تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: گوشی v3x من قاطی کرده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این بوت لودر که می گی باید از کجا پیداش کنم. بعدشم این مانستر پک چی هست . چطوری باید ازش استفاده کنم. من چطوری می تونم زبان فارسی که داده بودم برام نصب کنم رو روی گوشیم نصب کنم. فایلشو پیدا کردم. ولی نمی دونم چطوری رو گوشی نصب کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا من تونستم از لینک بغلی یاد بگیرم بوت لودر رو چطوری پیدا کنم. بوت لودرم اینه 0.6.8.2 ولی هنوز روش فلش کردنو نمی دونم با تشکر فراوان.

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا من تونستم از لینک بغلی یاد بگیرم بوت لودر رو چطوری پیدا کنم. بوت لودرم اینه 0.6.8.2 ولی هنوز روش فلش کردنو نمی دونم با تشکر فراوان.
    ok. کمی منتظر بمون.. روش هم سادست من کمکت میکنم..

اما قبل از اون دوسته عزیز.. اینو تو او مسیری که گفتم (a/mobile/system) کپی کن.. ببین مشکله کلیدهات حل میشه؟؟!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Corvette; 15-10-2007 at 02:15.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام تاثير زيادي نداشت الان ديگه اسكين هاي اصلي رو هم از دست دادم راهي نيست كه گوشيم دقيقا برگرده به حالت خروج از كارخانه. ديگه حسابي قاطي كردم. عصابم خورد خورد شده . اگر مي شد همه ي تنظيماتي كه روش انجام دادم و وضعيت تصويري گوشيم به حالت قبل برمي گشت خيلي خوب مي شد. يك مشكل كه توي تصوير زمينه داشتم و نشانگر آدرس دكمه سمت راست (نه فلش سمت را) كلاًاز تصوير زمينه حذف شده. خواهش ميكنم اگر مي تونيند كمكم كنيد .

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب دوسته عزیز من پیشنهاد میکنم که گوشیترو فلش کنی تا بیشتر از این با اعصابت بازی نشه

سعی کن این مانستر پکرو دانلود کنی..بسیار مانستر پکه خوبیهوفقط فونته فارسی رو باید بیخیال بشی.

در ادامه همراهیت میکنم..

کد:
    اینم توضیحاتش

کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب دوسته عزیز من پیشنهاد میکنم که گوشیترو فلش کنی تا بیشتر از این با اعصابت بازی نشه

سعی کن این مانستر پکرو دانلود کنی..بسیار مانستر پکه خوبیهوفقط فونته فارسی رو باید بیخیال بشی.

در ادامه همراهیت میکنم..

کد:
    اینم توضیحاتش

کد:
    دوست عزیز استاد گرامی corvette عزیز من روی همین مانستر پک فارسی رو نصب کردم و الانم که حدود 2 3 هفته میشه هیچ مشکلی نداشتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا من همین الان تونستم دانلودش کنم ولی هنوز نتونستم روی گوشیم فلشش کنم. همونطور که گفته رفتم برنامه موتو کاپ رو هم دانلود کردم.
    ولی هنوز نمی دونم با این برنامه چطور باید فلش بکنم. و اینکه باید اسکین های قبلی رو از گوشیم حذف می کنه . درضمن اسکین خودش هم ناقص شده و وقتی گوشی بسته شده دیگه نمی تونه روی صفحه کوچیک هیچی رو نشون بده حتی ساعت رو فقط یک عکس که روی والپیپر هستش رو نشان می ده. اگه خودش یکی دوتا اسکین کامل نصب کنه که عالی می شه. بازم از راهنمایی هاتون ممنون. امیدوارم خدا شما رو از ما v3x دار های ناشی نگیره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا یک مشکلی بوجود امد بعد گوشی خاموش شد و دیگه هر کاری می کنم روشن نمی شه. من چیکارکنم. اگه ممکنه فوراً جواب بدید.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز استاد گرامی corvette عزیز من روی همین مانستر پک فارسی رو نصب کردم و الانم که حدود 2 3 هفته میشه هیچ مشکلی نداشتم

ممنونم تورج جان از تذکرت. راستش من خودم امتحان نکرده بودم فقط یادمه یه جایی خونده بودم که زبانهایه

آسیایی رو ساپورت نمیکنه به هر حال ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا یک مشکلی بوجود امد بعد گوشی خاموش شد و دیگه هر کاری می کنم روشن نمی شه. من چیکارکنم. اگه ممکنه فوراً جواب بدید.
    دوست عزيز گوشي رو به pc وصل كن ببين pc گوشي رو ميشناسه؟ در ضمن شايد شارژ گوشيت تموم شده و شما حواست نبوده به شارژ بازم بيشتر توضيح بده من در خدمتم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •