اگه حال بدید همه رو بکنید یک فایل بذارید روی یه سرور با قابلیت resume کلی دعاتون میکنم
اگه حال بدید همه رو بکنید یک فایل بذارید روی یه سرور با قابلیت resume کلی دعاتون میکنم
ashkan1360 عزیز من با اینترنت dial up دارم این کار رو می کنم و انجام امر شما برای من غیر ممکن است اگر دوستان دیگه بتونند این کار رو انجام بدن من هم ممنون آنها خواهم بود.
خوب حالا دوستان می تونند قسمت پنجم مجموعه مستر بین رو از لینک زیر دانلود کنیدباحجم 33145KB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت ششم مجموعه مستر بین رو از لینک زیر دانلود کنید:
حجم: 32375KB
قسمت هفتم مجموعه مستر بین با حجم 34100KB رو از لینک زیر دانلود کنید:
با عرض معذرت از دوستان
قسمت هشتم این مجموعه رو نتونستم به موقع آپلود کنم. برای همین قسمت دهم این مجموعه رو که قبلا آپلود کرده بودم رو از لینک زیر دانلود کنید با حجم: 33641KB
Last edited by mohammad75; 05-12-2007 at 08:57.
با اینکه بعضیاشون تکراری بودن ولی بازم جالب بود
ادامه مجموعه مستر بین قسمت یازدهم با حجم: 25645KB
من هر ده تا قسمت را یکجا دانلود کردم هرکدوم 5 کیلو بایت بود ماجرا چیه چرا این جوری بود؟؟؟؟ البته هنوز ندیدمشون تا بگم خراب بودند یا ناقص....
دوست عزیز
شما در صورتی می تونید این کار رو بکنید که اکانت پریمیوم رپیدشیر رو خریداری کرده باشید که با توجه به توضیحی که دادید این اکانت رو ندارید و در حقیقت فایلها دانلود نشده است.
باید تک تک دانلود کنید و با فاصله زمانی یک ساعته.
با عرض سلام وتبریک به مناسبت فرارسیدن عید غدیر
و همچنین عذرخواهی بعلت تاخیر دو هفته ایی که در به روز کردن این تاپیک بوجود اومد.
خوب حالا دوستان می تونند قسمت دوازدهم مجموعه مستر بین رو با حجم 33552KB از لینک زیر دانلود کنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)