به نظر من این طرحی که تازگی به حروف انگلیسی گیر میدن قابل اجرا نیست. من هیچ جا ندیدم و نشنیدم که این طرح عملی شده باشه!! چه برسه به شهر کوچیکی مثل نی ریز...!!
به نظر من این طرحی که تازگی به حروف انگلیسی گیر میدن قابل اجرا نیست. من هیچ جا ندیدم و نشنیدم که این طرح عملی شده باشه!! چه برسه به شهر کوچیکی مثل نی ریز...!!
مثل اینکه کسی نیست مارو تحویل بگیره !!!
منتظر کارای بعدی شما هستیم.
اینم یه تابلو هست. خود صاحب مغازه گفت زمینه باید این رنگی باشه. وگرنه من خودم اصلا با قهوه ای حال نمی کنم !!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کارت ویزیت
کارت اینترنت
البته این طرح هایی که گذاشتم برای قبل هست و همه اینها چاپ شده. ایرادهای کارمو بگید تا توی کارای بعدی رفع بشه. ممنون
در مورده کارت اینترنت ؛ یکم شلوغ شده و گیج کنندست.
در مورد کارت ویزیت ؛ از رنگهای زیادی استفاده کردی. تقریباً 4 - 5 رنگ مختلف. ولی در مجموع خوب شده.
در مورد تابلو هم فکر میکنم ، اگه نوشته ها رو یه جوری موزون قرار میدادی بهتر بود . اینجوری یکم کم دقت بنظر میاد. اما طرحش جالب شده.
البته اینا نظر شخصی منه و ممکنه از لحاظ تخصصی اینطور نباشه.
موفق باشی.
مورد اول و دوم خيلي خوب طراحي شده،
به نظرم اون تابلو نسبت به بقيه بهتر شده، دليل اينكه اون دو مورد ديگه ( بيشتر كارت اينترنت ) حالت شلوغي و پراكندگي داره اينه از رنگ هاي زيادي توشون استفاده شده، حتي رنگ هاي استفاده شده با هم هارموني و هماهنگي ندارن.
مثلا در كارت اينترنت از حدود 6 - 7 رنگ استفاده شده كه اصلا با هم سازش رنگي ندارن و حالت جلف به كار دادن.
ناراحت نشي اينطوري گفتما ، فقط خواستم ايراد هاي كارو بگم.
ممنون.
موفق باشي♥♥♥
ممنونم از نظرات شما عزیزان. سعی می کنم در کارای بعدی ایرادای کارمو برطرف کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)