با سلام
من طبق آموزش جنابعالي پيش رفتم ولي پروژه ساخته نشده با برنامه3D-Album PicturePro Platinum روی گزینه Start کلیک کردم آلبوم ساخته نشد ( اصلا"صفحه Start باز نشد) لطفا" در صورت امکان با شکل و بيشتر توضيح دهيدباتشکر از زحماتتان
![]()
با سلام
من طبق آموزش جنابعالي پيش رفتم ولي پروژه ساخته نشده با برنامه3D-Album PicturePro Platinum روی گزینه Start کلیک کردم آلبوم ساخته نشد ( اصلا"صفحه Start باز نشد) لطفا" در صورت امکان با شکل و بيشتر توضيح دهيدباتشکر از زحماتتان
![]()
من برنامه رو اينجا ندارم ولي براي ساخت البوم بايد از قسمت سمت راست صحفه برنامه ابتدا مسير فايلهاي عكس رو بدي كه حتي psd رو هم پشتيباني ميكنه بعد زير اين قسمت گزينه bould رو بزنيد و يك فايل با پسوند برنامه ذخيره كنيد سپس تب كپچر رو بزنيد تنظيمات خروجي رو انجام بدين و پس از رندر شدن فايل نهايي رو در يافت كنيد
يك نكته اينكه اگه يك فايل صوتي mp3 به برنامه اضافه كردين براي اينكه فيلم نهايي مقدار صوت و تصوير ش به يك اندازه در بياد و كل اهنگ پخش بشه ميتونيد مدت زمان اهنگ بر حسب ثانيه رو در فريم ريت ضرب كنيد و در قسمت كپچر فايل استفاده كنيد مثلا فرض كنيد شما يك اهنگ دارين با طول زمان 3.4 دقيقه براي اينكه به برنامه بگيد چه تعداد فريم رو كپچر كنه بايد زمان برحسب ثانيه يعني
3.4*60 رو حساب كنيد كه ميشه 204 ثانيه و عدد به دست اومده رو در فريم ريت كه مثلا عدد 25 براي پال هست ضرب ميكنيم كه ميشه 5100 و اين عدد رو بايد در قسمت كپچر برنامه اون قسمت پايين كه مقدار فريم ها رو براي برنامه مشخص ميكنه قرار بدين پيش فرض اين مقدار عدد 1000 هست كه اگه دقت كرده باشين فقط يك پنجم فايل مورد نظر ما رو ميسازه ولي با اين كار كل پروژه ساخته ميشه
با سلام لطفا اگه میشه این نرم افزار3D Album Picture Pro 2008را برا دانلود بزارید چون خیلی بهش احتیاج دارم فوریه یه کار فوری
با سلام خدمت دوستان
1 - من یه فایل با 3 دی ساختم بعد فایل exe رو کپچر کردم ولی یه کادر دایره ای دور تصویر اصلی انداخته ( فرمت avi , رزولوشن رو هم 720 در 576 انتخاب کردم , چرا اینجوری شده و می خوام فایل رو در ادیوس استفاده کنم )
2 - اگه بخوام از همین افکتای 3 دی استفاده کنم ولی به جای عکس از تصویر استفاده کنم آیا می شه ، اگه نه با چه نرم افزاری می شه این کار رو کرد ؟
با تشکر از همگی میشه بگید بهترین انتخاب برای گزینه ها در مرحله آخر(ذخیره) هر کدام چیه؟ برای ساختن فایل خانگی ممنون![]()
یکی از دوستان زحمت کشیدن و توضیح دادن که چه جوری باید با این برنامه کار کنید
اما اون نکته آخری رو که خیلی مهم هست بهش اشاره ای نشده
برای ذخیره کردن فایل مورد نظر به صورت ویدیویی باید این کار رو انجام داد
توجه :
يك نكته اينكه اگه يك فايل صوتي mp3 به برنامه اضافهكردين براي اينكه فيلم نهايي
مقدار صوت و تصوير ش به يك اندازه در بياد و كل اهنگپخش بشه ميتونيد مدت زمان
اهنگ بر حسب ثانيه رو در فريم ريت ضرب كنيد و در قسمتكپچر فايل استفاده كنيد
مثلا فرض كنيد شما يك اهنگ دارين با طول زمان 3.4 دقيقهبراي اينكه به برنامه بگيد
چه تعداد فريم رو كپچر كنه بايد زمان برحسب ثانيهيعني
3.4*60 رو حساب كنيد كه ميشه 204 ثانيه و عدد به دست اومده رو در فريم ريتكه
مثلا عدد 25 براي پال هست ضرب ميكنيم كه ميشه 5100 و اين عدد رو بايد در
قسمتكپچر برنامه اون قسمت پايين كه مقدار فريم ها رو براي برنامه مشخص ميكنه
قرار بدينپيش فرض اين مقدار عدد 1000 هست كه اگه دقت كرده باشين فقط يك
پنجم فايل مورد نظرما رو ميسازه ولي با اين كار كل پروژه ساخته ميشه
اگه سوالی دیگه بود به وبلاگم سر بزنید و در قسمت نظرات بهم بگید
این آدرس وبلاگم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من نمیتونم ا برنامه 3dablbum 3.1 خروجی بگیرم
اروری که میده اینه : The capture process aborted. If this problem repeats, please contact Visviva Software, Inc., or the vendor who provides the capture source.
ممنون میشم راهنمایی کنید !
سلام دوست عزیز
چرا این دوستان ملتفت مشکل شما نمیشن اگه هنوز مشکل داری یه او.کی بده بدونم تا توضیح بدم
دو شب دیگه سرمیزنم اگه مشکلت حل نشده برات میگم چطوری vcd میسازن چون من صدها فیلم تولدوالبومو... ساختم با کیفیت خوب
عزیزان منم تو همین مرحله ساخت ویکارد مشکل دارم
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)