البته تعویض آی پی برای اونایی که adsl دارن و میخوان یه کارایی بکنن که شناسایی نشند
کاربرد داره ولی شما دایل آپی خود به خود آی پی شما در هر بار کانکت عوض میشه
drxox در مورد مطلب مخفی کردن آی پی چقدر میتونه موثر باشه آیا کفایت میکنه به همین
البته تعویض آی پی برای اونایی که adsl دارن و میخوان یه کارایی بکنن که شناسایی نشند
drxox در مورد مطلب مخفی کردن آی پی چقدر میتونه موثر باشه آیا کفایت میکنه به همین
سلام
نیما جان
کفایت که نمیشه گفت امنیت صد در صده اگه امنیت صد در صد وجود داشت سایت پنتاگون آمریکا هک نمی شد !!!! ولی به هر حال برای این که مطمئن بشی که سیستمت از لحاظ امنیتی در حد خوبیه می تونی برنامه هایی که برای این کار وجود دارن رو هم استفاده کنی
برای دانلود این برنامه ها هم می تونی از سایت کمیاب استفاده کنی
موفق باشی
مرسی دوستان محترم این کامپیوتر من ویروسی شده که دیلیت نمیشه و با فرمت کردن هم درست نمیشه حتی یه بار مادر بورد رو تعویض کردم باور کنید درست میگم .با تشکر از همه کسانی که جواب دادند و خواهند داد
دوست عزيز برو به سايت زير و كامپيوترت رو انلاين اسكن كن انشالله مشكلت حل بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
فرهودی جان فکر کنم اگه کامپیوترت رو ببری پیش یه متخصص خوب مشکلت رو حل کنه چون یکی از همسایه های ما کامپیوترش ویروسی گرفته بود که به هیچ عنوان پاک نمیشد برد پیش یه مهندس حرفه ای کامپیوتر 2 روزه درستش کرد ولی نگفت چش بوده و چطوری درستش کرده 25 تومن هم گرفت والا مشکل بعضی ازایرانیا اینه که دوست ندارن کاری رو که بلدن به دیگران هم یاد بدین حالا خوبه این P30 هست و گرنه چه پولی به جیب می زیدن اشخاصی مثل این مهندسی که گفتم
موفق باشید
شما فکر کنم یه fdisk کنی کارت حل شه امتحان کن!!
اقا نیما میتونی بگی شما چطور f disk میکنی که اگر نشد بدم بیرون درست کنن .ولی اونقدر دادم بیرون اصلا حرفم ادمو گردن نمیگیرن هی میگن از کجا میگی هکی من به بیرون دیگه اعتماد ندارم مگر اینجا یک فرد مطمین معرفی کنید
Last edited by فرهودی; 24-10-2007 at 23:51.
فقط به خودت اعتماد كن!!!!
Fdiak هم با خود سي دي ويندوز Xp هم راحت ترين است
topic : Question about ----
Ans: About Virus & Fdisk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)