تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: مشكل از چي ميتونه باشه؟ سيستم همش ريست ميشه !

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

دمای سی پی یو شما بالا است ریاستارت هم بخاطره همینه برای همینهم وقتی شما بعد از یک ساعت کار می کنید ری استارت می شود نمی دونم چرا بعضی از سی پی یو ها یا مادربردها این مشکلو دارن دما از 58 بره بالا در بیشتره وقتها سیستم رسیت می کنه سیستم را در جای خنک نگه دار دمای سی پی یو شما باید 40 درجه باشد یا کمتر من بیشترین حد را گفتم در شرایط معمولی باید زیره 40 باشد یک فن خوب بخر یا فن شما درست روی سی پی یو قرار نگرفته

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط nazanin_n
    سلام مجدد

مرسي از نظرات شما
    سيستم عامل رو هم دوباره نصب كردم،البته درايو رو فرمت نكردم،فقط ويندوز رو دوباره نصب كردم،مشكل اينطوري شروع ميشه
    پي سي براي حدود يك ساعت مشكلي نداره،بعد شروع به ريست پشت سر هم ميكنه...دماي سي پي يو 58 سانتيگراد
    فايروال نداره..آنتي ويروس هم مك آفي بود كه پاكش كردم ،باز مشكل حل نشد.وقتي ريست ميشه مهلت به safe mode نميرسه ..بوق ميزنه ريست ميشه...دوباره..البته بضي وقتها هم ويندوز load ميشه،مدتي مشكلي نيست اگر يكبار دستي ريستش كنم ديگه مرتبآ ريست ميشه..اولين بار براي باز شدن يك فايل excel با حجم بالا بصورتsharing پيغام not enough memory داد بعد از اون مرتب ريست...همه نرم افزارهارو هم reinstall كردم ولي بي فايده..در ضمن start up رو هم قبلا خالي كرده بودم!
    شما گفتید بوق هم میزنه . اگر بگید بوقش چطوریه(کوتاه یا بلند و چند تا) شاید بشه فهمید اشکالش چیه.
    ولی به احتمال زیاد اشکال یا از مادربورد یا cpu .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •