مال منم این طوری می شد حجم کم یا زیاد براش فرقی نمی کرد همین جوری هنگ می کرد یه بار فلش
کردم درست شد .ولی در عوض الان گوشیم صدا پخش نمی کنه![]()
مال منم این طوری می شد حجم کم یا زیاد براش فرقی نمی کرد همین جوری هنگ می کرد یه بار فلش
کردم درست شد .ولی در عوض الان گوشیم صدا پخش نمی کنه![]()
آره اونایی که حجمشون زیاده رو نمیتونم فوروارد کنم
در ضمن raanaجان شما نباید فلش میکردی به خاطر این موضوع... صدای گوشیتونم به خاطر فلش نیست....
منظورت چيه صدا پخش نميكنه بيشتر توضيح بده كمكت كنم درست بشه چه صدايي رو پخش نميكنه
به خاطر صدای گوشی فلش نکردم مشکل صداش سخت افزاریه
گوشیمو زدم به برق که شارژ بشه
وقتی داشت شارژ می شد هی صفش روشن می شد و بوق می زد
بعد که از شارژ دراوردم دیدم از قسمت multi mediaصدا رو پخش نمی کنه
ولی از قسمت استیل ها صدا رو پخش می کنه وقتی که می خوام صحبت
کنم نه صدای من می ره نه صدای طرف مقابل می یاد حتی وقتی گوشی
تو شارژم نیست صفش هی روشن می شه و بوق میزنه که همراه با این
بوق هایی که می زنه اهنگ هایی که از قسمت چند رسانه ای پخش می
شه صداش قطع و وصل می شه یعنی یه بوق می زنه صداش وصل می
شه بعد یه بوق می زنه صداش قطع می شه وقتیم تماس می گیرم گزینه
ی speaker پایین صفحه نمی یاد
سه چهارتا از این خدماتیام بردم یکی گفت اسپیکرو میکروفونش باید عوض شه
یکی گفت مشکل از بردشه باید عوض شه
یکی گفت ICسوخته
بیشترشونم که اصلا از موتو سردرنمی یارن
حالا من موندم این گوشیو باید چی کارش کنم![]()
raana جان ناراحت نباش ... به نظر من کسی از موتورلا سر در نمیاره
نگفیتی گوشیت چه مدلیه؟؟؟ این مشکل برای یکی از دوستان منم پیش اومده بود ولی گوشیش یه چیز دیگه بود. اون فلش زد درست شد
شما هم اگه بگین گوشیتون چه مدلی از موتو هست شاد بشه کمک کرد...
L7 هستش یه یکی دو هفته ای صداش کاملا وصل شده بود ولی دوباره قطع شد الانم فعلا صداش وصله
ببین دوسته عزیز به حرفه بقیه تکیه نکن.. مخصوصا تعمیر کارا..
2 حالت که بیشتر نداره .
1. مشکل نرم افزاریه.. که در این حالت خودت میتونی با مطالعه ی کامل منابع یه فلشه قشنگ روش بزنی..
البته بگم در این زمینه به 1 بار 2 بار راضی نشو ..(البته زیاده رویم نکن) چند بار با چنتا مانستر پکه مختلف فلش
بزن.. اگر کمکی از ما هم بر اومد در خدمتیم. اگر به نتیجه نرسیدی میمونه
2.مشکل سخت افزاریه که در مورد به هیچ وجه گوشیتو دسته هر کسی نده برو پیشه یکی که کارش خوب
باشه و قابله اعتماد..
حتما مشکلت حل میشه![]()
نظر منم اينه كه چند بار با چندتا مانستر پك با دقت فلش كن( بادقت) احتمالا درست ميشه
اگه درست نشد شايد از نوسانات برقي باشه( با توجه به اين كه شما گفتي تو برق بوده) ممكنه به گوشي صدمه زده باشه از من ميشنوين به همه وسايل خونتون محافظ برق بزنين اگه شب بخوابين و صبح بيدار بشين ببينين همه وسايل خونه سوخته چه حالي بهتون دست ميده خريد يه محافظ برق اونقدر هزينه نداره كه شما مجبور بشين همه وسايل رو درست كنين البته اگه درست بشه اينو ميگم چون ميدونم برق چه كارايي ميتونه بكنه( يه نصيحت برادرانه)
L7 معمولا این مشکلات رو داره و تا جایی که من فهمیدم مشکلات کارخونه ایه یعنی چون این گوشیها از اولش فارسی نیست و خود فروشندگان و نمایندگیها میبرن و این گوشیها رو فارسی میکنن و این مشکلات از اونجا برای گوشی پیش میاد
من گوشی خودم L7 هست و بلوتوثش از اول مشکل داشته... دادمش دست یه تعمیرکار بلوتوثشو درست نکرد هیچ آنتن هم دیگه نمیداد.... بعدش به من گفت درست میشه هم بلوتوثش هم آنتنش . ولی دوربینش از کار میافته منم با لاجبار قبول کردم و الان گوشیم دوربین نداره.... یعنی وقتی میری قسمت دوربینش هنگ میکنه... شما هم به گفته ی anti_girl یه بار فلش کن با دقت انشا الله که درست میشه
اتفاقن یه بارم مادربورد کامپیوترم به خاطر نوسان برق سوخت
حالا باید چه طوری فلش کنم من اصلا هیچی از فلش کردن بلد نیستم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)