مسعود جان من همیشه این کار و میکنم و دقیقا پی بردم به این موضوع که تا وقتی low نداده نمیزارم رو شارژ چون از فوایدش مطلع بودم (( قابل توجه anti_girl ))
مسعود جان من همیشه این کار و میکنم و دقیقا پی بردم به این موضوع که تا وقتی low نداده نمیزارم رو شارژ چون از فوایدش مطلع بودم (( قابل توجه anti_girl ))
کارت اگر بی فایده هم باشه غلط نیست farshidshd عزیز.
من با امتحان نتیجش رو دیدم. از تورج جان هم به خاطره نکته سنجیش ممنونم![]()
حالا واجب شد برم دنبال اين موضوع تا به نتيجه قابل قبول برسم بزارين از استادام يكم اطلاعات بگيرم و يكم بگردم و ببينم چي ميشه نتيجشو بهتون ميگم
بازم ممنون
منتظره نتیجه ی تحقیقاته آقا تورج هستیم![]()
فكر نكنم من انقد لياقت داشته باشم كه شما منتظر تحقيقاتم باشي اخه خودت يه پا استادي![]()
آقا تورج تحقیقاتت به کجا رسید؟!!!! هنوز نتیجه ای نگرفتی؟
نه متاسفانه هنوز وقت نكردم همين جا هم به زور ميام اخه دانشجو هستم و هزارتا مكافات با يكي از دوستامم داريم روي يه طرح كار ميكنيم و سرم شلوغه ولي در اولين فرصت امتحان ميكنم
درضمن اينو فهميدم كه نگهداشتن شارژ در باطري با دماي محيط نسبت ميتقيم داره و اگه هوا سرد بشه شارژ گوشي هم كم ميشه بهتر بگم ديگه باتري كار نميكنه تا به دماي مناسب برسه
فكر نكنم من انقد لياقت داشته باشم كه شما منتظر تحقيقاتم باشي اخه خودت يه پا استادي![]()
این چه حرفیه آقا تورج .شما سروری عزیز. مرسی از مطلبت.![]()
قوربونت برم مسعود جان اين چند روز كه نبودي خيلي دلم تنگ شده بود واست اينو جدي ميگم انگار يه چيزي رو از دست داده بودم همش گيج بودم
لطف داری تورجه عزیز. منم همین طور رفیق. یکمی گرفتارم. اما برمیگردم. کارات عالیه عزیز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)