براي شما كه چند تا بازي خاص رو ميخواهيد بازي كنيد كه سيستم خيلي بالايي نياز ندارند همين 8600GT كافي هست.
در مورد عدم سازگاري Abit Kn9 Ultra و رمهاي Patriot فكر نميكنم همچين مشكلي وجود داشته باشه.
پاور هم Green GP 480A خوبه.
براي شما كه چند تا بازي خاص رو ميخواهيد بازي كنيد كه سيستم خيلي بالايي نياز ندارند همين 8600GT كافي هست.
در مورد عدم سازگاري Abit Kn9 Ultra و رمهاي Patriot فكر نميكنم همچين مشكلي وجود داشته باشه.
پاور هم Green GP 480A خوبه.
Abit Kn9 Ultra , رم های پاتریوت مشکلی ندارند.قیمت 4800 حدودا 106-110 تومنه و اگه خیلی به اورکلاک فکر می کنی باید بری طرف اینتل.
آخه قیمت در اون صورت یهو میره بالا نه همین AMD خوبه
شما فقط ok نهایی رو بگید من همین سه شنبه برم بخرم
همه چی عالیه برو بخر
پیشاپیش مبارک باشه
Ok Ok
ببینید من سیستم رو لیست کردم شد 658000 تومن
یه کیبورد خوب
یه موس خوب
یه اسپیکر خوب
تک تک قیمت بگید چند میشه ؟
آقای Aryan.kh
براتون پیغام خصوصی گذاشتم
ارزیدنش که می ارزه اتفاقا تاثیرشم زیاده ولی با توجه محدودیت بودجه همین 8600GT خوبه. فکر کنم همه اون بازیها رو در حد مطلوب جواب بده.این کارت گرافیک gts چه قدر با gt فرق داره آخه 70 تومن گرون تره
میرزه ؟؟
این طوری از 700 تومن میره بالا حالا واقعا تفاوتش خیلی زیاده یا همین 8600 gt خوبه ؟؟؟؟
===========
من در مورد ناسازگاری ABIT و Patriot چیزی نمی دونم ولی هر مادربردی یکسری رم توصیه می کنه که سازگاری بیشتری دارند. در هر حال من Abit Kn9 Ultra و یا Kn9 SLI رو تو این حدود قیمت بیشتر قبول دارم.
بله منم حرف ایشون رو تائید میکنم با این بودجه 8600GT مناسبتره و در ضمن با اور هم میتونید کارائی رو بالاتر ببرید .
موفق باشید.
شما كه ماشاالله مايه همين طوري از آسمون واست ميباره يه دفعه ته مايه رو بگو خيال خودت هم راحت كن ديگه .![]()
اول كه 500 تومان بود بعد شد 600 تومان و بعدش هم 700 تومان.
خب از شوخي كه بگذريم همون 8600gt خوبه واسه شما با خريدن 8600gts يه جورايي هزينه اضافي واسه خودت
مي تراشي .![]()
ضمنآ من تا چيزي رو تست نكرده باشم به كسي پيشنهاد نميدم. اين مادربورد و ram هم خودم با هم تست
كردم .به قول بچه ها گفتني no problem !!
![]()
مادربورد هم الان تو بازار موجوده .
فقط چون يه 100 تومان به بودجه اضافه شده مي توني اين تغييرات رو بدي :
cpu : AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 5000 ميشه 120 تومان .
با اين ميشه 648 تومان .
بقيه رو هم بزار واسه كيبورد و موس ....... .
موفق باشي .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)