شرمنده من وقت ندارم ... شما خودت با واژه های Daniusoft Video Converter و crack سرچ کن ... ایشالا جواب می گیری ... (فقط مواظب باش هر چیزی رو دانلود نکنی ... توی این سایت های کرک ، ویروس و اینا فراوون وجود داره... برو از کافی نت دانلودش کن !!!)
شرمنده من وقت ندارم ... شما خودت با واژه های Daniusoft Video Converter و crack سرچ کن ... ایشالا جواب می گیری ... (فقط مواظب باش هر چیزی رو دانلود نکنی ... توی این سایت های کرک ، ویروس و اینا فراوون وجود داره... برو از کافی نت دانلودش کن !!!)
جستجو كردم.اگه جواب گرفته بودم كه مزاحم شما نميشدم استاد.راستش يا سايتهاي مربوطه بسته شده يا نگارشش با مال من فرق داره..باز هم ممنون از شما
این سایت رو چک کن ... یعنی عبارت Daniusoft Video Converter رو جستجو کن ... واسه ات سه تا نتیجه میاره که اولی اش اینه : Daniusoft Video Converter Fullversion Download ...
البته باید عضو بشی تا بتونی دانلود کنی ... ببین بدرد می خوره یا نه ...(هرچند به نظر پولی میاد - من وقت نداشتم چک کنم)
حالا سه سوال ديگه:
1-از پليرم چند روزي استفاده نكردم و ديديم كه خود بخود شارژش خالي شده.عاديه؟
2- Tag آهنگهايي رو كه روش ريخته بودم مرتب كردم اما وقتي دوباره به هارد برميگردونم(كه روي يه پلير ديگه بزنم) دوباره Tag هاش بهم خورده و برگشته به حالت اول؟چرا؟راه حلش؟
3- چطور ميتونم روي خود پلير همزمان صداي راديو رو ذخيره كنم؟
با سپاس
1. دقیقا چند روز ؟ ... چقدر شارژ داشت وقتی که گذاشتی اش کنار ؟ ... اگه مثلا یه هفته گذاشتی اش کنار و نصفه هم شارژ داشت ، عادی نیست ...
2. چطوری tagها رو مرتب کرده بودی ؟ ... از طریق explorer خود دستگاه ؟ ... باید روی فایل mp3 اصلی که روی PC هستش ادیت انجام بدی ، نه روی فایل های دستگاه ... اون اطلاعات رو فقط واسه خودش نگه میداره و به کسی نمیده ...
3. zvp این قابلیت رو نداره ... اتفاقا قبلا توی یکی از تاپیک ها مفصل بحث شد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)