سلام به همگی
من خوبه نوشتم نمی تونم به run دسترسی پیدا کنم همون پیغام می ده
سلام به همگی
من خوبه نوشتم نمی تونم به run دسترسی پیدا کنم همون پیغام می ده
با تشکر من می گم من run ام غیر فعال و وقتی می خواهم فعال کنم همون پیغام می ده
سلام دوست عزیز!!
مطالبی را که در این پست مینویسم، مو بمو انجام دهید. انشاالله که مشکل شما حل میشود.
شما به مسیر پایین بروید:
Start>All Programs>Accessories>Command Prompt
بعد از آنکه بروی Command Prompt کلیک نمودید و پنجره اش ظاهر شد، کلمه gpedit.msc را نوشته و اینتر نمایید.
صفحه Group Policy ظاهر میشود و شما میتوانید طبق راهنمایی های پایینTask Manager و دیگر گزینه ها را برگردانید و آنها را فعال سازید.
فعال ساختن Task Manager:
به مسیر پایین بروید:
User Configuration > Administrative Templates > System
حالا در زیر شاخه System بروی Ctr+Alt+Del کلیک نموده سپس در سمت راست صفحه Group Policy بروی Remove Task Manager دابل کلیک نموده و در تب Setting کزینه Disable را علامت دار کنید. بعد از آن بروی کلید OK کلیک نمایید اما پنجره Group Policy را نبندید!
حالا Task Manager ویندوز شما فعال شده است.
فعال ساختن ( Registry ( Regedit :
در صفحه Group Policy به مسیر پایین بروید:
User Configuration> Administrative Templates> System
بعد از کلیک نمودن بروی System در سمت راست پنجره Group Policy بالایPrevent access to registry editing tools دابل کلیک نموده و در تب Setting گزینه Disable را علامت دار نموده و بالای کلید OK کلیک نمایید اما پنجره Group Policy را نبندید!
حالا Regedit فعال شده است و شما میتوانید واردش شوید.
برگرداندن Run :
در صفحه Group Policy به مسیر پایین بروید:
User Configuration> Administrative Templates> Start Menu and Taskbar
بعد از کلیک نمودن بروی Start Menu and Taskbar، در سمت راست پنجره Group Policy بروی گزینه Remove Run menu from Start Menu دابل کلیک نموده و در تب Setting گزینه Disable را علامت دار نمایید. حالا گزینه Run فعال شده است.
برگرداندن Folder Option :
برای برگرداندن Folder Option به مسیر زیر در پنجره Group Policy بروید:
User Configuration> Administrative Templates> Windows Components> Windows Explorer
بعد از کلیک نمودن بروی Windows Explorer، در سمت راست پنجره Group Policy بروی Removes the Folder Options menu item from the Tools menu دابل کلیک نموده و از تب Setting گزینه Disable را علامت دار نمایید و بروی کلید OK کلیک نمایید.
خوب دوست عزیز اینها راهنمایی ها بودند که بنده در اختیار تان قرار دادم و اگر شما مطالب بالا را قسمیکه گفته شده است تطبیق نمایید، مشکلات شما 100 در 100 حل میشود.
مؤفق و پیروز باشید!!
فرهمنــــــــــــــــــــ ـد
Last edited by Farahmand Farshidy; 18-10-2007 at 18:09.
ساده تر از این دیگه نمیشه !!!
شما کدهای زیر را در یک تکست داکیومنت کپی کن و اون رو با پسوند reg ( برای مثال : Anti.reg ) ذخیره کن ، حالا فایل رو اجرا کن و سپس لاگ آف کن ، مشکل شما حل شد !
ولی یه برنامه هم هست که میتونه کارتون رو راه بندازه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی من همون طور که شما گفته بودید انجام دادم ولی همون error اولی را می ده همون چیزی را که گفته بودید اضافه کنید هم اضافه کردم ولی باز همون error را می ده و هیچ اتفاقی نمی افته![]()
مهدی جان برای نمونه همین کد های زیر رو وارد کن :
و ببین که اون ارور اولیه رو میده یا دومی ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کریمی جان دستت درد نکنه . مشکل حل شد .
سلام دوست عزیز
مشکلتون حل شد یا نه
اگه مشکلتون حل نشده من حدس میزنم ویروس داشته باشین
انتی ویروس دارین رو سیستم یا نه ؟
مشکلتون چی شد ؟
موفق باشین
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)