به نظر من هم همون 8600GT
تو سایتهم میتونی قیمت همشون رو ببینیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من هم همون 8600GT
تو سایتهم میتونی قیمت همشون رو ببینیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
7600GT:120
8500GT:110
8600GT:140
7950GT: باید حدود 250 باشه.دلیل قیمت بالاشم اینه که زمان خودش یه کارت High-End بوده و مهمترین تفاوتهاش با 3 تا مدل بالا Memory Interface 256 بیتی در مقایسه با 128 بیتی 3 کارت فوق و همین طور تعداد بالای Pixel Pipeline و در نتیجه کارایی بسیار بالاتر هست.اگه اشتباه نکنم کارایی این کارت کمی از Geforce 8800 GTS پایینتر بوده از از سری 8600 بالاتر هست.
سلام اوراکل جان چطوری
ببین من خودم ایسوس 8600 جیتی دارم با درایورای جدیدی که اومده همه بازیهایی که رو دایرکت ده تا حالا اومدن رو راحت بازی میکنی من گرفتم 140 ولی الان اومده پایین ولی یا اسکس اف ایکس بگیر یا ایسوس چون هم خوب اور میشن هم خنکن هم خوب اس ال ای میشن ولی توصیه من ایسوس است نقطه سر خط.
به نظر من اگه میخوای پول به 7950 بدی و خودتو از dx10 محروم کنی نکن داداش من همون پول رو بده یه 8600gts بگیر که از 8600gt هم به مراتب قویتره و حالشو هم ببر
درسته 7950 کارت قدرتمندیه اما دیگه پیشنهاد نمیشه شما میتونی یه سرچ بزنی اختلاف فاحش بین dx9 و dx10 رو ببینی بعدش دیگه خودت مستقیم میری سراغ سری 8 البته قراره یه سری از کارتای جدید جی فورس به اسم 8800gt بیاد که از کارتی که بهت گفتم قویتره و قیمتی تو همین حدود داره اما اگه عجله داری 8600gts میتونه بهترین انتخاب باشه در ضمن با برند asus
موفق باشی
اگه عجله نداری یه سری اینجا بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا ایسوس حرف نداره
8600gt برد گیگابایت الان حدود 156000 هزار تومن قیمت همکار
در ضمن 7950کارت خوبیه ولی پولی که می خوای به اون بدی بهتره به 8800gts 320mb بدی بهتره در ضمن 8800 هم قوی تره و هم از Dx10 پشتیبانی می کنه
از راهنمایی همگی واقعا ممنونم .
ببخشید الآن وقت ندارم شب به همه ی پست ها جواب میدم .
جواب پست ها :
محمد عزیز ممنون از راهنماییت ولی من خودم خریدار قدیمی رایان صبا بودم و هستم !
از حسین عزیز هم بابت قیمت ها ممنون .
خوب پس همون 8600 میگیرم ولی نمیدونم چرا قیمت رایان صبا با قیمت دوستان یکی نیست !
2 تا لینک زیر رو ببینید
اولی 8600 با بود XFX هست :
قیمت 172 تومن ! تازه 256 مگابایت !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دومی همون 8600 با بورد Winfast هست :
قیمت 160 تومن . با 256MB GDDR 3 رم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب به نظر شماها کدوم از این 2 تا بهتره ؟
جواب پست ها :
محمد عزیز ممنون از راهنماییت ولی من خودم خریدار قدیمی رایان صبا بودم و هستم !
از حسین عزیز هم بابت قیمت ها ممنون .
خوب پس همون 8600 میگیرم ولی نمیدونم چرا قیمت رایان صبا با قیمت دوستان یکی نیست !
2 تا لینک زیر رو ببینید
اولی 8600 با بود XFX هست :
قیمت 172 تومن ! تازه 256 مگابایت !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دومی همون 8600 با بورد Winfast هست :
قیمت 160 تومن . با 256MB GDDR 3 رم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب به نظر شماها کدوم از این 2 تا بهتره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)