اونی که شما گفتی 16 بیت هست
مال من 35 تومنه ولی اون 20
اونی که شما گفتی 16 بیت هست
مال من 35 تومنه ولی اون 20
سیستم منم همین مشکلو داره با این تفاوت که من وقتی از درایو CD Romاستفاده میکنم آهنگ در حال پخش کند میشه ولی اگه با CD RW این کارو کنم صدای در حال پخش کند نمیشه.میشه یکی منم راهنمایی کنه؟؟؟
این مشکل دلایل مختلفی داره ...اما مشکل شما مربوط میشه به ضعف بودن لنز سی دی رام و یا سرعتread پایین
ولی فکر نمیکنم این مشکلش باشه.آخه سی دی رام من ASUS 40X از نوع همین تک دکمه ای جدیده (چینی)
ولی سی رامهای دو دکمه ای سابق Asus رو وقتی روش امتحان میکنم دیگه این مشکل رو نداره.در ضمن روی سیستم یکی از دوستام همین مارک سی دی رام وجود داره که اونم همین مشکل رو داره...؟؟؟؟؟؟؟؟
52 نسبت به 40x به مراتب سرعت read بالاتری داره
آخه سی دی رامهای ASUS قدیمی (دو دکمه ای )مگه اونام 40X نیستن پس چرا این مشکل رو ندارن؟؟؟
فكر مي كنم cd-rom رفته باشه به حالت PIO. اگه اينطور باشه بايد به حالت UDMA تغييرش بدي. براي اينكار به قسمت زير برو:سیستم منم همین مشکلو داره با این تفاوت که من وقتی از درایو CD Romاستفاده میکنم آهنگ در حال پخش کند میشه ولی اگه با CD RW این کارو کنم صدای در حال پخش کند نمیشه.میشه یکی منم راهنمایی کنه؟؟؟
Control pannel>system>Hardware>Device manager>IDE ATA/ATAPI Controllers >Properties
در بخش Current Transfer Mode اگر براي CD-ROM گزينه PIO Only فعال بود اونو به DMA if Available تغيير بده. اگر از قبل DMA if Available فعال بود مشكل جاي ديگه هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام ...
به این آدرسی که داده بودین رفتم ولی بالای پنجره Properties غیر از تب Generalچیز دیگه ای نبود اینم عکسش...به نظر شما اشکال از چیه؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید بری کلیک سمت راست کنی رو primary
درسته... هم primary و هم secondary رو كليك راست كن و Properties رو كليك كن. در advanced setting تغييرات رو انجام بده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)