بابا با اين سرعت اينترنت دهنم سرويس شد تا اومد بالا اون گفت عكس كوچيك نه به اين بزرگي بابا يك كوچيك بده
دستت درد نكنه به خاطر كارهايي كه كردي ولي اگه عكس ها يكم كوچيك تر باشه بهتره
بابا با اين سرعت اينترنت دهنم سرويس شد تا اومد بالا اون گفت عكس كوچيك نه به اين بزرگي بابا يك كوچيك بده
دستت درد نكنه به خاطر كارهايي كه كردي ولي اگه عكس ها يكم كوچيك تر باشه بهتره
چشم عزیزان. از این به بعد کوچیکشون هم میکنم. .ببخشید یکم هم حول حولی شد که اینجوری شد.
واقعا كه كارت خيلي عاليه ادامه بده
خب اول یک نکته ای رو بگم.
ببینین دوستان این راهنماهایی که من دارم همشون انگلیسیه. چون مال یه سایت خارجیه و من که تا حالا مثل این سایت رو حتی به همون انگلیسی هم ندیدم. چه برسه به فارسی. فکر هم نکنین کار آسونیه اینها رو درست کردن. یکی دوتاش رو که ببینین میفهمین چه خبره. تمام رازها، جاهای مخفی و ... توی این راهنماها به همراه عکس و توضیحات هست. اونقدر هم عکسهاش خوب و به جا و مفید هست که خود من هم با یه مقدار انگلیسی دست و پا شکسته ای که بلدم و یه دیکشنری تا حالا به مشکل نخوردم. پس به نظر من نیاز شدیدی به ترجمش نیست. (یادآوری میکنم که نظر من به خودم مربوطه و هر کسی نظر خودش رو داره و نظر همه دوستان هم برای من محترمه.)
خب حالا راهنمای بعدی:
Harry Potter And The Order Of The Phoenix 2007
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمت گرم بابا ايول حال كردم
راهنمای بازی قتل در قطار سریع السیر را میخواهم البته فارسی باشد
سلام
فکر خوبی بود , قطعه قطعه کردن فایلها
می توانید یک توضیحی را به پست اول اضافه کنید و آن اینکه :
به منظور درخواست راهنمای بازی مورد نظر خود , ذکر نام کامل بازی , الزامی است .
یک درخواست هم از شما :
تصاویری که قرار می دهید را سعی کنید در سایز کوچک باشند .
مثل بازی قبلی , همان تصویر روی جلد بازی کافیست , البته این یک نظر است , چون لود صفحات برای اشخاصی مثل من که از اینترنت dialup استفاده می کنند کمی سخت می شود .
باز هم از شما تشکر می کنم![]()
به عنوان اولین درخواست من لطفا راهنمای بازی :
Mafia : The City Of Lost Heaven
ممنون .
راهنمای بازی Agatha christie : Murder on the orient express اگر فارسی باشه چه بهتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)