تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: encryption در ntfs با مشکل مواجه شدم!

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

خیلی دنبال فرصت می گشتم تا در باره این موضوع کمی صحبت بکنم چون خیلی از کسایی را می دیدم که از این روش برای امن کردن اطلاعاتشون استفاده می کردند .

البته قبلا یک پست جدید ایجاد کرده بودم تا بتونم مسائل تخصصی سیستم عامل را بیان کنم و با شما دوستای عزیزم در باره اونا بحث و تبادل نظر کنم ولی با کم لطفی خیلی از دوستان مواجه شد .و من هم دیگه زیاد دنبالش را نگرفتم .

دوستان عزیز روش encrypt که به ان encryption می گویند یعنی رمز نگاری کردن اطلاعات این روش از یک روش فوق حرفه ای برخوردار است این روش که در فایل سیستم های ntfs به وجود امد به نظر من در واقع شاهکار ماکروسافت به حساب می اید . که در این روش در واقع ما صفر و یک ها را جابه جا می کنیم

البته قصدم اموزش دادن نیست . فقط میخوام نکات ضروری را بگم

این روش ، روشی هست که شوخی بردار نیست و می تواند اشک بسیاری از افرادی که اطلاعات مهم خودشون را با این روش رمز نگاری کردن را در بیاره ( با ور کنید این روش شوخی بردار نیست و توصیه می کنم اگه اطلاعات کافی در این زمینه ندارید اصلا به دنبال این روش نروید )

فایلهایی که با این روش رمز نگاری می شوند با هر چیزی که تصورش را بکنید مثل هارد به هارد کردن ، عوض کردن سیستم عامل ، با نرم افزارهای مختلف . حتی تا اینجا بگم که خود ماکروسافت هم نمی تونه به اونها دسترسی پیدا کنه چه برسه یه ما و تنها کسی که می تونه به اینا دسترسی پیدا کنه Recovery Agent
    می باشد

البته استفاده از این روش زیاد سخت نیست اما یک سری اصول دارد که اگه به اونها دقت نشه که متاسفانه کسی به اونها دقت نمی کنه تمام اطلاعات از بین خواهد رفت

این مشکل برای خیلی ها ایجاد می شه که متاسفانه یک چیزی شنیده اند و این کار را کرده اند و واقعا هم امنیت براشون ایجاد شده ولی بعد از مدتی تمام اطلاعاتشون را از دست داده اند و به همان اندازه که نمی شه به فایلها دسترسی داشت به همان شدت هم نمی شه اونها را بازیابی کرد

امید وارم به اهمیت موضوع پی برده باشید .

از دوست عزیزم javadshahvand هم تشکر می کنم

موفق باشید .

سلام با معرفت

در مورد اون تاپیک تخصصی خودت نخواستی و الا من کشته مرده این جور کارام

من ازت خواستم هدفتو از این کار بگی ولی نگفتی

ازت خواستم در مورد recovery consol توضیح بدی اما ندادی

حالا ببین حقته بزنمت یا نه

هنوزم دیر نشده , من خودم اون تاپیک رو راه میندازم قولت میدم خودت تو کف باشی

تو هنوز منو نشناختی , به من میگم بهروز خالی بند

اما در مورد recovery agent من یا بار اون اولا ورداشتم فایلهامو همین کار رو روشون انجام دادم و اسم فایل سبز شد و نمیشد رفت داخلش

باور کنین یه سال من با این ور رفتم نشد که نشد تا یه بار نمیدونم چی کار کردم که تونستم برم داخلش

با این encrypt زیاد کار نکردم ولی برام جالب شد که چیه که خود مایکروسافت هم راهشو بلد نیست

به هر حال ممنون از همتون , تو این مدت خیلی چیزا یاد گرفتم

موفق باشین

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام winxp دوست عزیزم راستش فعلا وقت ندارم یکم گرفتار شدم . اگه وقتش شد خودم دوباره یه تایپک بهتر از اونا راه میندازم . و من و تو و همه بچه ها پدر ماکروسافت را درمیاریم . اخه ما بچه های ایران هستیم . این که توی این کارها همیشه پایه هستی برام ثابت شده است .فعلا ...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •