خواهش میکنم دوسته عزیز
پیش میاد دیگه
والا با این تفاضیل خودم هم نیمدونم شاید بشه از طریقه پیغام خصوصی و یاهو و ... حل کرد
ولی اگه تو فروم میشد خیلی بهتر تر بود
درسته.
و منظور من گفتن تمام اون متنی که نقل قول کردید به کاربر هست ، نه فقط جمله اول... اینطوری کاربر حتما میتونه مسئله رو درک کنه...
1. اگه قوانین سایت رو موقع ثبت نام خونده باشن نباید ناراحت بشن... چون این موارد در قوانین ذکر شده و هیچ کس اینجا وظیفه همکاری داره ، بلکه داره لطف میکنه و راهنمایی میکنه...
2. این هم برمیگرده به مورد یک...
3. تاپیک های کلی میان بالا و تاپیک های تکراری حذف میشن ، بحث در یک مکان ادامه پیدا میکنه ، افراد بعدی سریعتر به جواب میرسن و نظم انجمن حفظ میشهچی بگم والا؟!
وب رابطه یه تنگاتنگی با Multimedia دارهبهرحال ، من ربط نرم افزار های صوتی رو با نرم افزارهای طراحی وب متوجه نمیشم...
دقیقا حق با شماس، منضوره شما رو همون دفه یه اول من متوجه شدماین حرف منه ، باید یه توضیحی بدم تا یه موقع سوء تفاهم پیش نیاد...
منظورم از رازهای کاری این نیست که به کسی کمک نکنیم... بلکه هر کس سوالی داشته باشه بهش به نحو احسن سعی میکنیم (میکنند) (میکنم) کمک کنیم (کنند) (کنم) ( البته اگه بلد باشم. ) ، بلکه منظورم از رازهای کاری اینه که ایده ها رو نباید لو داد. مثلا ، من رئیس شرکت گوگل ، تو این انجمن عضو هستم ، شما میایید و در انجمن میپرسید که الگوریتم جستجوی گوگل چیه؟ مسلما من نمیام این الگوریتم رو برای شما توضیح بدم ، چون به ضرر خودم و شرکت ( و هزاران کارمند دیگه ) هست... و صد البته به مدیریت درخواست حذف تاپیک رو میدم... (که چون سوال در مورد من هست و به ضرر من هست ، به احتمال بسیار زیاد تاپیک حذف میشه) (البته نباید در مورد انتقاد ها از اینجور درخواست ها به مدیریت اعلام کنم(که این هم خودش دهها شرط داره که در این بحث نمیگنجه.)
راز داریم تا راز
متاسفانه بعضی دوستان یه کده نیم وجبی و یا بر فرضه مثال نحو یه کار و نصبه مامبو رو هم جزوه اسراره کاریشون به حساب میارن
البته هر طراحی یه شگرد و ... مخصوصه خودش داره و میشه اونها رو هم به عنوانه رموزه کاری در نظر گرفت
همین طور که شما هم دارید منم دارم و ... هم دارن
البته امیدوارم با این همه رمز و رموز موضوع مرموزنشه!
![]()