من نمي دونم چرا ما ايرانيا به همه چيز شك داريم؟
فيلم خارجي ميبينيم ميگيم آره فلان جاش چنين قصدي داشت نوكيا براي كابراي مسلمونش يه نم افزار كاربردي بيده بيرون ميگم قصد داشت به خدا اينطوريا نيست!!!![]()
من نمي دونم چرا ما ايرانيا به همه چيز شك داريم؟
فيلم خارجي ميبينيم ميگيم آره فلان جاش چنين قصدي داشت نوكيا براي كابراي مسلمونش يه نم افزار كاربردي بيده بيرون ميگم قصد داشت به خدا اينطوريا نيست!!!![]()
دوست عزیز تصحیحش کن
بد بین هستیم
به نظر من در اين بازي هيچ كس بازنده نيست.
هم مردم مسلمان كه علاقه به اين مسائل دارن مي تونن از خدماتي كه نوكيا عرضه كرده استفاده كنن.
و هم براي نوكيا تبليغ خوبي ميشه.
انتظار بي موردي كه نوكيا دست رو دست بزاره .
يه همچين حركت هايي هست كه كيفيت و خدمات رو بالا ميبره.
جالبه...مسلمونای ایران نمیدونم چرا اینقدر میخوان دینشون رو به همه جا سرایت بدن؟؟؟یه همچین برنامه ای روی frimware گوشی5700 گذاشته نوکیا، که خیلیا در اولین اقدام پاکش کردن، حالا مسلومنای ایران میان میگن ایول...دمش گرم...اگه برنامه برای مسیحیت گذاشته بود فکر میکنید مسیحی های دنیا اینجوری برخورد میکردن؟؟؟شاد میشدن از اقدام نوکیا؟؟؟از اینکه برای دینشون یه تبلیغی کرده شاد میشدن؟؟؟نه...چون از نظر خیلیا دین یه مسئله شخصیه...و لزومی نداره من بخوام دینم رو به شما تحمیل کنم و یا برعکسش...
اگه برنامه ای برای دین یهود یا بهایی گذاشته بود خیلی از مسلمونای ایران نوکیا رو تحریم میکردن...غیر از اینه؟؟اگه برنامه یهودیت بود شرکت نوکیا متهم به طرفداری از صیهونیسم میشد و حتی امکانش بود که واردات این گوشی به کشور عزیز اسلامیه ایران ممنوع بشه...
نمیدونم خوشحال باشم از این وضع و طرز فکر یا ناراحت باشم...
نزدیکترین دوست من بعد از آپ تو دیت کردن 5700 اون نرم افزار رو پاک کرد...می گفت چرا بی خود جا اشغال کنه؟! یه سوال: چند تا نرم افزار بعد از آپ تو دیت کردن Add میشه یا یکی؟
یعنی نرم افزار به این خوبی ( الان توو یه تاپیک جداگانه دربارش بحث میشه ) ارزش چند کیلو بایت اشغال فضا رو اونم توو رم 1 گیگ نداشت ؟
این گوشی تو بازارهای دیگه فروش خوبی نکرده و نوکیا بازار خاورمیانه رو برای این گوشی در نظر گرفته و این اقدام هم برای جلب مشتری بوده... به هر حال این کمپانی ها بدنبال فروش بیشتر هستن و برای رسیدن به این هدف ترفندهای مختلفی اجرا میکنن و ایرادی هم نمیشه به کارشون گرفت طبیعت تجارت و بازاریابی اینه...
واقعا دمش گرم من خودم 5700 دارم حتما آپدیتش میکنم ببینم چطور میشه
كسي مي دونه چه جوري ميشه دقيق تنظيمش كرد؟ ساعت هايي كه مال من نشون مي ده يه كمي عقب و جلوست
کاملاً درسته..این گوشیها جای دیگه ای عرضه نمیشه که بخواد تبلیغی برای اسلام باشه !! این نرم افزارها روی گوشیهای ارائه میشه که برای کشورهای خاورمیانه و عربی ریلیز شدن .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)