تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: قفل کردن کامپیوتر هنگام اتصال با اینترنت

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض سلام

سلام دوستان

winxp عزیز شاید حق با شما باشه ولی دوستمون اصلا خودشون بحثی را که راه انداختن را دنبال نکردن تا بشه یه سوالاتی را ازشون بپرسید . شاید مشکشون حل شده باشه .

Mohammad_4688 جان وقتی شما یکبار ویندوز را عوض می کنید و می بینید که مشکل همچنان پابرجاست دیگر دلیلی ندارد که باز ویندوزتان را عوض کنید چون در این صورت می شود گفت که صد در صد مشکل سخت افزاری می تونه باشه . همیشه باید ابتدا کم خرج ترین راهها را امتحان کرد .

موفق باشین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض منم همین مشکل رو دارم

سلام دوستان

منم همین مشکل رو دارم . یعنی بعضی وقتا سیستم هنگ می کنه . مشخصات سیستم
    cpu: intel core2 6420 ( 2.13GHz)
    RAM: 1GB 2 channel
    main board : P5B Asus
    modem: datasheen
    دو ماهه که خریدمش اما هر چی هم سیستم عامل رو عوض می کنم فرقی نمی کنه . میشه گفت 30 درصد مواقع اینطور میشه . اما وقتی هم قفل میکنه دیگه هیچیییییییی کار نمیکنه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

please remove phone wire and dial again.
    i waiting for result...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

باز هم فریز شد . در همون مرحله openning port میمونه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نشد

باز هم فریز شد ! توی همون مرحله openning port میمونه . این اتفاق بیشتر وقتی می افته که قبلش ویندوز hibernate شده باشه . اما گاهی حتی اگه shut down هم شده باشه این اتفاق می افته

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوست من

من یه چیزی حدس میزنم

پورتی که مودم از اون استفاده میکنه ببین چنده

امکان داره اون پورت توسط نرم افزار یا فایر وال بسته شده باشه

باید اونو تو حالت ازاد قرار بدی

تست کن خبرشو بگو

موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چطور باید اینکارو انجام داد؟ منظورم اینه که چطور ببینم پورت مودم چنده و وقتی که دیدم چنده چطور آزادش کنم؟

داره خودمونی میشه parisml's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام

من هم مدتی همین مشکل رو داشتم
    یعنی در حین connect شدن، در همون مرحله openning port هنگ میکرد

هرکاری بگید کردم...از تغییر دادن پرت ها تا تعویض ویندوز ... اما هیچکدوم جواب نداد

تا اینکه مودم رو عوض کردم و مشکل حل شد...مودمم سوخته بود!

شاید مودم شما هم عیبی پیدا کرده باشه....امتحانش ضرر نداره!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام.خود من 2 سال آزگار ! این مشکلو داشتم ولی جدیداً (! 2012) طی مکاتباتی! که با ساپورترهای مایکروسافت و موزیلا داشتم علت اصلی مشکل رو فهمیدم. خیلی ها رو هم می شناسم که این مشکلو دارن پس برای همین تصمیم گرفتم که این پست رو اینجا بزارم تا ملت مثل من عذاب نکشن .

علت اصلی هنگ کردن و قفل کردن سیستم در هنگام اتصال به اینترنت مربوط میشه به کارت گرافیک شما.
    پس بیخود هی آنتی ویروس و ویندوز 500 تومانی تون! رو عوض نکنین پولتون هدر میره!
    مشکل سخت افزاری هم نیست پس بیخود تو این وضع گرونی نون دونه 500 تومان مرغ کیلو 6000 تومان به باباتون فشار نیارین که سیستمتون رو عوض کنین!!!
    برای حل مشکل فقط کافیه موارد زیر رو انجام بدین:
    1- کامپیوترتون رو در حالت safe Mode with network قرار بدین( برای قرار دادن کامپیوتر در این حالت بعد از ریست کردن دکمه F8 رو بزنین) در این حالت کارت گرافیک شما غیر فعال میشه اما شما می تونید به اینترنت متصل بشید. بعد از اینکه به اینترنت متصل شدید و مدتی هم وبگردی کردین اگه کامپیوترتون هنگ نکرد مطمئن باشین که مشکل از کارت گرافیکه.
    2- از حالت safe mode بیرون بیاین و به آدرس زیر برین و مدل کارت گرافیکتون رو انتخاب و اون رو آپدیت کنین.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3-بعد از آپدیت کردن کارت گرافیک روی دسکتاپ کلیک راست کنین و پس از انتخاب properties از سربرگ settings گزینه Advanced رو انتخاب و پس از هم سربرگ Troubleshoot رو انتخاب کنین .حالا در اینجا شما باید تیک عبارت " Enable write combining" رو بردارین و مقدار Hardware acceleration رو روی درجه دو یا سه قرار بدین. پس از ok کردن تنظیماتی که انجام دادین و ری استارت کردن سیستم شما دیگه از شر مشکل هنگ کردن سیستم در هنگام اتصال به اینترنت خلاص میشین.
    در ضمن یه نکته رو باید بهتون بگم اونم اینه که سیستم شما در این حالت ممکنه در پخش کردن بعضی از فایل های ویدئویی یه کم گیر کنه.خیلی کم!

البته اگه کارت گرافیک قوی دارین و میخواین مشکل گیرکردن فایل های ویدئویی حل بشه مقدار Acceleration رو روی بیشترین مقدار قرار بدین و تیک write combinig رو بزنین. خلاصه دیگه اینقدر باید آزمایش و خطا کنین تا ببینن بهترین گزینه accelration براتون چیه و آیا به write combining نیاز دارین یا نه.

در ضمن این مشکل بیشتر در مورد مرورگرهای firefox و opera بوجود می آد ولی اگه مثل بعضی ها عاشق چشم و ابروی فایرفاکس نیستین از مرورگر chrome نسخه 22 استفاده کنین دیگه نیازی هم به آپدیت کردن کارت گرافیک ندارین و ویدئوهاتون هم دیگه گیر نمی کنه.
    در ضمن در هنگام پخش ویدئوها در وب با استفاده از فلش پلیر مقدار Acceleration فشل پلیر (نه ویندوز)رو روی حداکثر مقدار ممکن قرار بدین.
    برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد مراجعه کنین به ساپورت سایت موزیلا که در مورد هنگ کردن سیستم و اشغال شدن بیش از حد مموری سیستم(که باعث گیر کردن ماوس و کیبورد میشه) در هنگام اتصال به اینترنت هستش:

با تشکـــــــــــــــــــر.

10. این کاربر از msbhdr.111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

msbhdr.111 فک می کنم حرف شما بهترین راحل باشه.من خودم هم هیمن احتمالو می دم .چون همه راحلارو رفتم و سیستمم تو اپرا موقعی که زیاد صفحه باز می شه و هنگ می کنه! قبلنا اینطور نبود.یه آی سی رو کارت گرافیکم هم که ترکیده بود رو عوض کردن واسم و بازم همین مشکلو دارم.فعلا آپدیتشو از اینجا دان می کنم تا ببینیم چه می شه .
    nvidia نامرد مارو تحریم کرده نمیشه رفت سایتش!فقط با فیل.تر شکن!راسخون معرفتش بخیلی بالایه واسه همه مدلا و ویندوزا گذاشته.
    یا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •