نه داشتم کلیپ میدیدم
نه داشتم کلیپ میدیدم
اگر مموری گوشی شما خراب شده و اطلاعات روی مموری رو درست نشون نمیده نیازی به فرمت کردن مموری نیست فقط کافیه از یک رم ریدر استفاده کنید و از این طریق بر روی درایو مجازی که به واسطه مموری ساخته شده راست کلیک کنید وproperties رو زده ، سپس tools رو انتخاب کنید و بعد از اون از Check Now رو بزنید بعد دو تا گزینه رو چک مارک بزنین تا مموری رو اسکن و اصلاح کنه بعد از این مرحله اطلاعات مموری رو اگر لازم دارین یک جایی کپی کنین و بعد فورمت رو از نوع کوییک انجام بدین . مموری تون توسط گوشی شناخته می شه و اذیت نمیکنه ، البته ، این مشکل عموما به دلیل بد بودن نوع مموری اتفاق میفته و ممکنه دوباره همین اتفاق بیفته که با همین روش درست می شه .
همه این راهها طی شد
ولی جوابی نگرفتیم!
بچه ها من هم امروز با گوشیم که 6630 هست این مشکل را در مورد مموری پیدا کردم یکی از موبایلی ها می گفت این یه ویروس جدیده که هیچ آنتی ویروسی هم نداره به هر حال اگه راهی پیدا کردین به من هم بگین چاکریم
اين راهي كه نوشته بودي سر كاري بود من امتحان كردم درست نشد
اینجا یه سری راه حل براتون نوشتم برین ببینین ایشالا حل میشه مشکلتون ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من هم همچین مشکلی رو داشتم ولی خوب نمیدونم یهویی عصبانی شدم.. مموری رو در آوردم پرت کردم تو دیوار
... بعد دوباره که گذاشتم تو گوشی اطلاعات برگشته بود .. یکی دور دیگه هم اینجوری شد با ضربه محکم اطلاعات برگشت .
کامبیز
راست میگی ؟؟؟!!!!!!!![]()
بله دروغم کجا بود !!![]()
ایول اگه شما کردی لابد میشه دیگه ...
بچه ها شمام امتحان کنین ببینین چی میشه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)