Blind Write رو هم یه امتحانی بکن
Blind Write رو هم یه امتحانی بکن
سي دي هاي هادي سيستم قفل سخت افزاري دارند نميشه رايتشون كرد
امضات جالبه khoshtipz ( عيب نداره كه رايت نميشه اصلش ميري يكي دسگه مي خري :mrgreen: )
دوست عزيز قفل سخت افزاري را با نرم افزاري اشتباه نگيريد !نوشته شده توسط khoshtipz
قفل سخت افزاري يا Dongle Key يك قطعه كوچك سخت افزاري ميباشد كه به پورت پارالل و در مواردي هم به USB كامپيوتر وصل ميشود .
در ضمن سي دي هاي آموزشي هادي سيستم از يك نوع قفل شبيه به قفل ليزري استفاده ميكنند كه براحتي با كلون سي دي رايت ميشوند منتها بستگي به رايترتان دارد .
با پلكستور در عرض 20 دقيقه ميتوان از آن ايميج صحيح برداشت .
bebinid dar computer yek seri chizha hast ke faghat baste be tajrobe mishe anharo hal kard in mosshkel ra kheili rahat mishe hal kard.aval inke age mikhahid ba clone write konid ba clone cd noskheye zire 4 faghat.dar noskhehaye jadidesh raveshe reading barname avaz shode va dige mesle ghabliash javab nemide.2-bayad sorat ra rooye 4 ta 8x bastegi be noe ghofl dare bezarid ke khoob bekhoonatesh.3-barnameye hast be name burn it on ke kheili alie ham mishe bahash in karha ro kard ham mishe ke har no az cdhaye sookhte ke darid ra donbalash ra write kard hata multimedia.age giret biad alie.az in behtar dige nemishe.va dar morede ghfle sakht afzari ham arz konam ke ghoflhaye noghteye ham joze ghflhaye sakht afzarist.
با عرض سلام خدمت به همه ي دوستان.
شما كه گفتيد اين سي دي با كلون رايت نمي شه فعلا تو ايران چند تا قفل اينجوري هست .
يا قفلش نگهبان پرو هست يا قفل طلايي امين كه اينا رو با هيچ برنامه اي نميشه هك كرد. راستي اگه برنامه ي stomp رو داشته باشي با اين برنامه مي توني قفل رو از سي دي جا كني. تازه سعي كن از كلون سي دي 5 استفاده كني . اگه بازم نشد يا بايد از يك هكر كمك بگيري يا منتظر نسخه ي جديدي كلون يا الكل باشي.
[/img]
سلام
من یک سی دی نورتون 2005 را با کلون 5 نتونستم رایت کنم ! با آلکول جدید هم نشد! در قسمت آنالیز سی دی گیر میکنه !
چکار باید کرد؟
با احترام
سلامنوشته شده توسط farhad_7joon
دوست من تمامي عرايض شما متين و صحيح ميباشند . فقط تو آخرين نكته فكر نميكنيد اشتباه كرده ايد ؟ قفل نقطه اي از كي جزو قفلهاي سخت افزاري شده است ؟
يه فولدر در سي دي وجود داره به نام lok .بايد اول بقيه رو به صورت معمولي كپي كني و بعد فقط از lok ايميج بگير
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)