تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: تغییر سایز کلاستر و 0 کیلوبایتی شدن فایلها

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

همچینم راحت این کارو نکردم
    یه دو روزی باهاش سرو کله زدم ، دیدم راه نداره ، واسه همین فرمت کردم رفت

سلام
    منظوری نداشتم

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

فایلها رو کپی کردم تو یه درایو دیگه اما همون 0 کیلوبایت هستن که هستن. چجوری میتونم این mft mirror رو بازیابی کنیم ؟ هر چی میرم تو بحرش میبینم فایلهای خیلی مهمی از بین رفتن که نمیتونم ازشون بگذرم. پیشنهاد اون دوستمون که گفته بود به fat32 تبدیل کنم رو انجام میدم و. نتیجه رو بهتون میگم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من تا بحال خیلی با این نرم افزار کار کردم و حتی با تمام گیر هایی که می ده خیلی دوستش دارم پس بهش توهین نکنید!
    طبق آنچه بنده تجربه دارم مشکلات از چند جا ناشی می شه
    شما عجالتا توسط چک خود نرم افزار درایوت رو چک کن اگه ارور داد شماره اون رو توسایتشون وارد کن خودشون راهنمایی می کنن
    خبرش رو هم بده

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    من تا بحال خیلی با این نرم افزار کار کردم و حتی با تمام گیر هایی که می ده خیلی دوستش دارم پس بهش توهین نکنید!
    طبق آنچه بنده تجربه دارم مشکلات از چند جا ناشی می شه
    شما عجالتا توسط چک خود نرم افزار درایوت رو چک کن اگه ارور داد شماره اون رو توسایتشون وارد کن خودشون راهنمایی می کنن
    خبرش رو هم بده

سلام دوست عزیز

منظورت همون chek error بود دیگه ؟

من قبلا وقتی تو این قسمت با ارور برخورد میکردم نمدونستم شماره اررور رو کجا وارد کنم واسه همین نصف پارتیشن مجیک رو با خاطر همین پیدا کردن شماره ارور یاد گرفتم چون فکر میکردم تو helpe باید باشه و همین طوری خود نرم افزار رو یا گرفتم

به هر حال انشا .. . موفق باشین

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

error #993

partition contains open files , use the operating system check utility

وقتی تو پارتیشن مجیک check error میکنم این پیغام رو میده. این پیغام یعنی یه فایلی تو این پارتیشن در حال اجراست اما من پارتیشن رو فرمت کردم. چیزی توش نیست. راستی بعد از فرمت کامل هنوز 4 گیگابایت از پارتیشن پره.

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوست من

ببین اطلاعاتت هنوز هست

شما از دستوری که گفتم استفاده کردی ؟ chkdsk

این دستور رو که زدی سیستم رو ریست کن بعد برو داخل همون درایو و فایل مخفی و سیستمی رو شو کن

چند تا پوشه ظاهر میشه که نوشته found000 تو این پوشه همه اطلاعات شما هست

موفق باشین

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با سلام دوباره...

من اومدم با یه مشکل جدید...

یه هارد 320 خریدم شد بلای جونم...

برم سر اصل مطلب یعنی مشکلی که برام پیش اومده امیدوارم اساتید گرامی راه حلی داشته باشن.

من تصمیم گرفتم سایز کلاستر یکی از درایوهام که 4 کیلوبایتی بود رو به یک کیلوبایت تبدیل کنم و توسط برنامه پارتیشن مجیک این کار رو کردم. سایز این درایو 233 گیگابایت بود. سیستم ری استارت شد و عملیات شروع شد ولی نمیدونم چه مشکلی پیش اومد. وقتی سیستم بالا اومد بعضی از شاخه های موجود تو درایو E باز نمیشدن. دوباره سیستم رو ری استارت کردم و قبل از بالا اومدن ویندوز شروع کرد به چک کردن Error درایوها و وقتی رسید به درایو E حدود 2 ساعتی طول کشید و تو این مدت تمام فایلها رو لیست کرد و آخرش هم یه چیزی نوشت به این معنی که Mft بازسازی شد. منم خوشحال از اینکه مشکل رو خود ویندوز حل کرده منتظر بالا اومدن سیستم شدم. مشکل وارد شدن به شاخه ها حل شد ولی یه اتفاق بدتر افتاد اینکه بیشتر فایلها سایزشون شده 0 کیلوبایت . خود فایلها بدون هیچ مشکلی هستن ولی هیچ کدوم اجرا نمیشن سایزشون هم که 0 کیلوبایته... با برنامه Get Data Back هم ریکاوری کردم اما اون هم فایلها رو با سایز 0 کیلو بایت ریکاور کرد. حالا سوال من اینه میشه این فایلها رو دوباره بدست آورد. چون خیلی برام مهم هستن. کلی برنامه دانلود کرده بودم که اکثرشون دچار این مشکل شدن. البته ناگفته نمونه همه فایلها موجود تو درایو E اینجوری نشدن. ولی میشه گفت اکثرشون و از شانس بد من اون مهم هاش 0 کیلوبایتی شدن. خواهشا اگر راه حلی سراغ دارید دریغ نکنید. قول میدم دیگه از برنامه لعنتی پارتیشن مجیک استفاده نکنم. بلاهای زیادی سر من آورده...

