به نتیجه نمیرسی ؟؟؟؟؟
یه دونه شانسی بخر
من خودم ایسوس داشتم که آشغال بود بعد از چند وقت یه دونه از همون رو دست دومش رو خریدم ماه بود ...
هزار تا فروم رو هم بگردی یکی بد گفته یکی خوب گفته
به نتیجه نمیرسی ؟؟؟؟؟
یه دونه شانسی بخر
من خودم ایسوس داشتم که آشغال بود بعد از چند وقت یه دونه از همون رو دست دومش رو خریدم ماه بود ...
هزار تا فروم رو هم بگردی یکی بد گفته یکی خوب گفته
سلام.دوست عزيز مگه اون رايتر چش شده بود كه شامل گارانتي نميشد؟حتما خودش دستكاريش كرده كه شامل گارانتي نميشده.لايتون رو بگير كارش عاليه.رايتر هاي ال جي خوب نيستند.
درسته![]()
اگر لطف کردید بگید کدام یک از این lg ها خوبن
این هم لینکش:فقط بگید اینها چی هستن و کدامشون بهتره که dvd رایرت داشته باشه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DVD-R
DVD+R
DVD+RW
-R,+R,-RW,+RW,+R
سلامcapitan black
سلام.دوست عزيز مگه اون رايتر چش شده بود كه شامل گارانتي نميشد؟حتما خودش دستكاريش كرده كه شامل گارانتي نميشده.لايتون رو بگير كارش عاليه.رايتر هاي ال جي خوب نيستند
آقا باور کنید هیچ کاریش نکرد یعنی اصلا این دوستم از این آدم ها نبود که دست کاری بکنه
گفت موقع رایت کردن بود که خراب شود و وقتی بوردش برای گارانتی آنها بهش گفتن که به ما ربطی نداره
احتمالا جائی نیست که بتونه خوب گارانتی را انجام بده در مورد این رایتر
بله درسته اکثرا میگن که سی دی رایتر های lg زیاد خوب نبودن اما میگن که دی وی دی رایتر های lg خوب هستن
کسی در مورد این رایرت های شرکت Teac اصلاعاتی نداره ؟
کسی منو صدا کرد ؟ (یه آدم خوب )
چون تیترش اینه : (یه آدم خوب بگه چه ....) فکر کردم با منه
من تییک گرفتم. 38000 تومن با گارانتی تعویض
سلام یه آدم خوب چطوریچه اسم کاربری جالبی
![]()
دو دل شده بودم که یا Teac بخرم یا Lg خلاصه همون Lg را خریدم این هم گارانتی تعویض داره
از دوستانی که نیز راهنمائی کردن ممنون هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)