کاشکی خودت بهش میگفتی که RAM را یه چکی بکنه......آره. احتمال اینکه از مادربورد هم باشه هست ولی RAM بیشتره...........
کاشکی خودت بهش میگفتی که RAM را یه چکی بکنه......آره. احتمال اینکه از مادربورد هم باشه هست ولی RAM بیشتره...........
بعضی وقت این مشکل مربوط به modem هم میشه باید modem رو در بیاری بعد از نصب دوباره وصل کنی
![]()
خیلی خیلی احتمالش کمه که مشکل از کارت های PCI باشه.........
شايدم از Powerسيستم باشه ....
اگه دقيقا پيام اون Problem رو مينوشتين بهتر بود ....
من بارها با اين مشكل مواجه شدم
به نظر من هم اين پيغام ها بيشتر از رم است
البته بايستي تميزي سوكت ها و سلامت مادربورد رو هم چك كرد
فکر میکنم اشتباه ترین کار ممکن رو کردی که بردی پیش تعمیرکار. در این مورد اونا اغلب با حدس و گمان نظر میدن.
در ضمن گفتی که موقع نصب درایور این اتفاق افتاده. پس این مشکل از درایوره.
به علاوه. یه عکس ازش گذاشتی. تو عکس به فایلی به نام SPCMDCON دقت کردی؟ این اسم فایلیه که مشکل ایجاد کرده. وارد ویندوز شو و یه سرچ کن احتمالا این فایل رو یه جایی تو پوشه system32 پیدا میکنی. اونرو پاکش کن. و یا احیانا اگه از روی properties این فایل فهمیدی که مال چه برنامه ایه، برنامه مربوطه رو Uninstall کن
سلام
دوست عزيز مشكل از مادربرد بود طرف گفت يه چيپ مادربرد مشكل داشت اونو عوض كرد و درست شد در ضمن شما كه ميگي وارد ويندوز شو و اون فايل رو پاك كن مشكل اينجا بود كه وبندوزي در كار نبود و درايو ويندوزم رو فرمت كرده بودم و خيلي دوست دارم بچه ها در مورد اين مشكل بيشتر بحث كنيم تا خودمون بتونيم بدون نياز به تعميركار درستش كنيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)