سلام
منظوری نداشتم
سلام
منظوری نداشتم
فایلها رو کپی کردم تو یه درایو دیگه اما همون 0 کیلوبایت هستن که هستن. چجوری میتونم این mft mirror رو بازیابی کنیم ؟ هر چی میرم تو بحرش میبینم فایلهای خیلی مهمی از بین رفتن که نمیتونم ازشون بگذرم. پیشنهاد اون دوستمون که گفته بود به fat32 تبدیل کنم رو انجام میدم و. نتیجه رو بهتون میگم.
سلام
من تا بحال خیلی با این نرم افزار کار کردم و حتی با تمام گیر هایی که می ده خیلی دوستش دارم پس بهش توهین نکنید!
طبق آنچه بنده تجربه دارم مشکلات از چند جا ناشی می شه
شما عجالتا توسط چک خود نرم افزار درایوت رو چک کن اگه ارور داد شماره اون رو توسایتشون وارد کن خودشون راهنمایی می کنن
خبرش رو هم بده
سلام دوست عزیز
منظورت همون chek error بود دیگه ؟
من قبلا وقتی تو این قسمت با ارور برخورد میکردم نمدونستم شماره اررور رو کجا وارد کنم واسه همین نصف پارتیشن مجیک رو با خاطر همین پیدا کردن شماره ارور یاد گرفتم چون فکر میکردم تو helpe باید باشه و همین طوری خود نرم افزار رو یا گرفتم
به هر حال انشا .. . موفق باشین
![]()
error #993
partition contains open files , use the operating system check utility
وقتی تو پارتیشن مجیک check error میکنم این پیغام رو میده. این پیغام یعنی یه فایلی تو این پارتیشن در حال اجراست اما من پارتیشن رو فرمت کردم. چیزی توش نیست. راستی بعد از فرمت کامل هنوز 4 گیگابایت از پارتیشن پره.
سلام دوست من
ببین اطلاعاتت هنوز هست
شما از دستوری که گفتم استفاده کردی ؟ chkdsk
این دستور رو که زدی سیستم رو ریست کن بعد برو داخل همون درایو و فایل مخفی و سیستمی رو شو کن
چند تا پوشه ظاهر میشه که نوشته found000 تو این پوشه همه اطلاعات شما هست
موفق باشین
با سلام ...
چی کار کردی همشهری ؟![]()
ای بابا می فهممت![]()
من سه بار درایووی که فایلهای مهم توش داشتم رو اشتباها فرمت کردم
... تا یه ماه دور و ور کامی نرفتم
... تمام اعصابم ریخت بهم
... هر چی مقاله داشتم پرید
!
اما فکر کنم تنها راه حل برگشتن فایل ها همون گت دیتا بک هست ... البته من صحبتهای دوستان رو ندیدم شاید اونا راه حل مناسبی گفته باشن ... اما اگه دیدی کاری صورت نمی گیره اینطوری عمل کن ...
اون درایوت رو فرمت کن(یادت باشه اون فایل های سالم رو بردار ) بعد از گت دیتا بک استفاده کن و همش رو ریکاوری کن ... شاید درست بشه .
موفق باشید .![]()
عزیز حتما این دستور رو اجرا میکنم. و نتیجه رو بهت میگم. با چند تا برنامه ریکاوری هم برشون گردوندم. اما تو نتیجه اونها هم 0 کیلوبایت هستن. با برنامه Active@ Undelete ریکاور کردم. 4 تا mft پیدا کرد. که تو mft شماره یک تمام فایلها هستن ولی باز هم با حجم 0 کیلوبایت. 3 تا mft دیگه خالی هستن. فکر کنم از رهگذر این مشکل من با ساختار هارد و انواع فرمتها آشنا بشم
راستی سایت ntfs.com خیلی سایت مفیدی هست. اطلاعات خوبی از توش گرفتم ولی فعلا که مشکل پابرجاست.
سلام عزیز...
بابا من از یه جا 10 بار میخورم. پارتیشن مجیک تا حالا خیلی منو بیچاره کرده اما باز حیا نمیکنم و نصبش میکنم. منم الان اصلا حال نمیکنم پشت کامپیوتر میشینم. اصلا بهم حال نمیده انگار یه چیزی ناقصه...
اینکارو کردم ریکاور کرد ولی اونجا هم فایلها 0 کیلوبایت بودن.اون درایوت رو فرمت کن(یادت باشه اون فایل های سالم رو بردار ) بعد از گت دیتا بک استفاده کن و همش رو ریکاوری کن ... شاید درست بشه .
الان اعصابم خورده... نزدیک 10 گیگابایت نرم افزار دانلود کرده بودم که اکثرشون 0 کیلوبایتی شدن. خیلی زدحاله...
اين بار كه به نظر مياد كاريش نميشه كرد ولي براي اينكه باز هم اين بلا سرت نياد بك اپ رو جدي بگير .
من الان اگه كل فايل هام پاك بشه مشكل زيادي ندارم چون روي دي وي دي ازشون بك اپ دارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)