تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: فرق Premiere Pro 2 با نسخه جدید یعنی Premiere CS3 در چیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من تقریبا 8 ماهه که از CS3 استفاده می کنم. تقزیبا از همون اولی که اومده. با 2 زیاد کار نکردم. قبل از اون با 1 کار کردم اما در مورد نظراتی که دوستان درمورد کیفیت دادن موافق نیستم چون اصولا کیفیتش به برنامه های رندر و سیستم encoding ربط داره.

در ضمن من به راحتی با فایل های mpg و mp3 کار میکنم فقط شاید دوستان باید مدت زمانی رو که صبر کنن تا فایل ها decode بشه رو در نظر نگرفتد.

شاید تنها برتریه محسوسش همون طور که نوشته توی سایت adobe استفاده از قدرت چند پردازنده ای باشه که سرعت رو خیلی بالا می بره.

داره خودمونی میشه shahroozvaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من تقریبا 8 ماهه که از CS3 استفاده می کنم. تقزیبا از همون اولی که اومده. با 2 زیاد کار نکردم. قبل از اون با 1 کار کردم اما در مورد نظراتی که دوستان درمورد کیفیت دادن موافق نیستم چون اصولا کیفیتش به برنامه های رندر و سیستم encoding ربط داره.

در ضمن من به راحتی با فایل های mpg و mp3 کار میکنم فقط شاید دوستان باید مدت زمانی رو که صبر کنن تا فایل ها decode بشه رو در نظر نگرفتد.

شاید تنها برتریه محسوسش همون طور که نوشته توی سایت adobe استفاده از قدرت چند پردازنده ای باشه که سرعت رو خیلی بالا می بره.
    من هم با این دوستمون موافقم ... کیفیت cs3 با pro2 هیچ فرقی نداره ... به علاوه به راحتی فایلهای mp3 رو ساپورت می کنه ... در هر حال همیشه باید خودمون رو با نرم افزار های جدید وفق بدیم و این کار واجبه اگه که نخواهیم از تکنولوژی عقب بمونیم ...

البته یکی از بهترین محاسن 3 به 2 ، در تدوین فیلم های HD است که به زودی سیستم DV Cam رو از رده خارج خواهد کرد ... ونکته دیگه اینکه با پریمیر 3 ، و نصب نرم افزار Encore CS3 می تونید به راحتی از فیلم هاتون خروجی های بسیار با کیفیت Blur ray و HD DVD بگیرید ، یعنی نسل جدید و فوق العاده دی وی دی های جدید...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •