درسته تیها راهش Flight Mode هست.
درسته تیها راهش Flight Mode هست.
میتونی اینجا رو هم یه نگاهی بندازی
کارت سریعتر راه می افته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه تستی بکن:
برو به settings-connectivity-mobile networks و search mode رو روی manual تنظیم کن.
بعد از همون آدرس بالا select network رو انتخاب کن و منتظر بمون تا لیست شبکه هایی که گوشیت پیدا میکنه بیاد.بعد شبکه ای بغیر از خط خودت انتخاب کن مثلا اگه سیم کارت همراه اول داری ایرانسل رو انتخاب کن.وقتی اینکار رو کردی یه پیغام میده(forbidden network) باید NO رو انتخاب کنی.
حالا هر کی بهت زنگ بزنه میگه : در حال حاضر تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمی باشد!
اینطوری هیچکس بهت شک نمیکنه
خوب اینجوری یه Select Mode? گنده بالای صفحه میاد.
فلايت مود كه تو گوشيهاي بعد ك800 بايد باشه (بغير از سري دبليو كه موزيك اونلي دارن)
اگه گوشيت دبليو 810 يا دبليو 800 يا ك750 هست پچ واسش هست كه فلايت مود درست كنه !!!!!!!
بله یکی رو می شناختم که این کار رو میکرد ، ولی به نظرم راه خشنی می یاد ، گوشی ام اون دنیا از دستم شاکی میشهسعی می کنم این راه رو بذارم آخر همه ، شاید راه بهتری باشه . ولی به هر حال ، ممنون .
ببینید ، این ریجکت کردم اتومات یه بدی گنده داره ، اگه از همون اول بوق اشغال می زد ، حرفی نبود ، اول یه بوق آزاد می زنه و بعد ریجکت میشه ، خب بقیه بچه ها هم مثل خودم ، ختم روزگارند ، دیگه این چیز ها رو پوسوندند ، می فهمند دیگه . . . هر چی اصلا راه خوبی نیست. از شما هم به خاطر توجهتون ممنونم .
D E V I L جان ، دستت مرسی، خدا تو رو فقط برا من فرستاده زمین ، الهی خدا خیرت بده ، خیلی فکر توپیه ، اصلا به این یکی فکر نکرده بودم . . . باید امتحانش بکنم ، ولی به نظرم 100% باید جواب بده . . .
باز هم ازت و همینطور از بقیه بچه ها ممنونم . ان شاالله که همه استفاده کنن .
اگه هم اجازه بدی با ذکر ماخذ بقیه جا ها هم نقل میکنم ، تا بقیه به بهره نمونند ؟
باز هم از همتون ممنونم و مرسی .
یا حق
آخوند![]()
Last edited by akhoond; 14-10-2007 at 23:21.
بابا ایول !!!!![]()
خوب اینکارو بکن:
094#*21*
اگر هم خواستی از اون وضعیت در بیای این کارو بکن:
#21#
![]()
دوست عزیز دقت نکردی دیگه ، بقیه دوستان قبل از شما دایورت کردن رو گفته بودند و بنده هم ایراد این کار رو گفتم ، بهتره بخونی و بدونی که بعدا یه وقت ندونسته استفاده نکنی متضرر نشی . . .
یا حق
آخوند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)