در ضمن اینرو هم اضافه کنم که سایز کلاستر تغییر نکرد و همون 4 کیلوبایت موند.
    با سلام ...
    چی کار کردی همشهری ؟
    ای بابا می فهممت من سه بار درایووی که فایلهای مهم توش داشتم رو اشتباها فرمت کردم ... تا یه ماه دور و ور کامی نرفتم ... تمام اعصابم ریخت بهم ... هر چی مقاله داشتم پرید !

اما فکر کنم تنها راه حل برگشتن فایل ها همون گت دیتا بک هست ... البته من صحبتهای دوستان رو ندیدم شاید اونا راه حل مناسبی گفته باشن ... اما اگه دیدی کاری صورت نمی گیره اینطوری عمل کن ...
    اون درایوت رو فرمت کن(یادت باشه اون فایل های سالم رو بردار ) بعد از گت دیتا بک استفاده کن و همش رو ریکاوری کن ... شاید درست بشه .
    موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سلام دوست من

ببین اطلاعاتت هنوز هست

شما از دستوری که گفتم استفاده کردی ؟ chkdsk

این دستور رو که زدی سیستم رو ریست کن بعد برو داخل همون درایو و فایل مخفی و سیستمی رو شو کن

چند تا پوشه ظاهر میشه که نوشته found000 تو این پوشه همه اطلاعات شما هست

موفق باشین
    عزیز حتما این دستور رو اجرا میکنم. و نتیجه رو بهت میگم. با چند تا برنامه ریکاوری هم برشون گردوندم. اما تو نتیجه اونها هم 0 کیلوبایت هستن. با برنامه Active@ Undelete ریکاور کردم. 4 تا mft پیدا کرد. که تو mft شماره یک تمام فایلها هستن ولی باز هم با حجم 0 کیلوبایت. 3 تا mft دیگه خالی هستن. فکر کنم از رهگذر این مشکل من با ساختار هارد و انواع فرمتها آشنا بشم

راستی سایت ntfs.com خیلی سایت مفیدی هست. اطلاعات خوبی از توش گرفتم ولی فعلا که مشکل پابرجاست.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

با سلام ...
    چی کار کردی همشهری ؟
    ای بابا می فهممت من سه بار درایووی که فایلهای مهم توش داشتم رو اشتباها فرمت کردم ... تا یه ماه دور و ور کامی نرفتم ... تمام اعصابم ریخت بهم ... هر چی مقاله داشتم پرید !

اما فکر کنم تنها راه حل برگشتن فایل ها همون گت دیتا بک هست ... البته من صحبتهای دوستان رو ندیدم شاید اونا راه حل مناسبی گفته باشن ... اما اگه دیدی کاری صورت نمی گیره اینطوری عمل کن ...
    اون درایوت رو فرمت کن(یادت باشه اون فایل های سالم رو بردار ) بعد از گت دیتا بک استفاده کن و همش رو ریکاوری کن ... شاید درست بشه .
    موفق باشید .
    سلام عزیز...

بابا من از یه جا 10 بار میخورم. پارتیشن مجیک تا حالا خیلی منو بیچاره کرده اما باز حیا نمیکنم و نصبش میکنم. منم الان اصلا حال نمیکنم پشت کامپیوتر میشینم. اصلا بهم حال نمیده انگار یه چیزی ناقصه...

اینکارو کردم ریکاور کرد ولی اونجا هم فایلها 0 کیلوبایت بودن.

الان اعصابم خورده... نزدیک 10 گیگابایت نرم افزار دانلود کرده بودم که اکثرشون 0 کیلوبایتی شدن. خیلی زدحاله...

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اين بار كه به نظر مياد كاريش نميشه كرد ولي براي اينكه باز هم اين بلا سرت نياد بك اپ رو جدي بگير .

من الان اگه كل فايل هام پاك بشه مشكل زيادي ندارم چون روي دي وي دي ازشون بك اپ دارم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •