درسته اما لا اقل با توجه به اطلاعاتی که در پست اول تاپیک راجع به این کارت داریم میتونیم یه حدس نزدیک بزنیم
نمیتونیم؟
درسته اما لا اقل با توجه به اطلاعاتی که در پست اول تاپیک راجع به این کارت داریم میتونیم یه حدس نزدیک بزنیم
نمیتونیم؟
مگه R600 نبود ؟ تا مشخصات اولیه اش کل 8800 ها رو قورت میداد. تا وقتی معماری هسته منتشر نشد کسی نفهمید ضعیفتر از 8800 هست.
Ati در مورد رقابت با انودیا صرفا در تقابل نرم افزاری کم اورد به لحاظ تکنولوژی و پتانسیل سخت افزاری برای همه مشخصه یه سرو گردن بالا تره متاسفانه مهندسین شرکت Ati خوب نمیتونن از نهایت قدرت چیزی که خلق میکنن استفاده ببرن به نظر من این جای کار یه جورایی میلنگه در غیر اینصورت ...
برای R600 واقعا اینطور نبود. باید قبول کرد از نظر معماری R600 پایین تر از G80 بود. امیدوارم این چیپست جدید اینطوری نباشه.
چه ارزشی داره که فقط بگیم فلان کارت قویه در حالیکه نتایج چیز دیگه ای میگن . اگه r600 بهتر بود تاحالا ati باید اینو با درایور مناسبش ثابت می کردو این بهانه های الکی رو نمیاورد ./
سلام بچه ها
منم اينو قبول دارم كه Amd-atiدر مورد داريور براي كارت هايي كه مي سازند كم ميزاره.به نظر من اگر بتونن درايور قوي براي كارت گرافيكيشون بسازند ،كارتاشون چيزي از انويديا كم نداره ،تو اكثر سايت هاي معتبر كه سر ميزني اين قضيه رو براي Atiبيان مي كنن.
نظر من هم همینه.
اگه مشکل درایور بود الانه باید درست می شد.
همون مشکل تو معماری کارته
حرف اول رو معماری می زنه بعد Core clock , ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)