خوب روی کارت فن نذار در کیس رو عوض کن از این پنجره دارها بگیر که فن 12 در 12 میخوره دقیقا میاد جلوی کارت من همین کار را کردم دما الان 40 بالا نمیره بدون اور
خوب روی کارت فن نذار در کیس رو عوض کن از این پنجره دارها بگیر که فن 12 در 12 میخوره دقیقا میاد جلوی کارت من همین کار را کردم دما الان 40 بالا نمیره بدون اور
در کیس که جدا نمیدن میدن مگه؟
نه گارانتی digital روش خورده. یه لیبل که روش نوشته digital گارانتیش معتبر نیست مگه؟
منم همین فکرو کردم رفتم asus گرفتم دیگه وگرنه xfx بود فن هم داشت 30 تومان هم ارزونتر بود .
بعدشم نمیدونم شرکت ایسوز چرا هیچ فکری واسه وزن این کارت نکرده خیلی به اسلات فشار میاره باور کنید خیلی وزنش بالاست.
actros جان با 3dmark05 ازش امتیاز 10420 گرفتم خوبه یا کمه؟
Last edited by chaos theory; 19-10-2007 at 12:55.
سلام
مگه میشه یه همچین کارتی رو روش فن نگذارند؟
من Fx5200 هم دیدم داره!!!
به کارتهای بی فن silent میگن
خوبیش اینه که بی صدا کار میکنه و درد سر کمتری نسبت به فن داره
دوستان مشکل حل شد یه فن توووپ گذاشتم رو در کیسم کنار کارت گرافیک که مستقیم هوا رو میده داخل دما 45 درجه کم شد
در حالت معمولی دماش بین 36 تا 40 درجه هستش و تو حالت Load و بعد از 2ساعت بازی دماش به 50 درجه میرسه چطوره ؟![]()
اگه اين قدر پايين اومده كه![]()
عزيز جون اون ايسوس و اون الماس الان مردن
ديگه جنس درجه يك نمي آرن
گارانتيشون هم مثال زدني نيست
ببين براي خريد سعي كن از اين سايت نخري من كه تهرانم چند بار با خريد از اينها دچاردردسر شدم
اما عرف بازا هست كه درصورتي كه جاي پيچ روي قطعات نيفتاده باشه و خرابي مشهودي نداشته باشن بدون مراجعه به گارانتي همون فروشنده برات عوض ميكنه
در مورد گارانتی چیزی نمیگم ولی جنسهای ASUS که توی بازار ایرانه و الماس آورده درجه یک هستند...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)