سلام دوستان عزیز
خیلی دنبال فرصت می گشتم تا در باره این موضوع کمی صحبت بکنم چون خیلی از کسایی را می دیدم که از این روش برای امن کردن اطلاعاتشون استفاده می کردند .
البته قبلا یک پست جدید ایجاد کرده بودم تا بتونم مسائل تخصصی سیستم عامل را بیان کنم و با شما دوستای عزیزم در باره اونا بحث و تبادل نظر کنم ولی با کم لطفی خیلی از دوستان مواجه شد .و من هم دیگه زیاد دنبالش را نگرفتم .
دوستان عزیز روش encrypt که به ان encryption می گویند یعنی رمز نگاری کردن اطلاعات این روش از یک روش فوق حرفه ای برخوردار است این روش که در فایل سیستم های ntfs به وجود امد به نظر من در واقع شاهکار ماکروسافت به حساب می اید . که در این روش در واقع ما صفر و یک ها را جابه جا می کنیم
البته قصدم اموزش دادن نیست . فقط میخوام نکات ضروری را بگم
این روش ، روشی هست که شوخی بردار نیست و می تواند اشک بسیاری از افرادی که اطلاعات مهم خودشون را با این روش رمز نگاری کردن را در بیاره ( با ور کنید این روش شوخی بردار نیست و توصیه می کنم اگه اطلاعات کافی در این زمینه ندارید اصلا به دنبال این روش نروید )
فایلهایی که با این روش رمز نگاری می شوند با هر چیزی که تصورش را بکنید مثل هارد به هارد کردن ، عوض کردن سیستم عامل ، با نرم افزارهای مختلف . حتی تا اینجا بگم که خود ماکروسافت هم نمی تونه به اونها دسترسی پیدا کنه چه برسه یه ما و تنها کسی که می تونه به اینا دسترسی پیدا کنه Recovery Agent
می باشد
البته استفاده از این روش زیاد سخت نیست اما یک سری اصول دارد که اگه به اونها دقت نشه که متاسفانه کسی به اونها دقت نمی کنه تمام اطلاعات از بین خواهد رفت
این مشکل برای خیلی ها ایجاد می شه که متاسفانه یک چیزی شنیده اند و این کار را کرده اند و واقعا هم امنیت براشون ایجاد شده ولی بعد از مدتی تمام اطلاعاتشون را از دست داده اند و به همان اندازه که نمی شه به فایلها دسترسی داشت به همان شدت هم نمی شه اونها را بازیابی کرد
امید وارم به اهمیت موضوع پی برده باشید .
از دوست عزیزم javadshahvand هم تشکر می کنم
موفق باشید .