تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 40

نام تاپيک: Norton Ghost / تمام ورژنها در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه Contractor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

با سلام!
    اگر نظر من رو بخواي از Hiren Boot استفاده كن ... خودش نورتون گاست رو داره ... من هم خودم تونستم با اون از ويندوزام ايمج بگيرم .... البته با كمك آقا جلال
    واي!!!!!!اين كه مشكل من شد دو تا!!!!!! حالا اين برنامه كه شما نوشتي واقعا برتري داره بر نورتون قوست تنهايي كه اينجا گذاشتن؟؟؟؟؟؟؟؟ از كجا گيرش بيارم اين لامصب رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟لابد بعدش بايد پي كرك و آموزشش هم بگردم؟؟؟؟؟؟؟؟
    آي كمك

اگه نباشه جاش خالی می مونه seppeehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با عرض سلام به دوستان و تشکر از زحماتشون.
    من از نورتون گوست 2003 که تحت داس هست استفاده کرده ام. نرم افزار خوبیه اما متاسفانه با فرمت NTFS سازگاری نداره. یا لااقل روی سیستم من پیغام خطا داد.
    در مورد ورژن های جدید تر این برنامه، البته من مطمئن نیستم، اما شنیده ام که عملا کاری کردن که شما نتونید از یک درایوتون خصوصا اگه شامل ویندوز باشه، ایمیج بگیرید. شنیدم باید برای حذف لیبل درایوتون از یه دستور Fdist و یک کار دیگه استفاده کنید، که خب چون پیچیده بود منم بیخیالش شدم!
    یه ایراد دیگه هم که نورتون داره، اینه که عملا چیزی به اسم ساپورت و پشتیبانی توش وجود نداره. من شخصا مدتیه که از برنامه محبوب دیگه ای که رقیب گوست هست به اسم Acronis true image home v11 استفاده می کنم، و بدون هیچ دردسری تا حالا بارها ویندوزم رو به سرعت Restore کردم. اگه حوصله اش رو دارید، یه نگاهی به این مقاله که این دو نرم افزار رو با هم مقایسه کرده بندازید. در نهایت نویسنده برنامه Acronis رو انتخاب کرده.

اینم لینک مطلب:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

هيچكي جواب منو نداد از آخر..........بابا اين انجمن چرا اينجوريع آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حالا اينو قصد دارم دانلود كنم شايد تونستم باهاش يك ايميج بوتيبل بسازم ولي اين رسمش نيست كه سؤال ما رو جواب ندادين......................

Norton Ghost 2003 Bootable Original CD ISO

دانلود:

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه seppeehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13

هيچكي جواب منو نداد از آخر..........بابا اين انجمن چرا اينجوريع آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حالا اينو قصد دارم دانلود كنم شايد تونستم باهاش يك ايميج بوتيبل بسازم ولي اين رسمش نيست كه سؤال ما رو جواب ندادين......................
    دوست عزیز من تو همون پست بالا سعی کردم جوابتون رو بدم!!! گوست رو بیخیال شو. آکرونیس رو بچسب.اگه آموزش و لینکشو رو هم خواستی بگو برات بزارم.
    موفق باشی.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

دوست عزیز من تو همون پست بالا سعی کردم جوابتون رو بدم!!! گوست رو بیخیال شو. آکرونیس رو بچسب.اگه آموزش و لینکشو رو هم خواستی بگو برات بزارم.
    موفق باشی.
    آكرونيس10 Home رو چند وقتيه دارم استفاده ميكنم از بدبختي ما اينم ايميج بوتيبل نميسازه فقط روي يك داريو ديگه ايميج گرفتم ازش................من از نورتون قوست تعريف شنيده بودم حالا بنا دارم روي سيستم يك نفر از اون ايميج بوتيبل بگيرم بهش بدم هر وقت سيستمش بهم ريخت رديفش كنه ولي انگار هيچ آدم حرفه اي توي اين فروم و اين انجمن با اين برنامه آشنا نيست جواب ما رو بده.........

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

دوستان دستتون درد نكنه با همون آكرونيس مشكل حل ميشه..........تنظيماتشو نديده بودم واسه ساختن بوت

حـــــرفـه ای Mohsen6558's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    آذربایجان

پيش فرض

چیزی که خیلی وقت بود دنبالش بودم
    Ghost به صورت بوت با یه مگ حجم گاست 12
    کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

11

چیزی که خیلی وقت بود دنبالش بودم
    Ghost به صورت بوت با یه مگ حجم گاست 12

کد:
    Great......................so thanks
    محسن جان منم گذاشتم dl
    میشه یه توضیحی بدی این چکار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یک توضیح کامل بذار چون با آکرونیس تا حالا کار کردم.......................بی انصاف آکرونیس چند بار تست کردم موقع Recover کردن درایو ویندوز Error میده فایل خراب شده!!!!!!!!!!!!!!!! حالا میخوام با نورتون قوست امتحان کنم
    have fun

حـــــرفـه ای Mohsen6558's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    آذربایجان

پيش فرض

اینی که معرفی کردم Ghost تحت داس به صورت Bootable هست فقط مشکلش اینه که ورژن 2003 هست و درست و حسابی Sata رو ساپورت نمی کنه

حـــــرفـه ای x_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض نسخه جدید نرم افزار معروف تهیه نسخه پشتیبان از ویندوز Norton Ghost 14.0

Norton Ghost نام یکی از محصولات قدرتمند کمپانی سیمانتک در زمینه ی گرفتن نسخه ی پشتیبان و محافظت از اطلاعات می باشد که به تازگی نسخه ی 14.0 آن با امکانات متفاوتی عرضه شده است . این نرم افزار می تواند از تمامی فایلهای کامیوتر شما مانند تصاویر , آهنگها , فیلمها , اسناد مالی و اداری , تنظیمات سیستم و خود سیستم عامل نسخه ی پشتیبان تهیه کند تا در صورت از بین رفتن آنها به هر دلیلی به آسانی قابل بازگشت باشند. سیستم و اطلاعات شما را حتی در زمانی که شما قادر به Restart کردن سیستم نیستید می تواند به حالت قبل در بیاورد .

برخی از ویژگی های این نرم افزار به این قرار می باشد :

کشف خودکار و گرفتن Backup از هر قطعه ی جدیدی که در سیستم نصب می شود , کم کردن سایز Backup ها , پس از گرفتن Backup نیازی به Restart سیستم نمی باشد ! تقریبا تمامی مدیا ها ماند CD/DVD/RW و FlashDisk ها و ... را شناسایی و در صورت نیاز از آنها نیز نسخه ی پشتیبان تهیه می کند , میتواند به صورت زمان بندی شده کارهای خود را انجام دهد , گرفتن Backup در همان لحظه ! به محظ اینکه نرم افزاری نصب شود و یا کاربری Login کند شروع به نظارت برای گرفتن Backup میکند .

File systems supported for backup and recovery tasks:

FAT16, FAT16X, FAT32, FAT32X
    NTFS
    Dynamic Disks
    Linux® EXT2/3 and Linux Swap Partitions

Homepage - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _ 89.2 MB

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 164 MB

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Recovery CD Norton Ghost SrdDAA only

SrdDAA files (Symantec Recovery Files):- The Recovery Disk bootable) MUST be made prior to installation.
    Users Instruction Manual included

11. این کاربر از x_2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •