر از اون بود که چیزی ازش سر در بیارم.
    فکر می کنم اگه با حوصله بررسیش کنین به نتیجه برسین.
    به فایل‌های جاوا اسکریپت موجود در پوشه Temporary Internet Files هم یه نگاهی بندازید.

من الان فرصت ندارم، چند تا تکلیف دارم که باید بنویسم، اگه فرصت کردم حتما بررسی می کنم

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوست عزيز.
    يه سوال؟؟
    فايلهايه تصويري ياهو رو چي؟؟ ميشه اينجوري بدست اوورد؟؟
    بله در خصوص فایل های تصویری که از طریق سرویس ویدئو یاهو پخش می شوند ، هم می‌تونین از پوشه Temporary Internet Files کمک بگیرید.
    با این تفاوت که در خصوص یاهو دیگه نیازی نیست که به دنبال یه فایل با پسوند com بگردید. بلکه یه فایل با پسوند flv وقتی صفحه کامل لود شد تو پوشه Temporary Internet Files وجود داره که می تونید کپی کنید و ببرید یه جای دیگه. البته ممکنه اسم این فایل flv هیچ ربطی به id ویدئویی که شما دیدید نداشته باشه. شما فقط کافی هست فایل‌های با پسوند flv رو از تو پوشه Temporary Internet Files کپی کنید و ببرید یه جای دیگه پیست کنید و بعد حتما بین اون‌ها می تونید ویدئو مورد نظرتون رو پیدا کنید.

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

سلام
    ببخشید من پست اولتون رو نخوندم.
    الان متوجه شدم می خواهید چی کار کنید.
    همون طور که خودتون به نتیجه رسیدید، یه خورده سخته!
    من یه نگاهی به سورس صفحه انداختم،‌ولی خیلی شلوغ تر از اون بود که چیزی ازش سر در بیارم.
    فکر می کنم اگه با حوصله بررسیش کنین به نتیجه برسین.
    به فایل‌های جاوا اسکریپت موجود در پوشه Temporary Internet Files هم یه نگاهی بندازید.

من الان فرصت ندارم، چند تا تکلیف دارم که باید بنویسم، اگه فرصت کردم حتما بررسی می کنم
    آفرین دقیقا منظورم همین بود....

خب برا اینکه بهتر متوجه شی می تونه فایل های اضافی رو حذف کنی. مثلا با اکستنشن Scrap Book می تونه اضافه ها رو حذف کنی و فقط پلیر شو بذاری و روش کار کنی... اینطوری همش می ش چند خط. اگه تونستی ممنونت می شم. چون اینجوری می تونم یه لیست بزرگ از کلیپ های مورد علاقه رو تو یک صفحه جمع کنم.. مرسی..

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

بله در خصوص فایل های تصویری که از طریق سرویس ویدئو یاهو پخش می شوند ، هم می‌تونین از پوشه Temporary Internet Files کمک بگیرید.
    با این تفاوت که در خصوص یاهو دیگه نیازی نیست که به دنبال یه فایل با پسوند com بگردید. بلکه یه فایل با پسوند flv وقتی صفحه کامل لود شد تو پوشه Temporary Internet Files وجود داره که می تونید کپی کنید و ببرید یه جای دیگه. البته ممکنه اسم این فایل flv هیچ ربطی به id ویدئویی که شما دیدید نداشته باشه. شما فقط کافی هست فایل‌های با پسوند flv رو از تو پوشه Temporary Internet Files کپی کنید و ببرید یه جای دیگه پیست کنید و بعد حتما بین اون‌ها می تونید ویدئو مورد نظرتون رو پیدا کنید.
    سلام.
    دوست عزيز ديشب 5 تا فايل نگاه كردم كه با روشي كه شما گرفتي بگيرم.
    2 تاش تو يا هو بود كه شكر خدا شد.
    ولي 3 تا ديگه تو يوتويوب بود كه هر چي گشتم پيدا نشد:
    در نتيجه:
    2 حالت داره
    1-من هر چي تو يا هو ديدم زير 2مگ بود.
    ولي واسه يوتويوبا يالايه 9 مگ بود فكر كنم اگه حجمشون زياد باشه ذخيره نميشه.
    2-واسه يوتويوب تو سيستم من ذخيره نميشه.
    به نظر شما كدومشه؟؟

در آغاز فعالیت ibahar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این بهترین راه برای ذخیره ی فلش است.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام.
    دوست عزيز ديشب 5 تا فايل نگاه كردم كه با روشي كه شما گرفتي بگيرم.
    2 تاش تو يا هو بود كه شكر خدا شد.
    ولي 3 تا ديگه تو يوتويوب بود كه هر چي گشتم پيدا نشد:
    در نتيجه:
    2 حالت داره
    1-من هر چي تو يا هو ديدم زير 2مگ بود.
    ولي واسه يوتويوبا يالايه 9 مگ بود فكر كنم اگه حجمشون زياد باشه ذخيره نميشه.
    2-واسه يوتويوب تو سيستم من ذخيره نميشه.
    به نظر شما كدومشه؟؟
    احتمالا در خصوص حجم فایل ها درست نتیجه گیری کردید، با این توضیح که فایل حجمش هر چقدر زیاد هم باشه حتما در پوشه Temporary Internet Files قرار می گیره منتها شما صبر نکردید تا کل کلیپ دانلود بشه، من این طوری حدس می زنم
    پیشنهاد می کنم برای یوتیوب از اون یکی روشی که گفتم استفاده کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آفرین دقیقا منظورم همین بود....

خب برا اینکه بهتر متوجه شی می تونه فایل های اضافی رو حذف کنی. مثلا با اکستنشن Scrap Book می تونه اضافه ها رو حذف کنی و فقط پلیر شو بذاری و روش کار کنی... اینطوری همش می ش چند خط. اگه تونستی ممنونت می شم. چون اینجوری می تونم یه لیست بزرگ از کلیپ های مورد علاقه رو تو یک صفحه جمع کنم.. مرسی..
    نمی دونم چقدر برنامه نویسی بلدین، ولی فکر می کنم این مقاله براتون جالب باشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •