آقا فکر کنم تو قوانین خرید و فروش ممنوع باشه نه!!!!
آقا فکر کنم تو قوانین خرید و فروش ممنوع باشه نه!!!!
من هفته پيش كه رفته بودم نوت بوك بخرم ديدم يكي نوت بوكشو اورده بود براي همين مشكل ! مدل دستگاهشم vostro بود يارو بهش يه چيزايي گفت در مورد برنامه ي BIOS دستگاهش كه در حالت معمولي با xp سازگاري نداره و بايد برنامشو بريزه و . . . .
بهرحال ريختن XP روي سيستم هايي كه vista دارن كار آسونيه و فقط چندتا مرحله داره كه اگه وقت شد مينويسم تا همه استفاده كنن.
سلام
من مشكلم حل شد توي تنظيمات بايوس دو مدل هارد ساتا داره كه بايد تنظيم رو روي اون يكي ميذاشتم قبلا هم اونو ديده بودم ولي چون هردو ساتا بود فكر كردم كه فرقي ندارند
احتمالا دستگاه شما هم همين تنظيم رو بايد داشته باشه وبراحتي هارد رو شناخت و XP رو ريختم
درايور هاي XP رو هم بايد توي سايت سوني گذاشته باشند چون مال من بود و راحت با يه سرويس ADSL ميتوني همه رو دانلود كني
از همه دوستان كه راهنمايي كردند ممنون هستم
جون خودت بنویس من که ذله شدم از بس باش ور رفتم و نشد.لب تاب من این مدله:vostro 1500
سلام دوست عزيز در بالا اشاره كردم
مدل لپ تاپ من هم همين هست توي بايوس كه بري توي تنظيم هارد دوگزينه داره كه بايد روي اون يكي بزاري و براحتي هارد توي ويندوز ايكس پي شناخته ميشه
درایور های لپ تاپ ها را به راحتی میتونید از سایت زیر مجانی دانلود کنید :
Notebook Driversکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
planetmercury گرامی
نحوه نصب xp و vista به همراه هم رو بنویس که بدجوری گرفتاریم!!!!!لطفا!!![]()
به نظر من مشكل اصلي شما از تنظيمات BIOS نيست.
احتمال ميدم وينوز قبلي شما vista بوده ، براي همين موقع نصب xp به مشكل برخورديد
به فرمت پارتيشن بنديتون دقت كنيد
به نظر مشکل اصلا از این چیزا نیست شما باید یک دیسکت Sata Drive ارین که در هنگام بالا اومدن ویندوز یعنی در قسمت نصب باید F8 و بزنید و سیستم دیسکت یا سی دی ُsata Drive ازتون میخواد ! اونو نصب کنید و ادامه مراحل... منم یه مادر برد داشتم اینجوری بود
پیوند جون درست میگه و هیچ ربطی به تنظیمات بایوس نداره ولی مشکل من همون درایور های ویندوز اکس پی و ساتاست اگه کسی داره لطفا آپ کنه یا آدرسشا بده لطفا در ضمن سایت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و esuport.sony را چک کردم ولی از درایور xp خبری نبود فقط ماله ویستا بود. help me plz
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)