برنامه internet turbo برنامه خوبی اگر نصب کنی تنظیم هم نمی خواد و خود اون در سیستم تری فعال میشه ویک خورده سرعت رو بالا میبره البته انتظار درستی نیست که بخواهیم خیلی بالا ببره چون هیچ برنامه ای این کار را نمی کنه چون از دیال اپ نباید انتظار داشت بیش از 56kb/s بشه ومن این برنامه رو دیدم یه خورده بهتر از بقیه بود البته سرعت اینترنت باید از 30kb/s بیشتر باشه تا برنامه فعال شه
در بخش نرم افزارهای سایت یه سرچ بکن پیدا می کنی اون برنامه آنسپید با اون همه ادعا سرعت من رو پایین هم اورد
دوستان کی میگه برنامه ای وجود نداره برای سرعت اینترنت ؟من onspeed رو گرفتم ودارم استفاده میکنم .
myproxy هم بدرد نمیخوره .
این برنامه آنسپید رو هم من امتحان کردم سرعت دانلود رو که از 5.5kb/s به 3kb/s پایین اورد هیچ ,صفحه های سایت های معمولی رو هم تار میاره و من اصلا توصیه نمی کنمنوشته شده توسط masoud_35_teh
![]()
راستی یادم رفت که برنامه آنسپید برای آپدیت کردن مکافی بد نیست نمی فهمه از ایرانی ولی همون طور که گفتم صفحات تار میاد
hossein جان ولی برای عبور از فیلتر باید روی همه سیستمها نصب شود چون من تست کردم .نوشته شده توسط hossein84x
درسته چون onspeed كيفيت عكسهارو پايين مياره تا سرعت بالا ببره و اينم يه راه براي لود سريع صفحات وب است.نوشته شده توسط مهدی2005قمی
كه در صورت تمايل مي تونيد تنظيمات رو در حالت high quality قرار بديد تا عكسها ديگه تار نباشند.
اما من به همه اطمينان ميدهم هيچ وقت سرعت به 45k هم نميرسه چه برسه به 56k![]()
فقط اين برنامه ها به وسيله ي ترفندهايي سعي مي كنن كه سرعت اينترنت به نظر زياد برسه.
البته براي گذر از ----- كه ........![]()
اگه اجباریه بگید ما هم نصب کنیم حالا اگه کسی نخواست اینترنت بی فیلتر داشته هم باید این برنامه براش نصب شه؟؟؟؟نوشته شده توسط masoud_35_teh
لطف کنید برنامه شتاب دهنده سرعت اینترنت معرفی کنید برنامه ضد فیلتر که ایشون نخواستند آنسپید حتی با تار کردن عکس ها هم سرعت رو افزایش نمی ده لطفا این برنامه رو حداقل تو این تایپیک معرفی نکنید
سلام دوستان
دعوا نکنید من یه پیشنهاد دارم همه ی این برنامه ها رو یک جا نصب و هر چی ترفند و نیرنگ و هر چی هست به کار ببرید تا شاید 256 کیلو بشه من که بی خیالش شدم برم همون ای دی اس ال بخرم بهتره
ممنون
بای
سلام
من از اين رضايت كامل دارم
Throttle 6
بدرد ميخوره دانلود كنيد حدود 800 k
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)