شما حتما موقع پاک کردن سرویس منیجر express استوپ نکرده بودید حال من پیشنهادم اینه که این سرویس الانو متوقف کنید(اگه نمی تونید کاریش کنید) بعد sql server پاک کنید و دوباره نصب کنید
شما حتما موقع پاک کردن سرویس منیجر express استوپ نکرده بودید حال من پیشنهادم اینه که این سرویس الانو متوقف کنید(اگه نمی تونید کاریش کنید) بعد sql server پاک کنید و دوباره نصب کنید
سلام
پاك كردم ولي درست نشد
يعني اگه كسي SQL سرور 2005 رو داشته باشه و بعد پاك كنه و بخواد SQL سرور 2000 نصب كنه ديگه نمي تونه؟
به خدا نمي تونم ديگه ويندوزم رو پاك كنم به خاطر اين برنامه. نه وقتش رو دارم و نه الان مي تونم.
تو رو خدا يكي بگه چجوري يه سرور توي كامپيوتر مي سازن؟
من نسخه Enterprise رو نصب كردما!!!
همين جوريش وقتم خيلي تلف شده حالا اينم برام گير مي ده.
اگه بتونين كمكم كنين يه دنيا ممنوم
خيلي ممنون و متشكر
موفق باشين
باي![]()
سلام من خودم sqlserver2005 پاک کردم و 2000نصب کردم مشکلی نداشته من احتمال می دادم شما مو قع پاک کردن2005سرویسش ران بوده و به همین دلیل پاک نشده حالا هم اگه می تونید 2000پاک کنید و دوباره نصب کنید ویا هنگام نصب creat new instance انتخاب کنید و سرویس جدیدی ساخته میشه بعد موقع ران شدن این سرویس جدید ران کنید
Last edited by golden111; 12-10-2007 at 12:36.
سلام
اين كارايي كه گفتين رو انجام دادم. اصلا هنگام نصب بقيه گزينه ها بجز هميني كه شما گفتين غير فعالن.
راستش احتمالا همين اشكالي كه ميگين يعني سرويس ران بوده و من پاكش كردم.
خوب حالا نميشه اين سرويس رو پاك يا غير فعال كرد؟
مگه نمی تونید سرویس متوقف کنید دکمه استوپ داره احتمالا نزدیگ ساعت سیستم باشه
نزديك ساعت سيسم من چيزي نيست.
من خواستم از اين راه برم ولي فايده اي نداشت.
Control panel>Administrative Tools>Service
در اين قسمت SQL Server رو ديدم و Stop كردم ولي فايده اين نداشت.
من كه ديگه نا اميد شدم. فكر كنم ديگه راهي جز فرمت ويندوز ندارم.
موفق باشين
باي
بله استاد ما هم تو کلاس موقع نصب اس کیو ال می گفت مواظب باشید نصبش خوب انجام بدید به هر حال موفق باشید البته به ویندوز هم بستگی داره که ویندوزتون چی با شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)