آقا مرسي! ولي فكر نميكنم Quest بهترين باشه ها! يه رقيب خفن به اسم Unreal داره كه تازگيا هم با اين موتور بازي Rainbow Six : Vegas رو ساختن كه آخر گرافيكه!!
ولي باز هم دمتون گرم!! Quest هم دست كمي از Unreal نداره
آقا مرسي! ولي فكر نميكنم Quest بهترين باشه ها! يه رقيب خفن به اسم Unreal داره كه تازگيا هم با اين موتور بازي Rainbow Six : Vegas رو ساختن كه آخر گرافيكه!!
ولي باز هم دمتون گرم!! Quest هم دست كمي از Unreal نداره
عزیز unreal خودش یک تکنولوژی به حساب میاد که قیمت خود موتورش 800,000 دلار میشه و آخرین شرکتی هم که اونا خریده شرکت UBI بوده که در بازی هاش هم می نویسه ( آنریل تکنولوژی ) ... یعنی هرگز به درست ما نمیرسه![]()
خدا رو چه ديدي فقط تو به من بگو چجوري بخرم ييهو ديدي مخ يكي رو زدم خريدمش
(شوخي كردم)
واي خداي بزرگ
Last edited by Gamer_Man; 06-10-2007 at 20:19.
دوستان من برنامه ای خریدم با همین عنوان به اسم
uneral engin full 350.000$
شما هم می خواهد
خیلی کار با هاش سخته
ورژن 2 ان نرم افزار را دارم
می فروشمش
فكر نميكنم اين همون Unreal باشه چون فكر كنم همونطور كه Moh3en گفت بالاي 800$ باشه راستي شما اين همه موتور رو از كجا گرفتين؟
البته برا خودم نميخواما يكي از رفيقام دنبال اينجور فروشگاه هاست.![]()
اولا دیگه از این صحبت ها توی این تاپیک نکنید چون موضوع تاپیک یه چیز دیگه هست .
دوما که این نرم افزار نه در بازار ایران هست و نه در کشور های خارجی که بخواهید بخرید ...
سوما چون لیسانس مخصوص داره این نرم افزار را به شرکت های تولیدی می دهند نه ما ...
چهارمن بر فرض مهال اگر به کسی فروختند به صورت قرار دادی مثلا 2 سال قرض می دهند و اینطوری نیست که یک سیدی وجود داشته باشه به نام UNreal Engine ...
دیگه هم بحث در مورد این موتور اینجا نشه ..
مرسی
دوستان آقاmoh3enراست می گه
ولی من این نرم افزار را دارم
حالا شاید تشابه اسمی هست ولی کار با هاش فوقف العاده سخته و حتی گرافیکش فوق العاده است در مورد این بعدا صحبت می کنیم در تا پیک مخصوص خودش
در اون تاپیک آیکن نرم افزار در کامپیوترم و حتی بازی ساخته شده با اون .و عکس های برنامه را می گذارم شاید اون باشه چون خییلی من دیدم که طرفدار داره و..
بی خال
این تاپیک را من ادامهخ می دم
ادامه بديد اگه بازم چيزي داريد بزاريد
من يک سوال داشتم که شايد کمي ابتدايي باشه ولي ...
من مدل هايي که ايمپورت ميکنم رو نميدونم چطوري سايزشونو عوض کنم يعني ممکنه که يک کاراکتري که ايمپورت ميکنم چند برابر زمين بازيم باشه !! کمک کنيد
شما در قسمت انیمیشن برو گوشیه ی پایین سمت چپ یکجا نوشته Scale mode ! اونا بزن و ابعاد شکلت را تغییر بده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)